עבור לתוכן

מה צריך בשביל להיות חוקר פרטי בארץ?

Featured Replies

פורסם

לומדים את זה איפה שהוא? איך אני יודע שאני פונה לחוקר פרטי שהוא מבין בכלל בנושא ולא צריך להיות אינסטלטור למשל או מוכר בשוק במקום.

איפה לומדים את סודות המקצוע?

אם יש סימוכין ממקור אמין או מילות מפתח שאני יוכל למצוא מידע על זה בגוגל זה יהיה מצויין.

כי אחרי שקצת חרשתי, מצאתי שמספיק להיות במשטרה צבאית או התמחות 3 שנים במשרד חקירות.

השאלה אם כל תפקיד זוטר במשטרה צבאית (או משרד חקירות בהדרכתו של המנהל שם), נותן לי את הידע הדרוש למקצוע? מי מפקח על זה?

פורסם

אתה צריך רישוין לזה,אני חושב מהמשטרה.

לומדים קרימינולוגיה

פורסם

אני מכיר בצורה "סוג של" אישית 2 שיש להם חברת חקירות. אמממ אתה פשוט צריך להיות חוקר. זה יכול להיות בגל מיני צורות. גם ללמוד תקשורת, עתונאות יכול להוביל אותך. עיסוק מסויים בצבא, במשטרה.

פורסם
:nixweiss: אפשר תירגום לעברית ?
פורסם

לא נראה לי שבתור חוקר פרטי החיים שלך פה בארץ יהיו דבש (וזה בלשון המעטה כן?)

פורסם

^^למה לא?ולמי כן החיים דבש?PD יכול להשתכר טוב מאוד.צריכה להיות לך אישיות מיוחדת כדי להיות חוקר פרטי טוב.

דרך-אגב,את הרישיון אתה מקבל ממשרד המשפטים.יש לך 'זכויות יתר' משל אזרח.אבל לא כמו שוטר.

חוקרים פרטיים

פורסם
  • מחבר

:nixweiss: אפשר תירגום לעברית ?

אני מתנצל אם יש לי שגיאות כתיב, אם מצאת משהו אשמח אם תתקן אותי.

לא נראה לי שבתור חוקר פרטי החיים שלך פה בארץ יהיו דבש (וזה בלשון המעטה כן?)

למה?

וחובה ללמוד קרימינולוגיה?

ואיפה לומדים את זה? בטכניון? באוניברסיטה העברית?

פורסם

לא קראת את התגובות על הנושא באינטרנט?

הדרך היחידה להרוויח טוב מהסיפור זה לעבוד בתחום המון שנים בתנאים גרועים(מחוסר ברירה), ואז לפתוח משרד חקירות מצליח בהשקעה לא קטנה.

ובדרך ידאגו לנצל אותך עד תום, ולשים לך רגליים.

פורסם

אני מתנצל אם יש לי שגיאות כתיב, אם מצאת משהו אשמח אם תתקן אותי.

למה?

וחובה ללמוד קרימינולוגיה?

ואיפה לומדים את זה? בטכניון? באוניברסיטה העברית?

זה תלוי... אם אתה רוצה לחקור עבור אנשים פרטיים בנושאים פרטיים (למשל בגידות, מעקבים וכ'ו) זה באמת יכול להיות אחלה, אבל ממה שהבנתי כשזה מתקרב לכיוונים פליליים אז באמת לא כדאי

פורסם

קיצור אתה רוצה להיות מלשין :-X

פורסם
  • מחבר

זה לא רק חקירות פליליות

זה גם לגלות באופן חוקי כמובן, איפה אנשים דוחפים את הזין שלהם. יש אנשים שלגלות איפה אחרים דוחפים את הזין (חקירות אישות) זה האתגר שלהם בחיים.

יש כאלה שלפתוח סתימה בשירותים - זה מאתגר אותם, ולכן בחרו את המקצוע הזה. כל אחד בהתאם ליכולת שלו.

פורסם

זה לא רק חקירות פליליות

זה גם לגלות באופן חוקי כמובן, איפה אנשים דוחפים את הזין שלהם. יש אנשים שלגלות איפה אחרים דוחפים את הזין (חקירות אישות) זה האתגר שלהם בחיים.

יש כאלה שלפתוח סתימה בשירותים - זה מאתגר אותם, ולכן בחרו את המקצוע הזה. כל אחד בהתאם ליכולת שלו.

נגיד שזה מה שמאתגר אותך... אתה מודע לזה שהרבה פעמים תצטרך להסתבך עם אנשים שלא בידיוק כדאי להסתבך איתם, במידה ויחליטו שאתה מפריע להם בעין (קח דוגמה מהתחקירנים של כלבוטק)

• 1 שנה מאוחר יותר...
פורסם

בשביל להיות חוקר פרטי טוב, אתה קודם כל צריך תשוקה למקצוע. אתה צריך להיות "חוקר פרטי" בדמך.

כדאי גם להתלמד אצל חוקר פרטי פעיל בתחום (רצוי אחד מנוסה), לראות איך העבודה מתבצעת בפועל.

בהצלחה!

פורסם

בשביל להיות חוקר פרטי טוב צריך להיות חכם. להיות חכם זה לא להרשם לפורום תוך כדי חתימת חוזה שאוסר עליך לפרסם כבעל עניין, להקפיץ דיון בן שנה בנושא ולעבור על חוקי הפורום עם חתימה שמפרסמת את העסק שלך.

היא הוסרה. אנא לשמור ולכבד את חוקי הפורום.

נערך על-ידי djelectric

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים