פורסם 2004 בינואר 2521 שנים מה ההבדל בין לוח אם של abit sl לabit-s?איך ניתן למצוא את ההבדל פיזי בניהם?כי קניתי sl והוא נראה בדיוק אותו דבר כמו s
פורסם 2004 בינואר 2521 שנים מחבר אני לא מדבר על ביצועים אלא על ההבדל הפיזיוסליחה שלא עלתה לי כותרת ענינית בראש!
פורסם 2004 בינואר 2521 שנים בגרסת ה-S מגיע מתאם אשר ממיר הארד דיסק מבוסס PATA להארד דיסק מבוסס SATA. זה הכל.דוגמא לכותרת עניינית: מה ההבדל בין ABIT NF7-SL ל-ABIT NF7-S?
פורסם 2004 בינואר 2521 שנים מחבר עוד הפעם אני צריך הבדל פיזי כמו: צבע,מיקום של רכיבים וכ'וכי אני קניתי sl וכתוב עליו sהשאלה עם זה צריך להיות ככה?
פורסם 2004 בינואר 2521 שנים אם תסתכל באתר של אביט ( http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_type.php?fMTYPE=Socket+A ) תראה שלא קיים דגם SL, משמע זה אותו לוח פיזית רק עם שינויים באביזרים
פורסם 2004 בינואר 2521 שנים מחבר מה השינוים כדי שאוכל לבדוקכי אני חיפשתי באתר של abit ונכון אין שםאבל אולי למשהו יש פירוט או תמונה של slואם למשהו יש מושג אם צריך להיות כתוב על הלוח או הקופסא sl?
פורסם 2004 בינואר 2521 שנים על הSL שלי כתוב על הקופסא (על הצד, לא זה שנפתח) יש מדבקה שככתוב עליה NF7-sl V2.0
פורסם 2004 בינואר 2521 שנים אין שום שינוי פיזי בין הSL לבין הS(לכן לא מצאת אותו באתר של אביט :) השינוי היחיד הוא בבאנדל(מתאם P-ATA ->S-ATA) לקחו לוח NF7-S שמו איתו בקופסא את המתאם, וקראו לכל החבילה(קופסא) NF7-S ולקחו גם את אותו הלוח NF7-S, אבל בלי המתאם, וקראו לחבילה NF7-SL מקווה שעכשיו הבנת :
פורסם 2004 בינואר 2521 שנים אתה יכול לראות באתר של PCHarware שמדובר באותו לוח http://www.pch.co.il/docs/pi1931329182.htm
פורסם 2004 בינואר 2521 שנים מחבר על מדבקה ירוקה כתוב slוהקופסה בצבע כתום שחור?כל העניין שעל הלוח כתוב רק s
פורסם 2004 בינואר 2521 שנים מחבר תודה איך נראה המתאם הזה?וכמה הוא עולה?דבר אחרון אם למשהו יש תמונה של הלוח שהדברים שצריכים לבוא איתו?
פורסם 2004 בינואר 2621 שנים המתאם עצמו וכל הבאנדל של הלוח NF7-S *בלוח SL אין את *התמונה לקוחה מתוך ביקורת באתר VR-ZONE
פורסם 2004 בינואר 2621 שנים מה שממש תמוהה בלוח אם הזה שבא איתו רק כבל IDE אחד. כאילו, אין לנו גם איזה סידירום לחבר בנוסף להארדיסק? (ולא, לא כולנו צריכים SATA)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.