עבור לתוכן

חייב עזרה דחוף!!

Featured Replies

פורסם

היום אמא שלי באה למחשב לעשות עבודה בword , ופתאם היא מגלה שאין word. אין לי מושג למה ואיך, אבל זה לא משנה, אני חייב להשיג את הword חזרה.

עכשיו שמעתי שיש כזו אפשרות של system restore - להפוך את המחשב למצב שהוא היה לפני כמה ימים, אני חייב עזרה איך לעשות את זה, כי אין לי מושג ובבקשה מפורט ולא רק תיכנס לפה ולפה ומשם תסתדר לבד - הכל!!

פורסם

קיצר... איזה ווינדווס יש לך? בעברית או באנגלית? אקס פי בטח לא?

פורסם

מצטער לאכזב אותך אבל סביר להניח שאם אתה לא מבין מזה סיסטם ריסטור אז בטח לא עשית ריסטור פויינט מה שאומר שאין לך מאיפה לשחזר אלא אם כן המחשב שלך מוגדר אוטומטית

פורסם

האם בספריה איפה שהיה מותקן word ,התיקיה הזאת עדיין נמצאת?

אם התיקייה נמחקה לגמרי גם system restore לא יעזור.

פורסם

ערוך את הכותרת בהתאם לחוקי הפורום או שהת'רד יינעל!

פורסם

מה הקשר אם הוא לא עשה אף פעם system restore אז אין לא נקודות שיחזור,אילו הם שטויות.אם הוא לא ניטרל את ה system restore אז לא יהיו לו נקודות שיחזור.המערכת יוצרת לעצמה כל כמה זמן נקודות שיחזור,זה במיוחד בולט בהתקנת תוכנות של מיקרוסופט החדשות,מערכת ההפעלה יוצרת נקודה בצורה אוטומטית.

בכל מיקרה שיחזור מערכת לא בטוח שיחזיר לו את תוכנת ה word מכיון שהיא משחזרת אך ורק registry.

עדיף שלא תאמרו כלום מאשר שטויות.

פורסם

מה הקשר אם הוא לא עשה אף פעם system restore אז אין לא נקודות שיחזור,אילו הם שטויות.אם הוא לא ניטרל את ה system restore אז לא יהיו לו נקודות שיחזור.המערכת יוצרת לעצמה כל כמה זמן נקודות שיחזור,זה במיוחד בולט בהתקנת תוכנות של מיקרוסופט החדשות,מערכת ההפעלה יוצרת נקודה בצורה אוטומטית.

בכל מיקרה שיחזור מערכת לא בטוח שיחזיר לו את תוכנת ה word מכיון שהיא משחזרת אך ורק registry.

עדיף שלא תאמרו כלום מאשר שטויות.

תן לי לתקן אותך קצת ולהוסיף:

1. רק אם הוא ניטרל (ביטל) את ה system restore אז לא יהיו לו נקודות שיחזור.

כל עוד הוא לא ביטל אותו, מערכת ההפעלה תמיד יוצרת שיחזורים על בסיס יומי ובנוסף לכך, כל פעם שהמשתמש מתקין משהו חשוב במחשב מתוך חלונות. (=לא מתוך דוס או כאשר הHD מחובר למחשב אחר...)

2. שיחזור המערכת לא רק משחזר את רישום המערכת, אלא גם משחזר כמעט הכל למצב הקדמותו, כולל הקבצים!

וזה כולל גם תוכנות שלמות כמו אופיס! מה ששחזור המערכת לא משחזר זה:

1. שינויים מסויימים במנהל ההתקנים (שינויים בדרייברים).

2. שינויים בחשבונות של המשמשים.

3. תיקיות "המסמכים שלי" שבמשתמשים השונים.

עריכה לפותח התראד:

שנה מייד את הכותרת למשהו ענייני כדי שכולם יוכלו להבין על מה הנושא מדבר מבלי להכנס לתראד, אחרת הוא יינעל וחבל!

פורסם

אז אני יתקן אותך שוב שיחזור מערכת משחזר אך ורק registry.אני נתקלתי במיקרים וגם מיקרוסופט טוענת כך שלאחר שיחזור מערכת יש צורך להתקין ככל הנראה תוכנות מחדש.

פורסם

אז אני יתקן אותך שוב שיחזור מערכת משחזר אך ורק registry.אני נתקלתי במיקרים וגם מיקרוסופט טוענת כך שלאחר שיחזור מערכת יש צורך להתקין ככל הנראה תוכנות מחדש.

אתה טועה. אני עובד בחנות מחשבים ואני מתעסק עם חלונות XP הרבה זמן והשתמשתי מספיק פעמים בשחזור המערכת בכדי להגיד לך בביטחה ששחזור המערכת משחזר כמעט הכול ולא רק את רישום המערכת! (שמישהו אחר יגיד לו שאני צודק??)

מה שכן, בחלונות 98 אין "שיחזור המערכת" אבל יש שם משהו שנקרא "scanreg" וזה משחזר רק את קבצי המערכת.

פורסם

לידיעתך לא משנה איפה אתה עובד,אתה לא תאמין איפה אני עובד.

בכל מיקרה בחלונות 98 זה נקרא scanreg /restore ובשביל ליצור נקודות שיחזור אתה עושה scanreg /backup

ובשביל לבצע תיקון ל registry תעשה scanreg /fix

פורסם

מה קשור עכשיו scanreg? הרי היום משתמשים בXP ולא ב98 :\

בכל אופן אני לא רוצה סתם להתווכח, העובדות מדברות :)

אם שחזור המערכת של XP משחזר רק את רישום המערכת אז איך זה שהוא צריך כ"כ הרבה מקום? (רישום תופס בין 3MB עד לבערך 10MB במקרים קיצוניים...)

שנית כל...... אתה יכול לעשות ניסוי פשוט:

תיצור נקודת שחזור חדשה.

תיצור תיקיה חדשה בC ותעתיק אליה קובץ שהוא לא EXE! (שחזור המערכת משחזר את רוב סוגי הקבצים למעט קבצי .exe!)

ואתה כבר תראה שהקובץ שהעתקת לשם נמחק...

לפותח התראד: שנה כותרת!

פורסם

אני גם לא מתכוון להתוכח.

הוא צורך הרבה מקום מפני שיש לך אפשרות לשמור במאגר תאריכים רבים לאחור בגלל זה.

מיקרוסופט אינה מבטיחה כי שיחזור מערכת יחזיר ללקוח תוכנות שהוסרו,אלא אך ורק שינויים ברג'סטרי.

אני לא ממשיך מנקודה זו להתוכח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים