עבור לתוכן

המלצות למכונת תספורת

Featured Replies

פורסם

שלום,

החלטתי שבמקום ללכת כל חודש בערך לספר ולשלם 40 ש"ח על תספורת שלוקחת בדיוק 5 דקות (אני מסתפר על מספר 3 בכל הראש), כדאי שאני אקנה מכונת תספורת ואעשה את זה בעצמי, מה גם שבקרוב אני מתגייס אז אני לא יודע כמה זמן יהיה לי ללכת לספר.

1. זה אפשרי להסתפר לבד או עם עזרה מינימלית ממישהו ושזה יצא בסדר? יש המלצות או טיפים כלשהם?

2. אני צריך המלצות למכונה - כמו שרשמתי השימוש בה יהיה בערך אחת לחודש אז אני לא מחפש משהו מקצועי מדי, אלא מכונה שתעשה את העבודה כמו שצריך ושתשמש אותי לכמה שנים (שוב, השימוש שלי מינימלי יחסית). אני מוכן להשקיע עד 200-250 ש"ח, אבל שאוכל להשתמש בה לאורך זמן בלי שתעשה בעיות.

אני גר במרכז אם זה רלוונטי.

תודה רבה מראש.

פורסם

תקנה מכונה שתהיה לצידך לעשר עד 15 שנה של. Moser מקצועית אמינה קלה

פורסם
  • מחבר

יש המלצה לדגמים ספציפיים שלהם שיענו על הדרישות שלי ויהיו במסגרת התקציב?

פורסם
  • מחבר

לי יש Panasonic ER1511 כבר כ3 שנים ועובד מעולה.

משתמשים בא הרבה יחסית, כמה פעמים בשבוע.

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=752736

תודה אבל היא יקרה לי מדי (החל מ-480 ש"ח).

יש לך אולי המלצה למכונה יותר זולה, עד 200-250 ש"ח?

פורסם

לא מתמצא בזה כל כך.

ניסיתי לקרוא ביקורות בזאפ?

פורסם

panasonic er1411

מכונה מעולה ולא יקרה.

פורסם

תקנה מכונה טובה שההורים ישתתפו הדגם הזול עולה 700 בערך של מוזר. לי יד אותה כבר 12 שנים

פורסם

פנסוניק 1610 פה. יקרה. תקנה פשוט אחד מהדגמים היותר זולים (אבל לא יותר מדי) כמו שהמליצו לך פה, כי קו המוצרים שלהם מעולה.

פורסם

המכונה של פנסוניק מיוצרת ביפן ולא בסין.

:hat:

פורסם

עם כל הכבוד למוזר אחרי שנתיים היא כבר לא סוחבת (דגם 1591), להחליף את הראש עולה 190 ש"ח ומכונה חדשה עולה 300 ש"ח.

כרגע היא מושכת שיערות וכל השימונים בעולם לא עזרו.

אחרי ניסיון חד פעמי הזמנתי panasonic er131, עולה 120 ש"ח, עם תגובות מצויינות בזאפ ומספרת/מגלחת מצויין.

פורסם

אני קניתי כזו באילת עוד בזמנו שעלתה יקר - 650 ש"ח - אבא שלי ספר והמליץ לי על זו ספציפית לאחר שהיתה לו בשימוש והחזיקה לו עד היום כבר 5 שנים (אצלי זה שימוש ביתי)

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=360707

עד היום עובדת מעולה והסוללה שלה מחזיקה לי אולי3 שעות מבין טעינה לטעינה, אני עושה קרחת כל הזמן אז מה שאומר 20 דק' ממוצע ולא פחות מ 6-7 תספורות. מה שטוב גם הגיעה עם פלסטיקים לגבהים מיוחדים של תספורות כולל שמן מכונות וכו'..

המחיר שלה היום מצויין לדעתי

נ.ב אם רצית משהו זול יותר יש גם את זו

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=716032

לא רעה.

פורסם

לפני כמה חודשים קניתי את הMoser 1871 , המחיר באיזור ה600 ש''ח. אם יש אפשרות לגייס את התקציב הזה, אני ממליץ ללא שום ספק.

מנוע בעל קצב קבוע ללא קשר למצב הסוללה (חשוב!) , תצוגת נוריות למצב הסוללה, איכות בנייה טובה וחברה מוכרת.

בתחזוקה הולמת (ניקוי ושימון סכינים לאחר שימוש, שימון מתחת לסכינים אחת לכמה חודשים בשימוש ביתי) המכונה בהחלט תחזיק למעלה מעשור.

הקנייה הכי חכמה שלי בשנה האחרונה.

פורסם

אבא שלי משתמש גם ב MOSER וטוען שהן הכי אמינות וטובות שיש לו עד היום (במספרה עוד), חסרון זה סוללה כמובן שמתה עם הזמן ואז להחליף עולה כמו לקנות מכונה אז הוא פשוט קונה מכונה חדשה :P

MOSER מומלץ, אבל יקר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים