עבור לתוכן

למרבה ההפתעה- שירות גרוע של dell בהפעלת אחריות מסך

Featured Replies

פורסם

קניתי מסך 2209wa של דל לפני כמה שנים בנוטבוק-קלאב. המסך עדיין באחריות. אני עורך וידאו והייתי מאד מרוצה מהמסך, באמת מושלם.

לאחרונה הופיע קו צהוב ברוחב

על המסך כל כמה שעות לפרק זמן של בין חצי שעה לשעה.

אמנם תקלה מינורית , אך משום שחששתי שהתקלה תתגבר פניתי לדל. לאחר מספר ימים הגיע שליח עם אותו דגם מסך, רק מחודש. לאחר שהשליח עזב החלו הפרעות ממש קשות במסך המחודש, השליח חזר והחזיר לי את המסך הקודם.

למחרת הגיע שליח נוסף, מסך מחודש נוסף מאותו דגם, כעבור חצי שעה המסך מת- לא מציג תמונה.

דל מפנים למעבדה של "יעל", המעבדה מפנה לדל, הנציגים אומרים שהמסך לא במלאי. הסכמתי לקבל דגם שונה של מסך, אך כעבור יום גם הוא לטענת דל לא במלאי. בינתיים כל הסיפור נמרח, ואין לי ברירה אלא ללכת לקנות מסך חדש, משום שהפסד ימי עבודה שספגתי כבר גדול ממחיר של כמה מסכים. חיכיתי כי חשבתי שמדובר בטיפול מהיר אבל התבדתי.

אז למי שמתלהב מהאחריות של דל, כפי שגם אני התלהבתי, כדאי להבין שמדובר בשירות גרוע, הרבה נציגים מזלזלים וטרטור של הלקוח. אפילו למייל ששלחתי לפניות הציבור שלהם לא קיבלתי שום מענה. אני לא יודע אם חברות אחרות נותנות שירות טוב יותר, נותר רק לקוות, כי אני לא קונה דל יותר.

למישהו יש עצה איך לפתור את הסיפור הזה?

הם לא מוכנים אפילו להחזיר את המסך המקורי שלי , שבינתיים תהיה לי אפשרות לעבוד.

אני כבר שבוע בלי מסך לעבוד בו, מישהו יודע תוך כמה זמן הם מחוייבים לספק?

פורסם

מה אתה אומר...

באמת מפתיע, בהתחשב בכך שמדובר בחברה בעלת שם איכות כמו דל...

פורסם

מוזר מה שאתה מתאר. כנראה שהם הדרדרו.

יש לי בדיוק את אותו המסך והייתה לי בעיה איתו לפני כשנתיים וחצי (בערך חודש אחרי שנקנה).

בזמנו הגיע טכנאי עם מסך חדש והחליף לי על המקום יום אחרי שפתחתי קריאה.

כנראה שהשירות מסתכם בלבוא ולהחליף מסך ולא מעבר לזה (שזה היה די והותר אם היו טורחים לבדוק שהמסך החלופי תקין...)

פורסם

דווקא לא מפתיע.

קרה לי מקרה דומה לפני שנתיים - קניתי מפנדה את ה-u2311 והוא הגיע עם פיקסלים שרופים. החליפו לי למסך מחודש עם עוד יותר פיקסלים שרופים!

בסוף באדיבות פנדה, החלפתי אותו ל-2209. (כבר חשבתי שיש בעיה סדרתית ב-2311)

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=486754.0

פורסם

לא מפתיע בכלל!

השירות שלהם(מבחינת ניידים בכל אופן) על הפנים!! מה שהם העבירו אותי אני בחיים לא אתקרב לחברה הזאת

גם השירות של דל וגם מעבדות יעל ג-ר-ו-ע!

פורסם

נו איפה כל הפאנבויס של מסכי דל עכשיו?

מה זה שווה אם במצב של תקלה מהסוג של DEAL BREAKER, אתם מטורטרים מעל ומעבר!

(ואפילו אם יש לכם זמן פנוי)

פורסם

לא כל מסך דפוק בוא נתחיל מזה. היה לי דל 20" עבד מעולה 5 שנים ונמכר בעודו עובד 100% תקין. היום יש לי שני U2410, נראה לי שעוד מעט שנה, וגם כן מסכים מדהימים ועובדים עד עכשיו ללא דופי. זה אמנם לא הסיפור הראשון שאני שומע על בעיות באחריות אבל כנראה שעדיין רוב המקרים הם לא כאלה. למרות הסיפורים האלה, לא הייתי מוותר על הדל לטובת LG, סמסונג, אלא אם הם באמת משתווים לדל ואף עוברים אותו.

פורסם
  • מחבר

שבוע אחרי המסך האחרון קיבלתי מסך מחודש מדגם אחר, u2312hmt.

בינתיים עובד טוב מקווה שישאר כך. צריך להתרגל לרזולוציה השונה.

עדיף מאוחר מאשר כלל לא, אבל זה עדיין לא תיקן את הרושם על דל.

יכול להיות שהייתי תמים, והציפיות שלי היו גבוהות, אבל נראה לי שזאת לא צורה להתנהל מול לקוח. יחס מאד מזלזל, ממש לא הזיז להם שבגלל הפדיחות שלהם אני מפסיד כסף, וכל יום חצי יום מולם בטלפון, כשבקלות יכלו לתת לי פתרון זמני כמו החזרת המסך המקורי.

כרגע רוצה לקנות נייד חזק לעריכה בדרכים.

כמובן שבסוף קונים מה שעובד הכי טוב,

אבל, זה יגרום לי לחשוב הרבה יותר מפעמיים לפני שמתקרב למוצרים שלהם- לפחות לגבי עניין האחריות, לקחת בחשבון שהיא לא פקטור בעניין.

תודה לכל המגיבים.

פורסם

קיבלת מסך מצוין.

פורסם

למרות המקרה שקרה לי, אני לא פוסל את מוצרי דל על הסף.

המסך עובד טוב עד עכשיו ואני מרוצה ממנו. בזמנו הוא נתן את התמורה הכי טובה לכסף.

פורסם

לא פוסל על הסף, אבל כן, אין ספק שמקרים כאלה מורידים מהמונטין שלהם.

פורסם

למרבה הצער גיליתי בתקופה האחרונה שהדבר החם היום זה תלונות בפייסבוק. תלונה קטנה על הדף של היבואנית ותוך כמה דקות כבר יצרו איתך קשר לנסות ולטפל בבעיה... חבל שזה הצינור שצריך ללכת בו לפעמים.

פורסם

דווקא אני אישית מאוד מרוצה מיעל פתרונות, מימשתי את האחריות שלי על המחשב הנייד מספר פעמים והייתי די מרוצה.

פורסם

למרבה הצער גיליתי בתקופה האחרונה שהדבר החם היום זה תלונות בפייסבוק. תלונה קטנה על הדף של היבואנית ותוך כמה דקות כבר יצרו איתך קשר לנסות ולטפל בבעיה... חבל שזה הצינור שצריך ללכת בו לפעמים.

כן, יש לזה אפקט חיובי בדר"כ. אין מה לעשות. חברות תמיד ינסו להתנער ממך בדרכים שלא פוגעות בהן. בפייסבוק אמנם, זה משחק לרעתם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים