פורסם 2012 בדצמבר 712 שנים רוב האנשים לא שמים לב לזה.חלק מאלו ששמים לב לזה לא עושים זאת במודע, ולכן לא זוכרים או מודעים לעניין.אם תספר לאנשים בלי להביא אסמכתה על קיומה של התופעה, חצי מהם יחשבו שאתה הוזה.אם אני יאמר שאני לפעמים גם רואה מה שנדמה כמו תנועה של שדות מגנטים בנוזל העין, מישהו יאמין?העיקר שזה לא באמת מפריע.ורובו המוחלט של הזמן לא מבחינים או מודעים לפרטים הללו.מערכת הראיה במוח מתוכננת לסנן הפרעות.רק מדי פעם משום מה, מציאויות צדדיות שכאלו נכנסות למודע.
פורסם 2012 בדצמבר 712 שנים זה לא כ"כ קשור לנושא אבל אולי זו נקודה ששווה לך לבדוק ולנסות.לאבא שלי יש בעיה של תסמונת ראיית מחשב לאחר בהייה ממושכת על מסך המחשב. הוא "פתר" את הבעיה ע"י שימוש במשקפי קריאה מיוחדים למחשב.
פורסם 2012 בדצמבר 712 שנים לאמא שלי התחילה בעיה שהיא רואה נקודה שחורה בעיןהרופא אמר שזה קשור לרשתית ובא עם הגיל לחלק, ורק טיפול מסובך יכול לסייע
פורסם 2012 בדצמבר 912 שנים בלילה, כשאני בלי משקפיים ואני מסתכל על נורת LED כלשהי (טלוויזיה, משהו שמחובר לחשמל..),ובגלל שאני בלי משקפיים היא מטושטשת ונמרחת, אני גם שם לב לרחפנים.. O:
פורסם 2012 בדצמבר 1112 שנים גם לי יש את החרא הזה בשני העניים, גם אני חושב שזה נגרם בגלל שלא הרכבתי משקפי שמש. הייתי פותר את זה עם ניתוח אבל הסיכונים רבים מדי. ממש מחרפן יש לומר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.