פורסם 2012 בדצמבר 1412 שנים שלום לכולםבעבר ניסיתי לרכוש את המשחק דרך origin ופתחתי פניה ב paypal כי קיבלתי את הגירסא ללא המשחק המקורי. אני מעדיף לא להתעסק עם רכישות של משחקים ללא עותק פיזי.יש מקום בחו"ל/בארץ שמוכר את המשחק זול יותר מאנגויסטיק ( אייבורי /קיאספי אין להם במלאי)מדובר על גרסת ה pc הכוללת את 5 ההרחבות + המשחק המקורי.תודה לכולםושבת שלוםאביחי
פורסם 2012 בדצמבר 1512 שנים מחבר תודה הסתדרתי היה באייבי מוכר שמכר את זה עותק חדש בקופסא ב 45$=170שקל כולל משלוח usps
פורסם 2012 בדצמבר 2712 שנים תודה הסתדרתי היה באייבי מוכר שמכר את זה עותק חדש בקופסא ב 45$=170שקל כולל משלוח uspsשלמת מס?
פורסם 2012 בדצמבר 2712 שנים למה שישלם מס במחיר כזה ?אני יודע שזה פחות מ-75$ אבל עדיין - לך תידע מה קורה במדינה שלנו. לא נסיתי לקנות תוכנות או משחקים עם משלוח לארץ.בגלל זה שואל.
פורסם 2012 בדצמבר 2712 שנים מחבר לא שילמתי שום מס אני קיבלתי אותו אתמול אחרי 8 ימי עסקים ב 45 דולר כולל משלוח חינםזאתי הגרסא המלאה עם כל ה dlc והזמנה לגרסא החמישית ואני נהנה ברמות על !*מדובר על גרסאת pc battlefield 3 preimium edtionחדש בקופסא עם ניילונים אטום לחלוטין !אחד המשחקים המהנים ברשת !!-עכשיו אני ממתין ל cod mw 3 שאמור להגיע בימים הקרובים !
פורסם 2012 בדצמבר 2712 שנים מחבר שני המשחקים יפים כל אחד לוקח את זה לכיוון אחר.זה לא תחרות אייפון/אנדרואיד עם השנאהכל מכשיר טוב לקהל מסויים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.