עבור לתוכן

מימוש אחריות של עכבר לוגיטק

Featured Replies

פורסם

לפני קצת פחות משנה רכשתי עכבר של לוג'יטק מדגם 310M בהנחה של 50%.

העכבר התקלקל כאשר ניגשתי עם העכבר לסניף הרשת בו נקנה העכבר הם יצרו קשר עם היבואן/ספק והוא אמר להם להחליף לי את העכבר לדגם 185 מכיוון שהדגם שלי כבר משווק .

הדגם שהוצע לי ברמה נחותה מהעכבר שרכשתי אך המוכרת טוענת כי אם שילמתי על העכבר 85 מגיע לי עכבר אחר במחיר הזה ולא ברמתו של העכבר המקורי .

מה ניתן לעשות במקרה הנ"ל ?

פורסם

גש לSUPPORT של לוג'יטק העולמית ותנסה להסביר להם את המקרה, תנסה אולי גם להתקשר לבנדא מגנטיק ולברר איתם מה אפשר לעשות.

פורסם
  • מחבר

לאחר שמנהל הסניף של הרשת בו נרכש העכבר יצר עימי קשר , סוכם שאני יכול לקבל את M345 במקום העכבר שלי , האם העכבר הנ"ל שווה ערך לעכבר שלי (M310)?

פורסם

קח ת"זיכוי" של ה85 שקל ותקנה עכבר חדש יותר

פורסם
  • מחבר

מה ההבדל ,בתכלס, בין לייזר לאופטי ?

ה 310M היה ממש לא מדוייק והיו מלא משטחים שהוא פשוט לא עבד עליהם כאשר עכבר של מייקרוסופט עובד חלק על אותו משטח .

פורסם

גש לSUPPORT של לוג'יטק העולמית ותנסה להסביר להם את המקרה, תנסה אולי גם להתקשר לבנדא מגנטיק ולברר איתם מה אפשר לעשות.

אני פעם פניתי אליהם במייל וחזרו אליי אבל הם משאירים את הטיפול ליבואן המקומי. הדבר היחידי שהם עשו, זה הציעו קופון של 50% על כל מוצר באתר של לוג'יטק, אבל גס וואט, אי אפשר להזמין בלי אשראי אנגלי\אמריקאי וגם אז זה רק בתוך המדינה ולא לחו"ל. בקיצור, מהם אתה לא תראה כלום. :\

פורסם
  • מחבר

לקחתי בסוף את ה345 ...בנתיים אני מרוצה ממנו , בנתיים יצא לי לבדוק אותו רק על משטח אחד שה310 לא עבד לי עליו והוא עובד חלק .

רק מה שמציק לי קצת שהוא יותר קטן ופחות נוח ביד ... אבל גם לזה מתרגלים .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים