עבור לתוכן

לאן נעלמים הקבצים שאני זורק מה-TrueCrypt ?, הם לא מופיעים ב-RecycleBin...

Featured Replies

פורסם

שלום!, אני מישתמש כבר שבוע בתוכנה ההצפנה הטובה הזאת שניקראת TrueCrypt, כדי שילדיי לא יגלו את הסרטים-הכחולים, (רחמנא ליצלן), שאנוכי מוריד מהאינטרנט.....אבל קורה דבר מאוד מוזר, כשזוגתי ואנוכי מסיימים ליצפות באיזה סרט קצר, או סרט לא מוצלח, פשוט אני עושה עכבר-ימני + delete , הוא שואל אם אני מעוניין ליזרוק את הקובץ ל-RecycleBin, ואני נותן לו כמובן YES....אבל אחרי שאני זורק סרטים דפוקים, או סרטים שסיימנו ליצפות בהם ואנחנו הולכים לישון מבסוטים מהחיים, ביום למחרת כשאני בא לנקות את סל-המיחזור, (כפי שהייתי עושה לפני שהיה לי את ה-TrueCrypt והייתי מוצא שם איזה 10סרטים שזרקתי), אני לא מוצא ב-RecycleBin שום-דבר....התיקייה חלקה ונקייה, כמו טוסיק של תינוק אחרי החלפת-חיתול.....ואל תציעו לי ליזרוק את הסרטים באמצעות shift+delete כי במצב שכיבה במיטה, אני לא מגיע למיקלדת....למישהו יש רעיון להיכן נעלמים הסרטים האלה שאני מוריד בעיקר מה-eMule, צופה בהם וזורק באמצעות עכבר-ימני+delete ובסוף, למרות מאמצי ההצפנה שלי, הילדים שלי יגלו אותם במקום שלא חשבתי עליו?..... -- בתודה מראש למושיע! -- ש'0855 -- שאול

פורסם
  • מחבר

אף-אחד לא יודע את התשובה, אבל הבנתי לבד את הבעייה.....אחרי שאני עושה dismount לדיסק המוצפן, הוא לא יראה את הקבצים המדולטים ב-RecycleBin.....רק לפני ה-dismount הוא מראה שם את המדולטים....אין ברירה, צריך להיתרומם מהמיטה, לנקות את ה-RecycleBin ורק אז לחזור ליצלול....או ליקנות כבל-מאריך למיקלדת, כמו שיש לי של העכבר, (מאריך USB), יש מאריך כזה עם שקע-מתומן ירוק של מיקלדת?

2) רציתי לישאול רק למה כשאני מפרסם הודעה חדשה, אני צריך לסמן את ה-V של "קבלת-הודעה-באימייל-על-תגובות"?...זו לא צריכה להיות ברירת-המחדל?....ש'1730

פורסם

לכל כונן/מחיצה יש סל מיחזור משלו על הכונן עצמו.

פורסם
  • מחבר

צר לי Ivan, אבל זה לא נכון....הסרטים שזרקתי מופיעים ב-RecycleBin הראשי, כול זמן שלא עשית dismount לדיסק המוצפן...אם אתה עושה dismount לדיסק המוצפן, הם לא יופיעו בשום-מקום במחשב...בדקתי היטב, אני מדבר על windows7...

פורסם

שאול צדיק יקר, אפשר לקנות מקלדת אלחוטית ולפתור את הבעיה..

פורסם

צר לי Ivan, אבל זה לא נכון....הסרטים שזרקתי מופיעים ב-RecycleBin הראשי, כול זמן שלא עשית dismount לדיסק המוצפן...אם אתה עושה dismount לדיסק המוצפן, הם לא יופיעו בשום-מקום במחשב...בדקתי היטב, אני מדבר על windows7...

ivan צודק.

כשאתה מעביר קבצים לRECYCLEBIN הם לא עוברים לכונן אחר.

בכל כונן יש תיקיה של RECYCLEBIN.

וכל הקבצים בכל התיקיות של הRB מופיעים בתוך הכלי שנקרא RB.

אם אתה מנתק כונן אז הם לא יופיעו בRB.

כשתחבר כונן שבו יש תיקית RB ובה קבצים, הם יופיעו בכלי שנקרא RB.

קפיש?

פורסם

קליק ימין על סל מיחזור

מאפינים

ותראה כל הסלים האלה ןתוכל לגדיר גודל שלהן!

פורסם

ואפשר לבטל את הסל מחזור לכל כונן וכונן כך שהקבצים ימחקו בלי לעבור דרך הסל.

פורסם
  • מחבר

כן ArtTatum ידידי, אבל לפעמים קורה שמיתחרטים על הזריקה ורוצים לשחזר את הקובץ שזרקת...לא קורה הרבה, אבל קורה...

פורסם

שאול, עצתי לך היא לא להתעסק עם פורנו. אתה נכנס לחור שחור שקשה לצאת ממנו ידידי

פורסם

תסמן את המחיצה כשהיא Mounted, ותבטל את סל המחזור רק באותה המחיצה, כמו שהראו בתמונה הקודמת.

פורסם

לא רק שהוא נשמר פר כל logical volume שניתן לכתוב אליו, אלא גם פר כל SID של משתמש שביצע חיבור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים