פורסם 2012 בדצמבר 912 שנים אני גר בדירת 5 חדרים כאשר הראוטר יושב בקצה אחד - חיבור האינטרנט שלי הוא 15 מגע בזקבחדרים המרוחקים הקליטה גרוע, בבדיקה של מהירות גלישה המהירות במחשבים המרוחקים 2.5 מגהכאשר מעבירים את המחשבים המרוחקים ליד הראוטר הקצב עולה ל 10 מגה, המחשב שמחובר לראוטר בכבל גולש ב 15 מגה ויותר.החלפתי לראוטר חזק יותר והשיפור היה קטן , הוספתי ACCESS POINT של EDIMAX ושוב שיפור קטן - 3.5 מגה במחשבים המרוחקים. אני די מיואש ומחפש ראוטר חזק ככל האפשר עד תקציב של 1000 ש"ח.למי יש רעיון? המלצה?תודה
פורסם 2012 בדצמבר 912 שנים האם חשבת על רשת על גבי קווי חשמל - מנסיון פתרון מעולה לבתים פרטיים עם קשיי קליטה חלקיים.
פורסם 2012 בדצמבר 912 שנים אין שום דרך להעביר את הראוטר למקום מרכזי בבית במקום לזרוק כסף על דברים כאלו? ???
פורסם 2012 בדצמבר 912 שנים כמה שקלים?אתה מדבר פה על 1000 + הAP והראוטר שכבר קנית.תמצא כבל ותקנה תעלה, לא יראו כלום ותסחוך לעצמך כסף.
פורסם 2012 בדצמבר 912 שנים הצעה טיפה אחרת - איזה נתב יש לך כרגע?זאת אני שואל כי חלק מהנבתים מאפשרים לחבר אנטנה מרוחקת (ואפילו מוגברת)ועדיין פתרון מאוד אלגנטי זה רשת על גבי חשמל.
פורסם 2012 בדצמבר 912 שנים YEP - אתה יכול נתק את האנטנה ולחבר אנטנה אחרת. יש לא מעט אנטנות לשים כדוגמא מחיפוש קצר (נראה לי בפרסית - מה שמאוד משעשע - לפחות אותי...) האנטנות שיש לה הן 3dBi בסרטון - 5dB http://lista.mercadolivre.com.br/antena-12-dbi-omni-antena-p%2F-roteador-tp-link-td-w8961nd
פורסם 2012 בדצמבר 912 שנים אם AP שהותקן בין המחשבים לנתב לא עזר, הסיכוי שהחלפת אנטנות תעזור הוא קטן. או שיחבר את ה-AP בכבל או שיסלול כבל לחדרים המרוחקים וכמוצא אחרון שיעביר את התקשורת על גבי קווי חשמל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.