פורסם 2012 בדצמבר 1112 שנים היי,אני בונה מערכת ITX חדשה ואני צריך לקנות מארז חדש.המארז הוא BITFENIX PRODIGY,הוא עולה אזור ה80-90 דולר.אני רוצה להזמין אותו מחו"ל בגלל שאי אפשר להשיג אותו בארץ.מה אני צריך לקחת בחשבון מבחינת מיסים והכול?וכמובן,איך מזמינים ומאיפה?תודה.
פורסם 2012 בדצמבר 1112 שנים עניתי לך בשרשור הראשון,האופציות הם BUY2USA או מסטופ-לוקחים את ההזמנה שלך מחו"ל ושולחים אותה עם חברת שילוח עד לבית שלך.אופציה שנייה זה הזמנה מאיביי מאדם ששולח לארץ.מיסים זה 16%.
פורסם 2012 בדצמבר 1112 שנים מחבר יש פטור ממעמ עד 325 דולר נכון(זוכר שקראתי את זה פה פעם) ככה שאין מעמ ככל הניראה?
פורסם 2012 בדצמבר 1112 שנים זה יעלה לך ים של כסף והעסקה תצא ממש לא משתלם. תתפשר על משהו פה בארץ או אתה יכול לעשות מה שאני עשיתי בזמנו עם פרקטל, שלח לביט פניקס מיילים מתי יהיה פה יבואן, שלח במקביל מיילים לחנויות כמו KSP \ TMS \ אייבורי ואולי מתישהו יתחילו להביא אותם. הראשונים שהייתי פונה אליהם זה TMS כי הם כבר מוכרים איזה מארז של ביט פניקס, ענתיקה אמנם, אבל זה התחלה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.