עבור לתוכן

למישהו פה יש מולטיטריינר בבית/ מבין בנושא?

Featured Replies

פורסם

אני מתכנן לקנות בימים הקרובים מכשיר כזה

יש טיפים לפני הקנייה? מה אני צריך לדעת?

תקציב גג 2500

כמובן רצוי שפחות

המטרה לעבוד בעיקר על החזה והגב, כי ידיים אפשר לעבוד במשקולות רגילות, ורגליים לא ממש מעניין אותי, כמובן אם יש משהו לרגליים זה בונוס וזה אחלה..

פורסם

מה ההיגיון בפיתוח שריריים מסויימים והזנחה של אחרים? אתה רוצה להראות רחב וללכת כמו ברווז נפוח אבל להיות עם רגליים של דוגמנית מסלול? עזוב שזה מגוחך ולא יפה, זה פשוט לא פרקטי וחבל להזניח את הרגליים...הם אחד הדברים החשובים.

למה לבזבז כסף את מולטי טריינר שלא באמת יפתח אותך אלא רק יינפח אותך ויסרבל את התנועה הטבעית שלך?

אתה לא מעדיף לקנות מתח, ואיזה מוט ארוך עם פלטות ולעשות איתו מגוון תרגילים? לגב תעשה דדליפט,מתח וחתירה. לחזה יש לחיצות בעמידה ובשכיבה, וסקווט לרגליים. כמובן שאפשר עוד הרבה תרגילים וזה היתרון במוט.

פורסם

מחזק,

בנץ (ספסל) עם הגבהה והנמכה של הראש

2 מוטות יד

מוט ארוך (w זה מצויין אבל ישר יתן לך יותר מגוון תרגילים)

מגוון נחמד של פלטות בשביל להרכיב את כל המשקלים שאתה צריך

ומוט מתח למשקוף של הדלת

יעלו לך הרבה פחות ויתנו לך אפשרויות אימון טובות בהרבה ממולטי-טריינר.

עם המוט הארוך אתה יכול לעשות סקוואטים לרגליים (וחשוב מאוד לעבוד עליהם בשביל לפתח גוף, גם אם אתה לא בהכרח מחפש לנפח את הרגליים).

ספסל עם משענת ראש יורדת יתן לך להתאמן על השריר העליון בחזה, השריר האמצעי והשריר התחתון של החזה.

ידיים, כתפיים, מגוון גדול של אימונים שונים לכל שריר.

כל מה שאתה צריך זה לדאוג ל-form נכון (תנועה נכונה, זוויות הנפה נכונות, מצב ברכיים/גב תחתון בכל אימון וכו'), יש מספיק מדריכי וידאו בשביל זה:

http://www.youtube.com/scooby1961

http://scoobysworkshop.com

בהצלחה!

פורסם

היה לי מולטיטריינר מקצועי של יורק. היה בו גב, בטן, מתח, רגליים, יד קדמית, אחורית...ואפילו מוט חתירה או נשיאה אחורית שאתה יושב מולו או עמד עם הגב אליו ועוד כמה שאני לא זוכר כבר.

קיצר מה שאני אומר שזה מכשיר מצויין שייתן לך ניפוח מטורף עם תתמיד עליו. מה שכן דורש תחזוקה לא מבוטלת בצורת שימון ויצא לי פעמיים להחליף רצועות ברזל שאין לי מושג איך הצליחו להיקרע...גידי מתחת שפשוט פעמיים נקרעו כנראה מעומס המשקל הרב.

אתה תראה איך לאט לאט אתה מטפס במשקלים בצורה יפה...רק תעבוד לפי תוכנית (פרמידה, סטים וכ"ו).

גם אני כמוך בקושי עבדתי על רגליים (יש כאלו עם רגליים שריריות טבעי) אלא רק על השאר. והכי טוב איך שאתה מסיים אימון אתה הולך למטבח להכין לך ארוחה בת ז**ה וזה הופך את האימון ליעיל יותר (תוכל חלבון ישר אחרי אימון). אגב שתדע יש ביד 2 ים כאלו וזה מאוד שווה המחיר ולא חייב חדש! יאאללה חתחתי..תהנה :gguyz:

פורסם

פותח הדיון רוצה לפתח את "שרירי החוף" בלבד ולהזניח את שאר השרירים, מה שיקרה בפועל זה - אתה תקנה את המכשיר תתאמן כל יום רק על חזה וידיים, כל יום תסתכל במראה ותראה אם השרירים גדלו, אחרי חודש אתה לא תראה תוצאות, תתייאש ואט אט המכשיר יהפוך למתלה מגבות יקר.

אם אתה רוצה להתאמן אתה צריך גישה שונה, להתאמן על כל השרירים יעשה לך ולגוף שלך רק טוב.

רגליים זה אחד השרירים הכי חשובים בגוף, וחשוב להתאמן עליהם - אבל אל תחשוש מזה שיש לך רגליים ענקיות כי להגדיל נפח שריר ברגליים זה מאוד מאוד קשה וזה לא יקרה.

כמו כן להתאמן גם על כתפיים, גב, יד קדמית יד אחורית, גב עליון/תחתון, הכל חשוב באותה מידה בשביל ליצור פורופורציה נכונה.

אם אתה ממשיך בגישה בנוכחית אני מציע לך לחסוך בכסף - תעשה תרגילים שאין בהם צורך במכשירים (למעט משקולות) - שכיבות שמיכה, ג'קסונים, בטן, יד קדמית עם משקולות, יד אחורית עם משקולות, תראה אם זה עובד לך ואם אתה מקפיד ותמשיך משם.

פורסם

תקנה trx בפחות מאלף ותוכל לעבוד על כל הגוף, וזה עוד בלי תרגילי משקל גוף.

פורסם

בתור מוכר בחנות ספורט ומתעמל בזמני הפנוי-

אל תקנה מולטירטיינר ביתי. לא אתה, ולא אף אחד אחר.

אתם מקבלים מוצר שהוא קצת מהכל- אבל לא באמת משהו עד הסוף

לרוב עם הניסיונות של היצרניות ליצור מוטלטי טריינר שיכסה מרחב גדול של תרגילים אתם מקבלים מספר תרגילים שהתנוחה בה אתם נימצאים לא האופטימלית

ומה יוצא מזה לצרכן? הוא לא יכול להוריד עד הסוף את הפולי, בדרך של הפולי הקצר יש ארבע-חמש גלגלות, כיסא הכומר מתאים רק לגובה נורא ספציפי (כנ"ל לגבי החלקים הנעים של הרגליים) והכי חשוב- משקל העבודה שאפשר להגיע איתו הוא דיי "צעצוע"

לגדול עם מולטיטריינר ביתי קשה מאוד, אם כבר אז הוא אחלה של מכשיר ל"תחזוקה שוטפת" של נתונים קיימים.

פורסם
  • מחבר

בקשר למתח - אני לא עושה אפילו מתח 1 כרגע. אני מכיר תרגילים (ניסיתי בעבר) בשביל לעבוד על הנושא הזה, בעזרת מתח, אבל גם אותם אני לא יוכל לעשות מספיק פעמים.

בקשר לרגליים - המטרה שלי לא להיות "מנופח". ממש לא. המטרה הראשונה שלי להראות טוב יותר, מטרה משנית היא להתחזק.

כך שלא תהיה בעיה של פרופורציות. ובכל מקרה אני אם אני יעבוד על הרגליים זה בשביל לחזק לא לנפח.

בקשר לחזה - אני לא מכיר את כל התרגילים שרשמתם (אני אחפש בגוגל), אבל בכל מקרה בקשר לדחיקה בשכיבה, אני מפחד לעשות את זה בלי שמישהו ישגיח עליי. וזה לא תמיד (למען האמת רוב הזמן) אפשרי.

vatos, את התרגילים שרשמת אפשר לעשות בלי שמישהו ישגיח עליי?

noodle - אני כבר עם משקולות קטנות לידיים, מתמיד כבר תקופה

קיצר ייאשתם אותי.. אני לא קונה מולטי טריינר.

מה כדי, TRX או ספסל?

עריכה:

הTRX הזה לא נראה לי משהו רציני, מסכימים איתי?

אני צריך לקבוע את ההתנגדות ושתהיה כל פעם אותו הדבר.

פורסם

לדעתי אתה לא צריך לקנות כלום כרגע.

אמרת שיש לך משקולות ידיים, איתן אפשר לעשות המון תרגילים לכל הגוף למה אתה לא עושה? בנוסף אתה יכול לעשות שכיבות שמיכה שעובד על הרבה שרירים בפלג גוף העליון (אתה יכול לגוון בהנחת הידיים שלך - רחב, צר - עובד על דברים שונים)

לא נורא שאתה לא יכול לעשות מתח, כולם מתחילים ממשהו - מוט מתח עולה כ- 60 ש"ח אתה יכול לקנות, אפילו אתה יכול ללכת לאיזה עץ למצוא ענף סביר ולהתאמן עליו.

לדעתי אתה רק מחפש עזרה מאביזרים שלא יתרמו לך בהרבה, אתה יכול המון תרגילים עם מעט אביזרים ומשם להתקדם.

כמובן שאתה חייב לעבוד נכון, עם מנוחה קצרה בין סט לסט, לעשות מספיק חזרות ולא להיקרע על סט אחד ואז להפסיק.

פורסם

קנה זוג נעלי ספורט פשוטות, תמצא חלקה סלולה באורך של כ100 מטרים, ותתחיל לעשות ספרינטים :)

TRX, אימוני ספרטקוס, משקולות + ספסל... כמו במתמטיקה- הכל דרכים שונות להגיע לאותו הפיתרון

רק שאם לא תתמיד ותיהיה עיקבי, אין בהן כלכך טעם

אם כבר יש לך משקולות בבית ממליץ בחום על אימון ספרטקוס-

פורסם

עד שתשתלט על הtrx ותרגילי משקל גוף ייקח מספיק זמן ואם אחרי זה לא יספיק לך תקנה משקולות יד ועדיין הכול ביחד ייצא פחות מ- 2500.

וגם תופס פחות מקום.

קנה זוג נעלי ספורט פשוטות, תמצא חלקה סלולה באורך של כ100 מטרים, ותתחיל לעשות ספרינטים :)

TRX, אימוני ספרטקוס, משקולות + ספסל... כמו במתמטיקה- הכל דרכים שונות להגיע לאותו הפיתרון

לגבי ספרינטים, אם אתה רוצה פציעות אז זה מומלץ בחום ..

תתחיל בחיזוק הגוף לפחות פעמיים בשבוע למשך 3 חודשים, אחר כך תעלה עומסים.

פורסם

ברגע שאתה קופץ מעל האוזניים, גם מלשחק שחמט תשיג פציעה;)

פורסם
  • מחבר

אני כבר מתאמן כמה חודשים עם מנוחות באמצע (בין כל סט) במשקולות ידיים וכפיפות מרפקים.

פורסם

קשה לך לעשות מתח? תתאמן על חזרות שליליות-תקפוץ למוט או שתעלה על כיסא ותיתלה על המתח כשאתה למעלה, ותרד כמה שיותר לאט. תעשה ככה ותוך שבועיים אתה תראה תוצאות, גם אם אתה שוקל 100 קילו. רק תתמיד. כדי להשתפר במתח עושים מתח, לא עושים פולי עליון.

הגיוני לא לעשות דחיקה בשכיבה כשאין לך מישהו שמשגיח עלייך. במקום זה שים על הגב תיק עם פלטות ותתחיל לעשות שכיבות שמיכה רחבות בשביל חזה. זה אחד התרגילים הכי טובים לדעתי.

אני מצטרף להמלצה שנתנו פה לגבי ספרינטים.

בהצלחה.

פורסם

חחחחחחחחחחח זה פשוט בדיחה!! גם המאמן הזה וגם ה"אימון" הזה... זה מתאים אולי לבחורות אחרי הריון או בגיל המעבר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים