עבור לתוכן

מסך מחשב או טלוויזיה

Featured Replies

פורסם

שלום

העברתי את המחשב שלי לסלון. המרחק הוא כ-3 מטר צפיה בין הכורסא למיקום המסך.

השאלה האם לקנות מסך מחשב 32 או טלוויזיה 42?

ההתלבטות היא בגלל המחיר. מסך מחשב 32 אפשר למצוא עד 3000₪ ופחות מזה גם טלוויזיה 42. ואילו מסך מחשב 42 ש״ח כבר עולה הרבה יותר יקר.

השימושים של המחשב יהיו צפיה בסרטים דרך המחשב ושיטוט באינטרנט והילדים אולי ישחקו במחשב. לא מתוכננת ישיבה ארוכת טווח מול המסך לצורך עבודה.

מצד אחד אני לא מעוניין לקנות טלוויזיה כי יש בזה חיוב תשלום אגרת טלוויזיה.

מצד שני האם מסך 32 יספיק למרחק כזה?

פורסם

אין מסכי מחשב לא "32 ולא "42. בגדלים האלה הכל זה טלוויזיות (שיכולות לתפקד כמסכי מחשב).

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

ומה עם 27 אינטש? ואפילו 24?

האם יש כאן מישהו עם מחשב בסלון, שמשתמש בו עבור צפייה בסרטים וביו טיוב, ולא חיבר את המחשב לטלוויזיה אלא למסך מחשב?

פורסם

תראה בעיקרון מסך בסדר גודל כזה אמור להיות סבבה בצפיה גם מ2 מטר. יש לי בחדר אחד כזה וזה נראה מצויין.

בקשר ליוטיוב, אם תשב 2 מטרים לפחות מהמסך תראה מצויין אחרת זה יעמיס לך על העיינים מאוד (גם בצפיה קצרה) וגם תראה די מטושטש.

בקשר לחיבור למחשב אין שום בעיה וכל טלויזיה וכמעט כל כרטיס מסך תומך באפשרות (די קל לעשות זאת) ואז תוכל לשחק לדוגמא.

הבעיה נוצרת בשימוש של המסך הטלויזיה בגודל כזה כמסך מחשב. אפילו 27 אינצ' שאני אגב רוצה לקנות יכול קצת להיות גדול מדי למסך מחשב.

מחשב דורש גודל סטנדרטי ולא גדלים אסטרונומיים.

אם זה לצפות סרט מהמחשב תוכל להריץ את הסרט ולהתיישב בכורסא במרחק של כ2 מטר ויהיה מצויין בהחלט.

במסכים גדולים תוכל היום לקנות טלויזיה עם תמיכה בתלת מימד מה שגם יעניק לילדים שלך הנאה כפולה.

בהצלחה בהחלטה.

מקווה שעזרתי.

פורסם

תודה רבה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים