פורסם 2004 בינואר 2521 שנים מחבר טוב, אז לא משנהאני מחפש רמקולים של עד 500 שקלאו שכדאי להשקיע עוד 250 שקל לקריאטיב?
פורסם 2004 בינואר 2521 שנים הנתונים האלה כ"כ מבדרים... 5000 וואט.למרות שהרמקולים האלו ללא שום ספק גרועים מכל בחינה אפשרית, אם אני לא טועה את הוואטים "שלהם" מודדים ב-PMPO,רק זה מעיד על משהו...
פורסם 2004 בינואר 2521 שנים מחבר מזה PNPO?אתם מדברים כאן עם מישהו הלא מבין ברמקולים בכלל...החלטתי לקנות רמקולים "איכותיים" הפעם(ולא להסתפק ברסיבר הישן שלי..), אבל שלא יעלו יקראני ישתמש בהם לרוב למשחקים ושמיעת מוזיקה..
פורסם 2004 בינואר 2621 שנים PMPO- בולשיט PMPO זאת שיטה שיווקית מטומטמת כדיי שאנשים שקונים רמקולים חרא יחשבו שהם חזקיםRMS זה הווא האמיתיאבל העוצמה של הרמקול תלויה בעוד המון המון המון המון דברים למען האמת RMS זה לא עשירית ממה שקובע את העוצמה של הרמקול באמתאני שונא שאנשים קונים רמקולים לפי הוואטים שיש (או כתוב שיש ברוב המקרים) להםאני מתערכב שההתנגדות של הווינר האלה הם לא יותר מ2 אוהם חחח
פורסם 2004 בינואר 2721 שנים So@tr43 אני לא מבין מה אתה מנסה לעשות...חוות דעת כבר נתנו פה אז אין סיבה לשאול שוב.מחיר? תחפש קצת בחנויות און ליין כמו זיגזג או פיסי הארד -וור ,לא יהרוג אותך.
פורסם 2004 בינואר 2721 שנים רמקולים כמעט באותו הספק So?מה הקשר בין הספק וטיב הרמקול?BTW, חבר שלי שומע עם כאלו במחשב. אני מעדיף לשמוע תינוק בוכה מאשר את אלו בפעולה.
פורסם 2004 בינואר 2921 שנים מזה PNPO?אתם מדברים כאן עם מישהו הלא מבין ברמקולים בכלל...החלטתי לקנות רמקולים "איכותיים" הפעם(ולא להסתפק ברסיבר הישן שלי..), אבל שלא יעלו יקראני ישתמש בהם לרוב למשחקים ושמיעת מוזיקה..מה בדיוק מחובר לרסיבר הישן שלך ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.