עבור לתוכן

מספר בעיות עם Thunderbird

Featured Replies

פורסם

יש לי עוד מספר בעיות עם Thunderbird:

1. אינני מוצא אופצייה לקבל מידע על כתובת השולח של ההודעות שאני מקבל באימייל על מנת לזהות ספאמרים ללא צורך לפתוח את ההודעה.

2. בעת שליחת הודעה יש כמה בעיות:

א. אין לי כל דרך לשנות את כיוון הכתיבה ל-RTL מ-LTR, לא ע"י Ctrl+Shift ולא ע"י Ctrl+Shift+X. איך משנים את כיוון הכתיבה? (נפתר)

ב. אין אופציה לבחור גודל גופן מספרי באופן מסודר, אלא רק להגדיל ולהקטין את הגופן בהדרגתיות.

ג. אין אפשרות לבחור באנשי הקשר שברצוני לשלוח להם הודעה, אלא רק להקליד את שמם או כתובת האימייל שלהם ידנית. (נפתר)

איך פותרים את הבעיות הללו? האם יש צורך בהורדת תוספים בשביל לפתור חלק מהבעיות? להחליף סקין וכ"ו?

נ.ב. פירסמתי דיון דומה גם בפורום של מוזילה בפורום Thunderbird, אך מכיוון ששם לוקח זמן רב עד שמתקבלת תגובה (להבדיל מפורום פיירפוקס ולהבדיל מפה), אני פותח דיון זהה גם פה.

צוות הפורומים של מוזילה הגיב לי מהר מהצפוי בהשוואה להודעות קודמות שלי שם, ופתר לי את הבעייה עם כיוון הכתיבה (סומנה כנפתר): להתקין את ההרחבה BiDi Mail UI.

פורסם
  • מחבר

חלק מהבעיות שציינתי בהודעה הזאת, נפתרו בפורום Thunderbird של מוזילה. אבל למה אף אחד לא עוזר לי גם פה? אני צריך לחכות יום/יומיים בפורום Thunderbird במוזילה, בשביל לקבל שם תגובות עם פתרונות לבעיות השונות, והפורום המדובר, שומם יחסית בהשוואה לפורום של פיירפוקס.

פורסם
  • מחבר

מישהוא?

פורסם
  • מחבר

את הבעייה של כיוון הכתיבה פתרתי כבר בפורום של מוזילה.

תקרא בפעם הבאה בהודעת הפתיחה איזה בעיות סימנתי כ"נפתר".

אני צריך עכשיו רק לדעת איך לבחור גודל מספרי של גופן (כמו שאפשר באאוטלוק, וורד וכ'ו, במקום בהדרגה), וכן לקבל מידע על השולח של ההודעה והתחום שלו, כדי לזהות הודעות ספאם.

פורסם

tools>options>display

יש לך אפשרות לקבוע גודל וצבע גופן ועוד שלל אפשרויות.

פורסם
  • מחבר

מדובר בהגדרות הקשורות להגדרות ברירת המחדל של הגופנים. אני מתכוון לאיך אני מבצע את זה במהלך שליחת הודעה, והאם יש תוסף שאני צריך להתקין על מנת שאוכל לבחור באופן מספרי את גודל הגופן בעת יצירת הודעה חדשה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים