עבור לתוכן

הגיע אלי עכשיו איזה בחור בשם רומן מ"רשות השידור" בטענה של "ביקורת פתע"

Featured Replies

פורסם

אצלנו יש.

מאיפה אתה?

- אני מבת - ים

גם לנו יש כבלים אנלוגים ברחובות אבל אני לא מחובר לשקע של הוט - אני קולט אותם מהאוויר. כנראה שיש איזה כבל בלי טרמינציה והוא משפריץ את כל השידורים לאוויר. יש סיכוי שהם יעזרו לי לנתק את זה? מדי פעם יש לי בעיות קליטה של עידן פלוס.

• תגובות 55
  • צפיות 9.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כנראה שיש איזה כבל בלי טרמינציה והוא משפריץ את כל השידורים לאוויר.

:lol:

אתה מנסה להיכנס לחתימה של מישהו?

פורסם

עוד נקודה רלוונטית לפטור מתשלום אגרה היא הכתובת. ברגע שבכתובת מסוימת משולמת כבר אגרה אז שאר הדרים באותה הכתובת פטורים. למי זה רלוונטי? אם אתה גר בדירה המחולקת לשני דירות או יותר וכולכם נמצאים תחת אותה הכתובת לדוגמה ויצמן 10 דירה 6, ברגע שאחת הדירות משלמת השאר פטורים. עוד דוגמה היא בית פרטי שבנוסף אליו על אותה כתובת ישנן עוד יחידות דיור, היחידות פטורות מתשלום בתנאי שהבית הראשי משלם.

פורסם

-- ^ --

ממש לא נכון.

אם מכשירי הטלוויזיה אינם שייכים לקרובי משפחה (מדרגה ראשונה ככל שאני זוכר, אין לי כח לבדוק) אזי יש לשלם עליהם אגרה.

פורסם

אני פשוט בשוק!

מישהו הגיב שם נכון - רשעות השידור!

גם אין קליטת שידורים ועדיין הם רוצים לדחוף לי יד לכיס??

גם לפני 25 שנה הם גנבו לא פחות מהיום - אה כן, ולא הכניסו כסף למדינה מעולם!

אורן זריף כנראה למד מהם הרבה אם הוא כזה מצליח היום..

ואל תשכחו "יש תמורה בעד האגרה"

פורסם

הדבר העיקרי שיש לרשות השידור זה השידורי ספורט (אולימפיאדה ועוד) , כל השאר זה או תוכניות מחו"ל ישנות או תוכניות לקהל מאד מצומצם של נוסטלגים , ולפעמים הם משדרים כל מיני אירועים בשידור חי כמו ההופעה של לאונרד כהן לפני כמה שנים ועוד.

הדברים שהם משדרים בהחלט לא שווים מיליארד שקל בשנה , במיוחד שיש להם גם פרסומות , אז לאיפה הולך הכסף???

פורסם

אפרופו נוסטלגיה, אני זוכר שבערך לפני 12 שנה ראיתי "הכספת" בערוץ 2

שאלת הנכון/לא נכון הייתה האם תקציב רשות השידור הוא 900 מיליון שקל בשנה...

לא האמנתי, אבל הסתבר שזה נכון - וזה היה לפני 12 שנה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים