עבור לתוכן

Far Cry - משחק ענק!

Featured Replies

פורסם

מענין מאוד שכל מי שהריץ עם רדיאון פה רץ לו חלק לגמרי ואצלי זה לא עובד משהו...

אני לא יכול לשים על יותר מMEDIUM את הTEXTURE FILTER QUALITY..

שנית, המשחק שחיק מקסימום על 30 ב1024X768 @ very high

יש לי 512 ראם , AXP 1800 ו- gf4 ti4200

הדרייברים הם 53.03

• תגובות 105
  • צפיות 7.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תראו מה קרה למשחק :o

פורסם

יש לך מעבד חלש אני על MEDUIM עם 40-45 פריימים....

ויש לי אותו כרטיס מסך!

פורסם

גם לחבר שלי הייתה את הבעיה עם התמונה רק שלו יש RADEON 9700 PRO הורדנו דרייברים חדשים וזה הסתדר ...

תנסה גם אתה

פורסם

אצלי זה רץ ב1280*1024 על הפרטים הכי גבוהים וזה עובד חלק!

רק TEXTURE FILTER QUALITY אני לא מצליח לשים יותר ממדיום. אני מקבל הודעה שאני צריך להפעיל מחדש את המשחק בשביל שזה יכנס לתוקף. אני מאשר ואז כלום לא קורה. ניסיתי להפעיל מחדש את המשחק ועדיין אותו חרא....

מי יכול לעזור?? ???

פורסם

ואאיייייייי

ענק!!!

אחלה משחק!

תגידו אני היחיד שלא יכול לשים את ההגדרות של המשחק על יותר ממדיום

אם לא קשה לכם אז תרשמו בבקשה את המפרט מחשב שלכם (לאלה שלא רשמו בפרטים שלהם), ואת ההגדרות ששמתם. תודה.

פורסם

גם לחבר שלי הייתה את הבעיה עם התמונה רק שלו יש RADEON 9700 PRO הורדנו דרייברים חדשים וזה הסתדר ...

תנסה גם אתה

אזהו שקודם כל, יש לי את החדשים.....שנית, זה עשה את הבעיה רק פעם אחת..בשאר הזמן זה עובד על 15-30 פריימים : שחיק יחסית

אגב, לי זה מגיע ל50 פריימים בMEDIUM + ANTI ALIASING@ HIGH

אז המעבד לא קשור

פורסם

ניסית להפעיל את המשחק על 1024X768 על הגדרות הכי גבוהות, הוא פועל לא רע.

פורסם

כן האמת כן.......הגעתי למסקנה הבאה:

המשחק עובד הכי טוב על 1024X768 @ high@ aa high

כל מי שיש לו את הכרטיס gf4 ti 4200

מומלץ לנסות.. ;)

נ.ב.

מענין לשמוע איך מריצים אנשים שיש להם radeon 9800XT ומעבד p4 3.2ghz HT את המשחק הזה ...בטח רץ כמו נינג'ה ;)

פורסם
  • מחבר

המשחק יוצא ב- 5 למרץ, כמו שכתבתי בתחילת הדיון. (מתנה טובה לפורים, לא? ;))

אם אתם חושבים שהמשחק רץ יותר טוב עם Radeon למיניהם - אל תקפצו למסקנות, כי הסנפונסרים של המשחק הם nVidia, ATi, AMD, Intel ו- Creative Labs גם יחד. מקסימום בעיות מסוג זה או אחר יתוקנו עם צאת המשחק המלא או ע''י איזה פאטץ' (כמו שקרא עם Deus Ex 2).

אני משחק ככה: הגדרות בינוניות ומטה, אבל רזולוציה של 1024x768 עם פליטרים (לא סובל משחקים בלי פילטרים).

רק שתדעו במשחק המלא נלחם גם במפלצות ודינוזארים ולא רק בשכירי חרב.

אפשר לומר שהמשחק הוא מתאבן גדול ל- HL2, לא? ;D

פורסם

משחק נחמד מאוד.......

יש רק שלב אחד לדמו הזה? 500 מגה לשלב?! ::)

האמת שיש משהו בגרפיקה שמזכיר את HALO..הג'אגיס ;)

פורסם

יש רק שלב אחד לדמו הזה? 500 מגה לשלב?! ::)

כן אבל איזה שלב :o

אל תשכח שהדמו כולל את המנוע של המשחק ואת כל הקוד שקשור לפיזיקה ואנימציה של הדמויות, השלב עצמו הוא בטח לא יותר מ150MB~.

אני קצת מאוכזב מהנהיגה בג'יפ, זה מזכיר לי את האלו לPC, תאוצה מהירה מדי (הגיפ הזה מגיע ל 100 ב1.5 שניות על החול) ו"הגה" רגיש

מדי, לא כיף.

זה רק אני או שגם לאנשים אחרים יש בעיות עם הטקסטורות והגרפיקה שעושה בעיות מוזרות, למשל ב1024X768 הקרקע משנה צבעים לצבעי הקשת בחלק מהאזורים, ב800X600 יש חלקים שחורים שאין בהם טקסטורה.

ד"א יש לי את הדריברים הכי חדשים לGF 4 MX שלי.

RedTI בקשר לוורידים- לא גם על מקסימום בהגדרות לא רואים.

פורסם

לאלו שכבר שיחקו במשחק מכל הכיוונים מומלץ לסייר בפורומים של ubisoft ולהוריד משם את המודים הלא מעטים שיצאו למשחק.

בין השאר ניתן למצוא שם מוד שמוסיף כרישים, מוד שמחליף את הבאגי בhumvee ובמשאית , ומוד שמחליף את הסירה שבה אתה מתחיל בתחילת השלב לגלשן אוויר.

אהה.. כן ... שכחתי להזכיר את המוד המעניין ביותר - מוד שמאפשר לשחק ב Multiplayer בשלב של ה singleplayer

פורסם

זה גרסת באטה!!! אל תצפו לכלוווום!! וזה שוקל כל כך הרבה כי זה בעצם המנוע עצמו זה לא משנה כמה שלבים זה אבל בעיקרון יש דמויות שאין בדמו בפסי קול והם בטח תופסים יחסית הרבה...

פורסם

אבל זה המנוע הסופי כן?

ומישהו פה אמר שמשחקים נוספים יהיו מבוססים על המנוע הנדון..

הרצתי את המשחק על 1600X1200@VERY HIGH@ AA HIGH על 10-13 פריימים

יש מצב שאם אני אחליף מעבד ל3 ג'יגה זה ישפיע על הFPS ויוסיף איזה 10 פריימים כדי שיהיה שחיק? ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים