עבור לתוכן

האם הודעת Fail ב SeaTools של Seagate היא עילה להחלפת ההארד דיסק?

Featured Replies

פורסם

היי.

יש לי הארד דיסק בן 4 בערך (מהימים המאושרים בהם נתנו 5 שנות אחריות על כוננים קשיחים) של Seagate שלאחרונה פשוט הפסיק להעלות את ה Winsows (היה קופא, ובבדיקה של Check Disk נמצאו כל מיני תקלות שהוא ניסה לתקן ללא הצלחה) קניתי כונן חדש, התקנתי שוב Windows ואפילו הצלחתי לגבות את רוב החומר מההארד דיסק הישן (כמה קבצים שלמזלי היו זניחים לא היה ניתן להעתיק). פירמטתי את הכונן הישן וכרגע הוא ריק אך מזוהה במחשב בסדר)

הורדתי מהאתר של Seagate את התוכנה SeaTools , היא מתחילה את הבדיקה וישר רושמת שהכונן לא תקין (מתקבל Fail בצבע אדום בתחילת הבדיקה והבדיקה נעצרת)

לי זו נראית כמו סיבה מספיק טובה להחליף את הכונן הקשיח, אבל אני מפחד שבחנות ינסו להעתיק קובץ לכונן ולקרוא אותו בחזרה וזה יעבוד ואז יסרבו להחליף לי...

אז בשורה התחתונה - זו סיבה מספיק טובה לבקש מהחנות שיחליפו לי את הכונן במסגרת האחריות?

תודה :)

פורסם

מעקב

+ שאלה

קשיח של היטאצ'י - אפשר לבדוק אותו בעזרת התוכנה הזאת?

פורסם

סיבה מצויינת להחלפת הדיסק.

איפה קנית את הדיסק?

היה לי מקרה דומה ובאתי ל-KSP עם צילום מסך מודפס של הבדיקה הכושלת, למרות שזה לא שינה - הם לקחו את הדיסק לבדיקה וברגע שגם להם הייתה שגיאה בבדיקה (לא קשור בכלל להעתקת קבצים) הם החליפו לי לחדש.

ההחלפה לא הייתה מייד כי הם קודם שלחו את הדיסק לבדיקה נוספת במעבדה הראשית בשביל עוד בירוקרטיה.

אם אתה רוצה להיות רגוע יותר תריץ בדיקה עם עוד תכנה, נניח HDTUNE

פורסם
  • מחבר

קניתי באייבורי.

אני אגש לשם כשיהיה לי זמן.

שמתי לב שגם כשאני מעתיק קובץ גדול הוא מפסיק פתאום באמצע ההעתקה ואח"כ ממשיך אותך במהירות ממש איטית.

גם HD TUNE לא "מתלהב" ממש מהכונן ונתן לי עליו כל מיני Warnings

פורסם

תממש אחריות.

אייבורי יחליפו לך אותו...

פורסם

בהחלט עילה להחלפה. אם אייבורי עושים לך בעיות, פנה לנציג שלהם כאן בפורום - הוא יותר מישמח לעזור.

פורסם

אל תשכח שדיסק זה לא רק העברת קבצים מתיקיה לתיקיה. מדובר במכשיר אולי הבודד במחשב שעליו שמור כל המידע החשוב שלך. זאת סיבה מצוינת להחלפה גם אם לכאורה הוא נראה בסדר. מה שווה דיסק קשיח אם אתה לא יכול לסמוך עליו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים