פורסם 2012 בדצמבר 1512 שנים מחבר הנעליים כבר בדרך ל Mustop ככה שזה יהיה קצת בעיה לשנות משלוחהבחירה ב mustop היא לא בגלל הדולר פחות, אלא בגלל שיש לי איתם ניסיוןוהניסיון היחידי שיש לי עם buy2usa זה שלוקח להם יותר מדיי זמן לענות למייליםמה שכן, אני בהחלט ישקול את הדברים בהזמנה הבאה
פורסם 2012 בדצמבר 1612 שנים מחבר לטענת Mustop יכול להיות שאני יחויב במיסים בגלל שהרף קרוב מאוד ל 75$יכול להיות דבר כזה? לפי דעתי זה נשמע חרטא
פורסם 2012 בדצמבר 1812 שנים מחבר אתמול בערב (לפי שעון ישראל) הנעליים הגיעו ל Mustopולפני כשעה חוייביתי ב 72 שקל (19 דולר) בעבור המשלוח שלהםזהו עכשיו נשאר לחכות ולראות אם הם יחייבו אותי בעבור מכס
פורסם 2012 בדצמבר 2212 שנים מצטער שזה לא קשור כ"כ לדיון, אבל מה הקטע של buy2 לבקש ת"ז כשנרשמים? זה באמת הכרחי למכס כמו שהם כותבים או שזה סתם נסיון לסחוט עוד מידע עליך? זה גם ככה ב-mustop?
פורסם 2012 בדצמבר 2312 שנים מחבר עדכון הנעליים הגיעו והספקתי כבר להתאמן + לרוץ איתם עכשיו רק צריך לחכות יום יומיים ולראות אם mustop יחייבו אותי ב"מכס"
פורסם 2012 בדצמבר 2312 שנים מחבר לא נכוןהמשלוח הקודם חוייב במכס רק ביום למחרתהוא הגיע אליי גם יום ראשון, וביום שני בבוקר קיבלתי חיוב מ Mustop
פורסם 2012 בדצמבר 2312 שנים מחבר לא, רק את המשלוחואתה המכס כיום יומיים אחרי שהוא מגיע ללקוח\עובר את המכס
פורסם 2012 בדצמבר 2312 שנים מעניין.. אז בעיקרון קיים סיכוי שמוצר יעבור בלי מכס למרות שהוא אמור, כמו שקורא לפעמים עם משלוח בדואר רגיל?או שבגלל שזה מ-Mustop אז הכל תמיד עובר במכס... כמו fedex/ups וכאלה.מישהו פעם הצליח "לחמוק" ממכס בהזמנה דרך mustop?יש לזה גם down side, יכולים פתאום להפתיע אותך עם סכומים מוגזמים שלא צפית מראש..ב-buy2usa לדוגמה אתה יודע בדיוק כמה תשלם עוד לפני שהחבילה יצאה מארה"ב, ואין הפתעות. לא לטובה אבל בוודאות גם לא לרעה. זה גם משהו..
פורסם 2012 בדצמבר 2312 שנים מחבר לא חושב,כי DHL מעבירים את המשלוח במכס ולאחר מכן מחייבים את Mustopברגע שהחיוב מגיע ל Mustop הם מחייבים את הלקוח ..מה שכן, נקווה ש Mustop לא יחייבו אותי לטובתם האישיתאחרת אעבור ל Buy2USA לאלתר כי לפי מה שהבנתי ב Buy2USA לא יכול להיות הפתעה שכזאתעריכה:הוכחה ש DHL מעבירים את המוצר במכסhttp://www.dhl.co.il/content/il/he/express/tracking.shtml?brand=DHL&AWB=3339198435
פורסם 2012 בדצמבר 2312 שנים mustop לא גובים את המיסים מראש לפני שהחבילה בכלל יוצאת מארה"ב ?אותי חייבו בהפתעה אחרי כמה ימים שכבר היו לי אותן.. לכן הייתי ממש מופתע לגבי זה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.