עבור לתוכן

האם ישנה דרך לחסום כניסה לדיסק-קשיח-חיצוני עם סיסמא? (הוא מחובר למחשב עם USB)

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם! - יש לי windows7-ultimate-64bit

--

אני מבקש לחסום את הכניסה לדיסקשיח-חיצוני שלי של 2TB ע"י סיסמא, כי יש לי שם דברים אינטימיים....סיסמא בהעלאה של המחשב זה לא טוב, כי הילדים שלי צריכים את המדפסת, כשאני לא בביית ועוד כמה דברים....אז זה לא פיתרון....מישהו יודע איך עושים זאת?, כי הורדתי תוכנת folderlock 7.1.5 והיא יכולה לשים סיסמא רק בתיקיות שנימצאות בדיסק הקשיח, שמורכב בתוך המחשב...היא מסרבת לשים סיסמא בתיקייה שנימצאת בדיסקשיח-חיצוני שמחובר ב-USB....יש פיתרון? - בתודה מראש! - ב'1300 - שאול

פורסם
  • מחבר

שניצל ידידי, הורדתי והיתקנתי את TrueCrypt, אבל ה-HELP כול-כך מסובך ולא ברור, שאני לא מבין איך אני שם את הדיסק החיצוני עם סיסמא....יש לך בטעות מושג איך?

פורסם
  • מחבר

ניראה לי שהבנתי איך מר שניצל....הרבה תודה לך!

פורסם

אני גם הצפנתי דיסק קשיח עם התוכנה הזו - עובד מעולה, הבעיה היחידה היא שצריך להתקין את התוכנה בכל מחשב שרוצים לעשות שימוש בדיסק הקשיח.

פורסם
  • מחבר

אתה מיתכוון ששמת סיסמא לדיסקשיח-חיצוני עם התוכנה הזאת esaly?

פורסם

אכן, סיסמת גישה לחומר שלו

פורסם
  • מחבר

כן KAKADU999 אבל כול המפתחות שיש באתרים כבר ברשימה השחורה, וזה עולה 50$ התוכנה הזאת...אז ויתרתי עליה, 200שקל זה המון כסף...הם מגזימים.......

-

תגיד לי esaly, עכשיו הוא מפרמט לי ווליום חדש של חצי-טרהבייט בדיסקשיח החיצוני שלי ויגמור עוד איזה שעה....אני מבין שמה שאני אכניס לתיקייה החדשה הזאת יהייה מוגן בסיסמא, נכון?, או שאני טועה esaly? (תרמתי 10דולר לחברת TrueCrypt...)

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי מה הלינק הזה 3emi......

פורסם
  • מחבר

הוא סוף-סוף סיים לפרמט חצי-טרה והודיע לי שהווליום החדש נוצר, אבל זו לא תיקייה, זה קובץ......אני לא מבין איך עובדים עם ה-truecrypt הזה......אולי אתה esaly יכול לעזור?

פורסם

יש בערך מיליארד סרטונים ביוטיוב שמסבירים איך, כולל אחד שנתתי אליו לינק כאן. ניסית לצפות בהם?

ואם מחפשים מספיק טוב כמו מוצאים מדריכים בעברית (רמז: חפש בגוגל באמצעות האופציה "דפים הכתובים בעברית").

פורסם
  • מחבר

הרבה תודה מר שניצל, צפיתי בסירטון שנתת ועכשיו הכול PERFECTO.......עכשיו יש לי איפה להחביא את הויברטורים שלי.....

דרך-אגב, אני שונא שניצל.....אין לו טעם.........ממש לא דומה לסטייק..............................אבל אותך אני מחבב.....

פורסם

כן KAKADU999 אבל כול המפתחות שיש באתרים כבר ברשימה השחורה, וזה עולה 50$ התוכנה הזאת...אז ויתרתי עליה, 200שקל זה המון כסף...הם מגזימים.......

-

תגיד לי esaly, עכשיו הוא מפרמט לי ווליום חדש של חצי-טרהבייט בדיסקשיח החיצוני שלי ויגמור עוד איזה שעה....אני מבין שמה שאני אכניס לתיקייה החדשה הזאת יהייה מוגן בסיסמא, נכון?, או שאני טועה esaly? (תרמתי 10דולר לחברת TrueCrypt...)

בהחלט!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים