פורסם 2012 בדצמבר 912 שנים כמה שאלות לפני התקנת לינוקס מינט -- האם יש אפשרות לריבוי מסכים בצורה פשוטה כמו בווינדוס?- אני מתקין מינט 14.1, האם שתצא הגרסה הבאה אני אצטרך לפרמט או שאוכל "לשדרג"?(מצאתי את זה: http://community.linuxmint.com/tutorial/view/2)- האם יש הבדל בין התקנה לצד ווינדוס 7 או לצד ווינדוס 8 (אני מניח שלא, אבל ליתר בטחון..),והאם ההתקנה של לינוקס מינט דומה להתקנה של אובנטו (כדי שאני אוכל להסתמך על מדריך שקיים במקום להתחיל לנחש דברים..)- מחשב עם 4GB זכרון (ומעבד 64ביט כמובן) - יש סיבה לא להתקין מערכת 64ביט?תודה מראש לעוזרים! ;D
פורסם 2012 בדצמבר 912 שנים ב KDE יש ריבוי מסכים אם זיהוי אוטומטי (קופץ לבד כשמחברים מסך שני), אז כנראה שבכל הדסקטופים יהיה פיצ'ר דומה (לפחות אפשרות הגדרות גם אם הוא לא אוטומטי) - במיוחד במערכת שאמורה להיות ידידותית כמו מינטמחשבים שהגיעו אם וינדוס 8 מותקן יכולים להכיל אופציה של secure boot ב uefi (כמו ביוס) - יתכן שתצתרך לבטל אותה כדיי שתוכל להפעיל מינט. מעבר לזה לא אמור להיות הבדלההתקנה אמורה להיות טריויאלית - מינט אמורה להיות ידידותית למשתמשיתרונות של מערכת 64 ביט : בלינוקס כמות זיכרון היא לא פקטור (גם מערכת 32 ביט תומכת ב 4 GB ויותר על ידיי PAE), מה שיותר משנה זה שעיבודים מתמטיים (המרת קודקים לסרטים למשל....) ילכו עד X2 יותר מהר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.