פורסם 2012 בדצמבר 1112 שנים הכנתי בעצמי כבל רשת באורך כ 20 מטר אבל משום מה הקו עולה ויורד כל הזמן אני אשמח אם מישהו יודיע לעזור לי תודה מראש
פורסם 2012 בדצמבר 1112 שנים מחבר כש אני מחבר את הכבל בין המחשב לראוטר כדי לגלוש באינטרנט אני רואה שאני מחובר ויכול לגלוש לאינטרנט ואחרי דקה אני רואה שאני מנותק
פורסם 2012 בדצמבר 1112 שנים האם יש לך כבל רשת נוסף לצורך בדיקה?באיזה סוג כבל רשת השתמשת ובאיזה תקן חיברת אותו?השתמשת בלוחץ ראשים RJ45 תקני?
פורסם 2012 בדצמבר 1212 שנים מחבר אני חיברתי נקודת רשת משני צדדי הכבל שהכנתי (כי זה כבל שעובר בתוך הקיר ומגיע מקומה ראשונה לקומה שניה ) והשתמשתי בכבלי רשת תקנים כדי לחבר את אחת הנקודות לראוטר והשנייה למחשב
פורסם 2012 בדצמבר 1212 שנים מחבר מצורף תמונה של הנקודת רשת ששמתי לא צריך מכשיר מסוים כדי ללחוץ את הכבלים
פורסם 2012 בדצמבר 1212 שנים התמונה לא הכי ברורה,אבל לפי הסימנים של חיבור ניתוק חיבור ניתוק זה כנראה משהו במגעים- כבל נוגע בכבל או כבל לא מחובר טוב לקונקטור.עוד אופציה היא שטעית בסדר החוטים.אין ברירה אלא לבדוק את זה שוב ו\או לקנות ראשים שניתן ללחוץ ואז באמת ללחוץ ו\או להזמין כבל מוכן מאיביי בעלות של בערך שקל למטר
פורסם 2012 בדצמבר 1212 שנים מחבר אני לא רוצה לקנות כי אני רוצה ללמוד איך מכינים כבלים תודה רבה על העזרה והמשך יום נעים
פורסם 2012 בדצמבר 1212 שנים תציץ במדריך הזה -- http://www.netcheif.com/Articles/Cabeling/cabeling.htm
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.