פורסם 2012 בדצמבר 912 שנים חברהאני רשום באתר הרבה שנים, אפילו בפייסבוק אני רשוםבכל זאת אני מקבל את ההודעה הזו מידי פעם לעשות לייק בפיסבוק ולחצתי לא להציג אותה איך אפשר למגר את ההודעה הזו ולא לראות אותה יותר?
פורסם 2012 בדצמבר 912 שנים אם אתם אומרים " אל תציג שנית " למה אתם מציגים גם שנית שלישית רביעית ...עשירית....אין סוף ?
פורסם 2012 בדצמבר 912 שנים זה תופעת לוואי של השתלת עוגיות. יש להן תוקף.כ"כ קשה ללחוץ על כפתור פשוט פעם בחודש?
פורסם 2012 בדצמבר 1012 שנים לי זה מופיע כל פעם למרות שכבר עשיתי like וגם אם אני מבקש לא להציג זה עדיין מציג כל פעם
פורסם 2012 בדצמבר 1012 שנים מחבר מה שמעצבן שעשיתי לייק ועדיין אני מידי פעם מקבל או שלפעמים אני מוחק את העוגיות שמוביל שוב להופעת ההודעות האלה
פורסם 2012 בדצמבר 1012 שנים זה חצי צרה מה שהכי מעצבן שזה קופץ באמצע הגלישה בסמארטפון. והפורום לא מותאם לדפדפן ובלתי אפשרי ללחוץ על זה,ולא בא לי לשלם על TAPTALK.
פורסם 2012 בדצמבר 1012 שנים לא משנה כמה פעמים כבר לחצתי "אל תציג שנית" אני כל הזמן מוטרד ממנו, מחדש, בחודשים האחרונים. נא לתקן.אוי התמימות .. ;D
פורסם 2012 בדצמבר 1012 שנים לי זה מופיע כל פעם למרות שכבר עשיתי like וגם אם אני מבקש לא להציג זה עדיין מציג כל פעם אם למרות שאתה לוחץ "אל תציג שנית" זה ממשיך להציג לך את החלון באופן קבוע - זה בגלל שהדפדפן שלך לא שומר קוקיז. תאפשר לו לשמור קוקיז (התנהגות ברירת המחדל של כל דפדפן נורמלי) וזה יהיה בסדר. החלון חוזר באופן חד פעמי (בהנחה שאתם לוחצים "אל תציג שנית" כמובן) פעם בחודש (30 יום). זו לא תקלה אלא הגדרה מכוונת. תודה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.