עבור לתוכן

הגיעו מים עד נפש, העורך הודעות של האתר ממש נוראי !!!

Featured Replies

פורסם

די הגיעו מים עד נפש... העורך הודעות של הפורום פשוט "שבור". תצוגה מקדימה לא עובדת טוב. אני שעה עובד על עריכה של הרבה חומר באשכול שלי (יומני פרוייקטים) וזה פשוט סיוט כל פעם מחדש ! די תתקנו את זה כבר !

אגב, זה לא הבעיה היחידה, הלוח יד 2 גם עובד לא טוב ולוקה בחסר.

אני חושב שהפורום יכול להרשות לעצמו לתקן את הבעיות האלה. לא חייבים רישיון חדש אבל בטוח אפשר לקנפג ולתקן את מה ששבור למה כל פעם שאני רוצה לפרסם משהו אני יודע שאני צריך להתקוטט עם הדבר הזה 20 פעם עד שאני מקבל את התוצאה הרצויה (כולל בכתיבת הפוסט הזה). :bash:

פורסם

הדבר שהכי חסר לי בעורך זה ההוספה האוטומטית של העלבה עצמית למשתמשים שהגדירו גודל פונט פיצפון.

איפה הימים הטובים איפה..

פורסם
  • מחבר

זה כזה סיוט. לא מגיע לנו לסבול ככה בתור משתמשים.

פורסם

עורך ה WYSIWYG אכן לוקה בחסר. תלחץ על ה-A האדומה בקצה השמאלי של התפריט בכדי לעבור לעורך טקסטואלי לגמרי (וככה אין את הבאגים ההזוים האלה).

פורסם
  • מחבר

אחלה זה עוזר אבל הם עדיין חייבים לסדר את זה. :(

פורסם

רק אני פשוט לא משתמש בכלל בעורך ה WYSIWYG ? עורך הטקסט הרבה יותר נורמלי מה WYSIWYG וככה זה בכל אתר שאני מכיר

פורסם

רק אני פשוט לא משתמש בכלל בעורך ה WYSIWYG ? עורך הטקסט הרבה יותר נורמלי מה WYSIWYG וככה זה בכל אתר שאני מכיר

כנ"ל. עזבתי אותו.

לפי מה שהבנתי הבעיה עם העורך הזה זה רק בכרום.. (מישהו אמר את זה מתישהו פה. לא נכנס לדפדפנים אחרים לבדוק..).

פשוט תבטלו אותו!

http://hwzone.co.il/community/index.php?action=profile;area=theme

ולהוריד את הוי מה" Show WYSIWYG editor on post page by default."

פורסם
  • מחבר

ביטלתי. לצערי, זה עדיין לא 100%. למשל, אני מכניס תג CENTER כדי למרכז דברים, שומר את הפוסט, זה עובד. הבעיה שאני בא לערוך כדי להוסיף דברים, אוטומטית זה מסיר לי את התג הזה (ואולי גם אחרים) ואז אני צריך להוסיף אותם כל פעם מחדש. בקיצור, זה טעון שיפור דחוף. :kopfpatsch:

פורסם

באמת?

אצלי אין שום בעיה כזאת..

וכשאתה משתמש בעורך הרגיל גם לא אמורות להיות בעיות,

העורך של המערכת הזאת ממש טוב לדעתי.. /:

לא יודע מה הבעיה :x

רק שם לב נגיד שאתה לא שם תוך בתוך תג (נגיד ),

מה שנפתח ראשון צריך להסגר אחרון (למשל סנטר..)

פורסם
  • מחבר

אני יודע לעבוד עם הקוד ואני עושה הכל נכון אבל העורך פשוט מקונפג לא טוב ולאף אחד לא אכפת.

פורסם

העורך הטקסטואלי עובד בסדר גמור. אתה לא מכניס תגיות כמו שצריך כראה.

פורסם

אני לא נתקלתי בשום בעיה עם העורך הזה :S

ואני משתמש בו כבר שנים על גבי שנים (עוד מSMF 1.X)

דרך איזה דפדפן אתה?

פורסם
  • מחבר

העורך הטקסטואלי עובד בסדר גמור. אתה לא מכניס תגיות כמו שצריך כראה.

אתה מדבר עם מומחה לקוד ווב. תאמין לי שאני יודע מה אני עושה ותאמין לי שזה דפוק.

אני עם דפדפן כרום ואני לא מתכוון לשנות לדפדפן אחר. האינטרנט לא עובד בצורה הזאת. אפילו אתרי בנקים שפעם עבדו טוב רק באקספלורר, היום עובדים טוב גם על כרום ודומיו (האתר של הבנק שלי לפחות).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים