פורסם 2012 בדצמבר 812 שנים אחלה פרס אני לא מצליח לפתור כלום אבל השבוע עוד ארוך.. יש לי התחלות של רעיונות *זהו אני כבר מתחיל להכנס לזה, יש לי 1 וניחושים..*
פורסם 2012 בדצמבר 912 שנים איזה דרגות יש לעכביש??? רב עכביש?תת עכביש?עכביש ראשון?הם כולם בחיל רגלים לא?מה מביאים לעכביש שהשתחרר? עותק של ספיידרמן 3???
פורסם 2012 בדצמבר 912 שנים אולי הכוונה סוליטייר עכביש??? יש שם דרגות קושי... לא רלוונטי?< תגיד את זה לפיטר פארקר... סתם...אני חושב שפתרתי...רמיזה אחלה סרט עם ג'ייק המבין יבין...או בעצם למי שיש חושי עכביש יבין...
פורסם 2012 בדצמבר 912 שנים אופס לא התכוונתי לבלבל או שכן... בכל אופן אני די בטוח שאני צודק, רמז אוהבי דוני דארקו יבינו הייתכן ושוב בלבלתי?
פורסם 2012 בדצמבר 1012 שנים אוף שאלות ערבוב, בכל פעם שאני רואה את הסימן (ע) , זה אומר שאני צריך להוציא את העין בשביל לפתור... איזה דיינר? של לוק מבנות גילמור? למה לכער מישהו במצב אנוש, גם ככה אין לו מזל...
פורסם 2012 בדצמבר 1012 שנים דווקא שאלות ערבוב זה הדבר הכי קל - כבר נותנים לך את האותיות ורק צריך לדעת איך לסדר אותן...
פורסם 2012 בדצמבר 1012 שנים מחבר בהתחלה זה קשה, אח"כ קולטים את העניין ומתרגלים לזה.אבל אני לא חושב שזאת הבעיה במקרה הזה.. אין לי מושג לגבי שאר ההגדרות חוץ מהערבוב.. ???
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.