פורסם 2012 בדצמבר 2712 שנים מחבר נראה לי שהבנתי מה הבעייההתקנתי בזמנו את הסרגל כלים של האתרים הממשלתיים gov כלומר בשביל לראות טפסים מסויימים צריך להתקין את הסרגל הכלים הזה אבל מחקתי אותו ועדיין הבעייה חוזרת מה ניתן לעשות ?
פורסם 2012 בדצמבר 3012 שנים היי,עדכון - תבדוק אם ה windows שלך מסוגל לעשות update. אם לא כנראה שזו אותה הבעיה כמו שלי, ויכול להיות שזה אכן נובע מאותו אתר ממשלתי כיוון שעדכון התוכנה שלי מפסיק בחודש שבו ניסיתי גם אני להתחבר לאתר ממשלתי מסוים.(יכול להיות שזה גם סתם צירוף מקרים)אני חושב שמדובר ברוגלה, עדכנתי את ה AVG, והוא מצא מספר קבצים שלאחר מחיקתם אני מצליח להתחבר ולא מקבל את ההודעות המעצבנות.אבל מוירוס אחד הוא לא הצליח להיפטר: patch.Aשנמצא ב services.exeמישהו מכיר? מה ניתן לעשות?
פורסם 2013 בינואר 112 שנים מחבר אין מספר הודעת שגיאה רשום ש ״השירות אינו פעיל . ייתכן שיהיה עלייך להפעיל מחדש את המחשב ״אני עושה ריסטרט ושוב אותה ההודעה . הווינדאוס אפדייט מופיע בצבע אדום עם סימן של מגן אדום עם שני חרבות - מה הוא רוצה מהחיים שלי ?בקשר לתאריך הוא מעודכן כמו שצריך להיום
פורסם 2013 בינואר 412 שנים אלף, אם אתה כל כך לחוץ על מייל אז תוריד קליינט כמו thunderbird או outlook.דבר שני, מניסיון, נשמע כאילו הגיע הזמן לפרמט ולהתקין מחדש.ניסיון להיפטר מרוגלות ולבדוק אם זה האנטיוירוס או הפיירוול או הבאבלס שסבתא משחקת בו יקח יותר זמן ועצבים.
פורסם 2013 בינואר 612 שנים אתה יכול לחפש ברשת לגבי services שאמורים להיות מופעלים הקשורים ל-windows update. הבעיה היא שתלויות רבות ותקלות ידועותעשויות להפוך את התהליך הנ"ל לארוך ומתיש.אם פרמוט והתקנה מחדש של תוכנות לא נורא במיוחד, זה עשוי להיות הפתרון הטוב ביותר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.