עבור לתוכן

בקשת מפרט גיימינג כבד

Featured Replies

פורסם

תקציב

התקציב הוא בסביבות 7000 או 8000 שקל.

אפשר לחרוג מהתקציב בבערך 1000 או 2000 שקל אבל רצוי שיהיה בתקציב.

שימושים

גיימינג כבד. חוץ מגיימינג גם עריכת ווידאו ואפקטים וויזואליים.

תוכנות ומשחקים: after effects, premier, battlefield 3, assassin's creed 3, far cry 3 ועוד.

מערכת הפעלה: windows 7. כנראה 64 bits אבל פתוח להצעות.

ציוד היקפי

גודל מסך - לא ידוע. פתוח להצעות על מסכים, רצוי שיהיה גדול.

סאונד: יהיו אוזניות, בטוח מעל 2.1CH , עוד לא בטוח עם 5.1 או 7.1 . עוד פעם - פתוח להצעות.

חומרה אופציונלית

כונן דיסקים דרוש.

זיכרון: לפחות 2TB .

אפשרויות רכישהרצוי שהחנות תהיה באזור אשדוד או המרכז.

פורסם

מפרט לגיימינג בתקציב הזה זה לא בעיה לבנות, מה שרצוי לדעת לפני בניית המפרט - באילו תוכנות אתה משתמש לעריכה ואפקטים?

וחשוב לא פחות באיזה תדירות?, אם למשל מדובר בתדירות נמוכה של פעם ב.. אז לא בהכרח כדאי להשקיע ברכיבים יקרים יותר מסביב

לכרטיס מסך ואפשר לחסוך כסף\ להשקיע יותר לכיוון הגיימינג, מצד שני אם מדובר במשהו לא חובבני ותדיר אז אין מנוס.

זה גם יעזור בבחירת המסך שיתאים לך.

-אם כבר אתה רוכש מערכת הפעלה הייתי הולך על המערכת העדכנית שנמכרת כיום מאשר מערכת ישנה יותר.

-מתכנן למערכת בקרוב או בעתיד OC?

פורסם
  • מחבר

אשמח לכל עזרה אפשרית!

פורסם
  • מחבר

מפרט לגיימינג בתקציב הזה זה לא בעיה לבנות, מה שרצוי לדעת לפני בניית המפרט - באילו תוכנות אתה משתמש לעריכה ואפקטים?

וחשוב לא פחות באיזה תדירות?, אם למשל מדובר בתדירות נמוכה של פעם ב.. אז לא בהכרח כדאי להשקיע ברכיבים יקרים יותר מסביב

לכרטיס מסך ואפשר לחסוך כסף\ להשקיע יותר לכיוון הגיימינג, מצד שני אם מדובר במשהו לא חובבני ותדיר אז אין מנוס.

זה גם יעזור בבחירת המסך שיתאים לך.

-אם כבר אתה רוכש מערכת הפעלה הייתי הולך על המערכת העדכנית שנמכרת כיום מאשר מערכת ישנה יותר.

-מתכנן למערכת בקרוב או בעתיד OC?

אני משתמש בתוכנות של adobe כמו after effects ו premier לעריכה ואפקטים.

אני משתמש בהן מדי ]עם (לא בתדירות גבוהה) כך שחשוב להתמקד בגיימינג.

במערכת הפעלה אני מעדיף windows ולא mac , ואחרי שניסיתי את ה windows 8 אני לא מתכוון לעבור אליו.

כבר בחרתי כרטיס מסך ומעבד, אני אשמח לחוות דעת על הבחירה ועזרה בהמשך הרכבת מפרט -

כרטיס מסך: geforce gtx 680

מעבד: intel core i5 2550k

תודה לכל מי שעוזר!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים