עבור לתוכן

אנטיוירוס של ספקית אינט' - יש מה לעשות..?

Featured Replies

פורסם

לספקית האינטרנט יש אנטיוירוס שפשוט מסמן קבצים משרתי שיתוף (כגון RAPIDSHARE - MEDIAFIRE וכו)

אני יודעת זאת ב100% כי 014 הרכיבו את האנטיוירוס\פילטר הזה לאימי, ואני הייתי צריכה להתקשר אליהם ולבטל אותו (מיותר לציין שלאחר שהסירו אותו כל מה שרציתי ירד ללא כל בעיה)!

זה נראה כך: הקובץ מתחיל בהורדה אך לפני סיום הוא חוזר להתחלה (כמו שאנטיוירוסים שלנו עושים כשיש קובץ מסומן וגלוי, רק שהספקית עושה זאת לכל ההורדות משרתי שיתוף) - אני חוזרת..... לאחר ביטול הפילטר הזה (בשיחת טלפון) הקבצים ירדו ללא תקלות!

-

אני מקווה שמישהו פה יודע על מה אני מדבר כי אני זקוקה לעצה.

האם ניתן לסדר, לתקן או לעקוף את העיניין הזה ללא ביטול האנטיוירוס של הספקית!

(אצל אימי אני התקשרתי אליהם וממש צעקתי, הפילטר הזה הוא כמו אונס דיגיטלי או התעללות דיגיטלית או מה שלא יהיה!)

-

אז מישהו מכיר שיטה?

מדובר על ראוטר, והייתי מעדיפה לטפל בזה ללא צורך בלהתקשר ולנהל מגע עם צד שני.

פורסם

למה לא להתקין אנטי ווירוס ישירות במחשב?

פורסם
  • מחבר
למה לא להתקין אנטי ווירוס ישירות במחשב?

זו לא הבעיה!!!

אלו הנתונים, ואני לא יכולה לבקש להסיר את האנטיוירוס של הספקית מסיבות שלא אוכל לפרט כאן.

האם יש דרך לעקוף זאת?

אולי לערוך את ה HOST....... (אה... אבל אולי זה יצטרך להיות בשרת של הספקית עצמה לא?)

אולי יש איזה SCRIPT שניתן להרכיב ולסמן בו אתרים כגון RAPIDSHJARE ו MEDIAFIRE?

פורסם

אין דרך לעקוף זאת מיכוון שהשינוי מתבצע בשרתים של הספקית, לפני שהקובץ מגיע למחשב שלך, אין שום פעולה שאת יכולה לבצע במחשב שלך שיכול לפתור את הבעיה

פורסם
  • מחבר

אין דרך לעקוף זאת מיכוון שהשינוי מתבצע בשרתים של הספקית, לפני שהקובץ מגיע למחשב שלך, אין שום פעולה שאת יכולה לבצע במחשב שלך שיכול לפתור את הבעיה

DNS

פתרתי הבעיה!!

פורסם

You can use google dns it worked perfectly for me

8.8.8.8

8.8.4.4

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים