עבור לתוכן

black and white

Featured Replies

פורסם

לפני שאני מתחיל את הפרויקט שלי על ה-R4 קיבלתי איזה מארז ג'נרי שחור מחבר , רציתי להרכיב עליו איזה מערכת , אבל

לפני זה צריך לעשות קוסמטיקה למארז הרי אני לא יכול להכניס לבית מארז ג'נרי אלא אם כן הוא עבר שינוי רציני.

נתחיל מזה שנעשה סליבינג לכל חוטי הפנל הקידמי בירוק(סליבינג שנשאר לי מפרויקט אחר).

צביעה בשחור של פנים המארז .

חיתוך הפלטה במקומות מסויימים על מנת לעשות סידור כבלים טוב יותר .

חיתוך עגול למאוורר 120מ"מ בפנל הקידמי .

צביעת הפנל בשחור ולבן.

צביעת המארז בלבן וחיתוך חלון בדלת המארז.

חיבור 2 ידיות בגג המארז ( ידיות שמצאתי והם נתנו את כל הרעיון למודינג ).

כמובן שבהמשך מתוכנן סליבינג לספק ולשאר חוטי המערכת.

הנה כמה תמונות :

CAM00016.jpg

CAM00017.jpg

CAM00021.jpg

CAM00022.jpg

IMG_2123.JPG

IMG_2124.JPG

IMG_2126.JPG

IMG_2127.JPG

IMG_2129.JPG

IMG_2130.JPG

IMG_2131.JPG

IMG_2132.JPG

תמונות ועידכונים נוספים בהמשך :xyxthumbs:

פורסם

ממש אהבתי :)

הידיות לא בדיוק קרצו לי אבל טוב לראות עוד פרוייקטים כאן.

בכ"מ בהצלחה..

פורסם

סקרן לראות את ההמשך. בינתיים יפה :)

בהצלחה!

פורסם

נראה מסקרן, הR4 מארז מדהים (יש לי אחד), המון פוטנציאל!

אני עוקב ;)

פורסם
  • מחבר

שלום לכולם , היום הספקתי לעשות עוד כמה דברים קטנים כמו מאוורר 120 בחזית (לא היה פשוט להכניס אותו - עובי פנל ממש גבולי ).

יכולתי בקלות להכניס אותו ללא הגריל , אבל יש לי בנות קטנות שאוהבות ל"התעסק" לי במחשב :) .

שמתי גומי U למסגרת החלון .

וזהו לבנתיים , עדכונים נוספים בהמשך .

הוספתי גם 2 תמונות מלפני השינוי.

%25D7%25AA%25D7%259E%25D7%2595%25D7%25A0%25D7%2594.JPG

%25D7%25AA%25D7%259E%25D7%2595%25D7%25A0%25D7%2594%2520%25282%2529.JPG

IMG_2135.JPG

IMG_2136.JPG

IMG_2137.JPG

IMG_2138.JPG

IMG_2139.JPG

IMG_2140.JPG

IMG_2141.JPG

IMG_2142.JPG

פורסם

שרון , קודם כל זה נקרא סופר מודינג ... מארז ג'נירי כזה הפכת למשהו דומה למארז מותג נתחיל מהצבע ועד לסליוונג ... גם רעיון המאווררים משהו פצצה .. אמת כל הכבוד על ההשקעה הרצינית ... תמשיך ...

פורסם

WOW

אם לא היית אומר בהתחלה שזה מארז ג'נרי ושאתה עושה לו מודינג, הייתי חושב שזה איזה מותג יוקרתי..

ממש עבודה טובה :o

פורסם

למה LED ירוק עם LED כחול? :(

ואיך זה מתאים בדיוק לB&W?

חוץ מזה המודינג עצמו מדהים ;)

פורסם

שמע. האמת שהתחבטתי קשות בין לפרגן לך על העבודה ולהגיד "מדהים" ובין לתת ביקורת קצת יותר אמיתית. החלטתי ללכת על האופציה האחרונה. אני רוצה לראות אנשים עושים דברים חדשים ויפים. שאני מסתכל אחורה על פרוייקטים פה באתר, רובם די דומים לפרוייקט הזה. כלומר לוקחים איזה מארז ג'נרי, הופכים אותו למארז מגוחך וקוראים לזה פרוייקט. אין פה איזשהו חידוש או השקעה יתרה. אישית, אני חושב שזה בזבוז זמן להתעסק עם מארז ג'נרי. החומרים שאתה מבזבז עליו עולים יותר. הצביעה והחלון לא הופכים אותו למארז מדהים. גם לא אהבתי את השילוב של הלד הכחול והירוק (שני צבעים שלא הולכים טוב ביחד). אם קראת לזה שחור ולבן אז תצמד לסכמה שלך ולך על לדים לבנים. הדבר האחרון שאני רוצה להתייחס אליו זה הפרזנטציה. שמת את המארז שברקע כל מיני גרוטאות שמאד מוציאות את הפוקוס וזה גם נראה לא טוב. קח את המארז, שים על רקע נקי וצלם בסבלנות וללא פלאש. אם לסכם את זה, הייתי שומר את החומרים שנשארו ומשקיע אותם במודינג ל- R4. עם ה- R4 כמובן, כדאי לתכנן היטב לפני שמתחילים לחתוך ולצבוע (רמז: לא כל דבר חייבים לצבוע במיוחד במארז שהצבע בו איכותי מראש). קח את כל הנאמר כפידבק. זה לא נאמר בקטע רע או בקטע של "אליטסיטיות" מטופשת.

אגב, אני מאמין שהרבה חושבים כמוני אבל פוחדים לומר את האמת מחשש להעליב\לפגוע. אני אישית לא אוהב לרשום דברים שהם לא אמת. :-\

פורסם

אני באמת חושב שזה אחלה... רק תצמד ללדים כחולים. השילוב בין ירוק לכחול זה בעעע. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

שמע. האמת שהתחבטתי קשות בין לפרגן לך על העבודה ולהגיד "מדהים" ובין לתת ביקורת קצת יותר אמיתית. החלטתי ללכת על האופציה האחרונה. אני רוצה לראות אנשים עושים דברים חדשים ויפים. שאני מסתכל אחורה על פרוייקטים פה באתר, רובם די דומים לפרוייקט הזה. כלומר לוקחים איזה מארז ג'נרי, הופכים אותו למארז מגוחך וקוראים לזה פרוייקט. אין פה איזשהו חידוש או השקעה יתרה. אישית, אני חושב שזה בזבוז זמן להתעסק עם מארז ג'נרי. החומרים שאתה מבזבז עליו עולים יותר. הצביעה והחלון לא הופכים אותו למארז מדהים. גם לא אהבתי את השילוב של הלד הכחול והירוק (שני צבעים שלא הולכים טוב ביחד). אם קראת לזה שחור ולבן אז תצמד לסכמה שלך ולך על לדים לבנים. הדבר האחרון שאני רוצה להתייחס אליו זה הפרזנטציה. שמת את המארז שברקע כל מיני גרוטאות שמאד מוציאות את הפוקוס וזה גם נראה לא טוב. קח את המארז, שים על רקע נקי וצלם בסבלנות וללא פלאש. אם לסכם את זה, הייתי שומר את החומרים שנשארו ומשקיע אותם במודינג ל- R4. עם ה- R4 כמובן, כדאי לתכנן היטב לפני שמתחילים לחתוך ולצבוע (רמז: לא כל דבר חייבים לצבוע במיוחד במארז שהצבע בו איכותי מראש). קח את כל הנאמר כפידבק. זה לא נאמר בקטע רע או בקטע של "אליטסיטיות" מטופשת.

אגב, אני מאמין שהרבה חושבים כמוני אבל פוחדים לומר את האמת מחשש להעליב\לפגוע. אני אישית לא אוהב לרשום דברים שהם לא אמת. :-\

לידיעתך זה מה שנקרה מודינג - לקחת מארז פשוט ולעשות ממנו משהו שונה לגמרי ממה שהיה.

דבר שני זה שבמודינג כזה המטרה היא לעשות מקסימום במינימום הוצאה ופה לידיעתך אין לי שום הוצאה,

הכל חלקים שפירקתי ממחשבים אחרים וחומרים שיש לי בבית מלאכה (בעבודה כמובן).

הדבר היחיד פה שעלה לי זה הגומי U , אפילו הסליבינג זה שאריות של פרויקט אחר.

ולדבר הכי חשוב אני מסכים עם זה שהלד הירוק לא מתאים זה זמני עד שאני אפרק את המאוורר מהמארז השני (לד לבן).

דבר נוסף זה שזה לא איזה פרויקט רציני - פשוט פרויקט של מארז ג'נרי ולא צריך להשתגע באיזה רקע לצלם , עם פלאש או

בלי פלאש.

כמובן שאני אתחיל את המוד על ה-R4 זה יהיה מוד שונה - בעיקר על סליבינג וכמעט שום דבר חיצוני.

אני מעריך אותך כמודר ומקבל בכיף את מה שנאמר , רק נראה לי שקצת יצאת מפרופורציות :xyxthumbs: .

פורסם

הידיות מצאו חן בעיני :)

אני מבינה מאוד קטנה בנושאי מודינג וידיות למחשב, האם אלה ידיות יעודיות למחשב או שהן במקורן סוג של פרזול לבית?

לגבי השאר, זה עניין של טעם, אני מעט פחות התחברתי אבל בהחלט נראה שאתה עושה עבודה יפה.

בהצלחה בהמשך :xyxthumbs:

פורסם

האמת שהמארז הזה טוב לעשות ניסיונות וללמוד איך לעבוד עם כלים לפני שעוברים למארז יקר. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

הידיות מצאו חן בעיני :)

אני מבינה מאוד קטנה בנושאי מודינג וידיות למחשב, האם אלה ידיות יעודיות למחשב או שהן במקורן סוג של פרזול לבית?

לגבי השאר, זה עניין של טעם, אני מעט פחות התחברתי אבל בהחלט נראה שאתה עושה עבודה יפה.

בהצלחה בהמשך :xyxthumbs:

הידיות פורקו מארון זרוק , הם לא מיועדות למחשב אך במודינג כל רעיון שעולה בראש מתקבל ;) .

בינתיים החלפתי את המאוורר ללד לבן שמשום מה הוא נראה בתמונות כחול (אפקט של הלדים מהבקר)

IMG_2144.JPG

IMG_2146.JPG

IMG_2148.JPG

IMG_2151.JPG

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים