עבור לתוכן

למרבה ההפתעה- שירות גרוע של dell בהפעלת אחריות מסך

Featured Replies

פורסם

קניתי מסך 2209wa של דל לפני כמה שנים בנוטבוק-קלאב. המסך עדיין באחריות. אני עורך וידאו והייתי מאד מרוצה מהמסך, באמת מושלם.

לאחרונה הופיע קו צהוב ברוחב פיקסל על המסך כל כמה שעות לפרק זמן של בין חצי שעה לשעה.

אמנם תקלה מינורית , אך משום שחששתי שהתקלה תתגבר פניתי לדל. לאחר מספר ימים הגיע שליח עם אותו דגם מסך, רק מחודש. לאחר שהשליח עזב החלו הפרעות ממש קשות במסך המחודש, השליח חזר והחזיר לי את המסך הקודם.

למחרת הגיע שליח נוסף, מסך מחודש נוסף מאותו דגם, כעבור חצי שעה המסך מת- לא מציג תמונה.

דל מפנים למעבדה של "יעל", המעבדה מפנה לדל, הנציגים אומרים שהמסך לא במלאי. הסכמתי לקבל דגם שונה של מסך, אך כעבור יום גם הוא לטענת דל לא במלאי. בינתיים כל הסיפור נמרח, ואין לי ברירה אלא ללכת לקנות מסך חדש, משום שהפסד ימי עבודה שספגתי כבר גדול ממחיר של כמה מסכים. חיכיתי כי חשבתי שמדובר בטיפול מהיר אבל התבדתי.

אז למי שמתלהב מהאחריות של דל, כפי שגם אני התלהבתי, כדאי להבין שמדובר בשירות גרוע, הרבה נציגים מזלזלים וטרטור של הלקוח. אפילו למייל ששלחתי לפניות הציבור שלהם לא קיבלתי שום מענה. אני לא יודע אם חברות אחרות נותנות שירות טוב יותר, נותר רק לקוות, כי אני לא קונה דל יותר.

למישהו יש עצה איך לפתור את הסיפור הזה?

אגב אשמח לקבל גם המלצה למסך עם פאנל איכותי עד 2000 ש"ח. 22 ומעלה, שמתאים לעריכה, ושעות עבודה רבות.

תודה.

פורסם
  • מחבר

אגב, הם לא מוכנים להחזיר את המסך הישן.

כבר כמעט שבוע בלי מסך לעבוד בו.

משתמש במסך מצ'וקמק שהיה לי במחסן, אבל עשה לי כאב ראש, כמעט בלתי אפשרי לעבוד איתו, אז הולך לקנות חדש.

פורסם

לפעמים נופלים על שירות טוב, לפעמים על גרוע. יש דוגמאות לכאן ולכאן - לכל החברות ללא יוצא מן הכלל.

אם על כל מקרה של שירות גרוע מחברה X תגיד "לא קונה X יותר", כעבור כמה שנים תגיע למצב שלא יישאר לך מה לקנות. :)

המקרה של ה2209WA בעייתי כי זה מסך שלא מיוצר יותר ובאמת אין אותו במלאי, למעט יחידות "מחודשות" בודדות פה ושם, שכמו שראית יכולות להיות בעייתיות בפני עצמן. לרוב מחליפים לU2312HM בשלב זה ומפתיע שאין להם אותו במלאי מיידי.

פורסם
  • מחבר

יש משהו בדבריך,

אולי הציפיות שלי היו גבוהות מידי, אבל מה שמתסכל הוא שהם יכלו לספק פיתרון זמני בקלות- פשוט להחזיר בינתיים את המסך שלי שעבד בסדר למעט התקלה המינורית.

שבוע אחרי המסך האחרון קיבלתי מסך מחודש מדגם אחר, u2312hmt.

בינתיים עובד טוב מקווה שישאר כך. צריך להתרגל לרזולוציה השונה.

עדיף מאוחר מאשר כלל לא, אבל זה עדיין לא תיקן את הרושם על דל.

יכול להיות שהייתי תמים, והציפיות שלי היו גבוהות, אבל נראה לי שזאת לא צורה להתנהל מול לקוח. יחס מאד מזלזל, ממש לא הזיז להם שבגלל הפדיחות שלהם אני מפסיד כסף, וכל יום חצי יום מולם בטלפון, כשבקלות יכלו לתת לי פתרון זמני כמו החזרת המסך המקורי.

כרגע רוצה לקנות נייד חזק לעריכה בדרכים.

כמובן שבסוף קונים מה שעובד הכי טוב,

אבל, זה יגרום לי לחשוב הרבה יותר מפעמיים לפני שמתקרב למוצרים שלהם- לפחות לגבי עניין האחריות, לקחת בחשבון שהיא לא פקטור בעניין.

תודה על התגובה.

פורסם

בלי קשר להתנהלות שלהם (שבהחלט כוללת סממנים של חובבנות וחוסר תיאום ואלה דברים שנתקלתי בהם אצלם בעבר) - תלמד את הלקח הנכון מכל הסיפור. אדם לא צריך להגיע למצב שבגלל קלקול של מסך או אפילו של מחשב הוא מפסיד כסף. דאג שתמיד יהיה לפחות מחשב אחד נוסף זמין לשעת חירום. :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים