עבור לתוכן

gta 4 מנסה לעשות מהמערכת שלי צחוק...

Featured Replies

פורסם

Intel i5 2400

Radeon HD 7950

Transcend 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1333Mhz

DELL U2312HM

win 7 64

הורדתי את המשחק דרך הסטים, המסך הראשון עלה וראיתי שאני ב600X800 אז נכנסתי להגדרות בשביל להעלות את הבצועים.

בהגדרות ה-כ-ל על הכי נמוך ורשום לי באדום שהמערכת שלי מתקשה להריץ את המשחק ליד הכיתוב 229 מגה בשימוש מתוך 3000 של הכרטיס מסך שגם צבוע באדום.

הייתה לי בעיה עם metro 2033 וזכרתי ששם הייתי צריך להכנס לתיקיה של המשחק ולהתקין את כל מה שנמצא בתוך תיקיה ששמה

Installers

אז נכנסתי לשם ויש 7 קבצים, מתוכם כשניסיתי להריץ את הקבצים הבאים: wmpappcompat , wmfdist11 , umdf

קופצת לי הודעת מערכת שאין לי מספיק מקום איחסון (יש לי עוד 200GB פנויים)

יש למישהו רעיון?

{אני אפרט פה מפרט מלא אם צריך (לא ידעתי מה להוסיף) אבל ברור לי שאם אני מצליח להריץ מטרו, דיסאנרד, קריססט 2 וסקיירים על הגדרות ופילטרים הכי גבוהים זה לא שבאמת יש לי איזה שהוא רכיב שתוקע את המשחק...}

פורסם

התקנת את הדריוור האחרון של הכרטיס מסך?

פורסם

התקנת את הPATCH האחרון של המשחק?

פורסם
  • מחבר

דרייבר - בהחלט, catalyst 12.10

לא התקנתי דברים נוספים שקשורים למשחק, אבל כן ראיתי שהסטים עידכן אוטומטית כמה דברים.

פורסם

תנסה לעדכן directX ו את GFWL.

יש למשחק הזה כ"כ הרבה באגים, ככה שדי קשה לפתור בעיה ספציפית. הייתי מציע שתבדוק בגוגל וגם בפורום של המשחק בסטים שכולל הרבה מידע על הבעיות ועל איך לפתור אותן. בסופו של דבר לכל בעיה יש פיתרון.

פורסם
  • מחבר

עברתי כמה מדריכים שונים שלא עזרו ורק אחרי שפעלתי לפי הסרטון

הבעיה נפתרה.

המשחק חושב עכשיו שיש לי כרטיס מסך עם 2GB במקום 3 אבל מאחר והדרישות המקסימליות לוקחות אצלי בערך 1.2 זה לא באמת משנה...

תודה רבה בכל אופן ברק ואלעד :xyxthumbs:

( :bash: וF U rocketstar)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים