עבור לתוכן

קשיח חיצוני? SEAGATE EXTERNAL 3TB ב600 כדאי?

Featured Replies

פורסם

אהלן,

אני מחפש כבר זמן מה להגדיל את כמות הזיכרון במחשב.

תמיד הסתכלתי לכיוון קשיחים פנימיים. אבל משום מה , הזוי ככל שזה יישמע חיצוניים יותר זולים מפנימיים - למישהו יש מושג למה?!?!?

קיצור, ראיתי עכשיו דיל לקשיח הנ"ל :

http://www.seagate.com/em/en/external-hard-drives/desktop-hard-drives/expansion-hard-drive/

ב600 שקל עד הבית.

שווה? הוא לא יהיה מחובר למחשב, אלא לראוטר וישותף בין 3 מחשבים ברשת הביתית. מבחינת מהירות- הוא סבבה? USB3 צריך להספיק לא? למרות שאני מעדיף כמובן קשיח עם יציאת רשת.. אבל זה לא במחיר הנ"ל.

בכל מקרה נא שתפו דעותיכם...

פורסם

הראוטר תומך USB3 ?

קח בחשבון שמדובר בפעילויות איטיות מאוד וכשהדיסק ענק זו בעיה.

פורסם

איפה ראיתי את הדיל הזה ?

פורסם
  • מחבר

האמת היא שאין לי מושג אם זה USB3

הראוטר של בזק, D LINK DSL 6740U

"קח בחשבון שמדובר בפעילויות איטיות מאוד וכשהדיסק ענק זו בעיה." - לא הבנתי מה אתה מנסה להגיד.

פורסם

סביר שמדובר על USB2

קצב העברה של USB2 איטי מאוד

פעולות של העתקת קבצים גדולים יקחו הרבה שעות וסביר להניח שבדיסק גדול יהיו הרבה קבצים כאלה

לדעתי לחבר דיסק כזה גדול לראוטר יהיה לא יעיל.

פורסם
  • מחבר

נכון מאוד.

סביר שזה USB2. פשוט אני לא רואה איפה האפקטיביות של זה אם זה מחובר רק למחשב אחד.

מה לגבי פירוט של הקשיח הנ"ל והכנסתו בתור פנימי?

עוד רעיונות?

פורסם

האמת שהמחיר נשמע ממש טוב

אם יש לך צורך בגיבוי כזה גדול תמיד תוכל לחבר אותו לכל מחשב רק שבגדלים האלה הוא לא נוח מאחר וצריך בנוסף גם כבל חשמלי (?)

פורסם
  • מחבר

האמת היא שפחות חשבתי עליו בתור גיבוי ויותר בתור NAS אבל כפי שאתה אומר כנראה שזה לא הקטע.

בכל מקרה חיבור נוסף לחשמל לא מהווה בעיה.

פורסם

קודם כל איפו ראית את הדיל? כי אני זול יותר מ 650 לדגם של WD לא ראיתי,

לגבי מחיר, אני מכיר את העניין מזמן, הסיבה היא ש לפנימיים יש דרישה גבוהה יותר, זאת הסיבה, וגם כי חיצוני נמכר בבנדל (קופסת הפלסטיק).

לגביNAS, צער לי לעכזב אותך, אבל ראוטרים מעוד חלשים לשימוש הזה מבחינת חומרה, כבר ניסיתי בראוטר כמו שלך, עולי 7850 החדששל בזק יותר טוב. עולי הסטרימינג יהיה אפשרי, אבל לכתיבה עליו ממש לא, קיימים ראוטרים אם USB3 אבל לא יודע עד כמה זה באמת טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים