עבור לתוכן

מחשב נייד לסטודנט הנדסה תקציב עד 5,500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

ברוב מקצועות ההנדסה אין שום צורך במשהו חזק. לי יש dell latitude d620 ומבחינת הצרכים "נטו" של לימודים הוא עושה את העובדה מעולה(מעבד dual core duo). אני מתכוון להחליף אותו מסיבות אחרות(יש לי שימושים טיפה יותר דורשי כוח, המסך דפוק, ואני רוצה משהו קל יותר).

כמו כן, בכל האוניברסיטאות(טוב בלי התחייבות, אבל ממה שאני מכיר) יש המון מחשבים בקמפוס, חזקים ועם מסכים גדולים שאפשר לעבוד עליהם וזה הרבה יותר נוח. חוץ מזה, ברוב המקצועות, בטח בשנים הראשונים, השימוש המקסימלי שלך במחשב הוא... בעיקר לקרוא pdfs עם "רפרנס" לפתרונות תרגילים :)

בקיצור, לדעתי אפשר להסתדר מעולה גם בלי מחשב נייד. אם כבר - הייתי הולך על משהו קליל ושיכול להריץ בצורה סבירה את התוכנות שאתה מחפש.

אגב, תופתע אבל ראיתי הרבה סטודנטים שמסתובבים רק עם tablets. כשצריך לתכנת הם עושים את זה במחשבים של האוניברסיטה. ב tablets הם רק קוראים סיכומים, תרגילים וכו.

אני לא יודע אם אתה התחלת ללמוד כבר או שאתה באמצע הלימודים, אבל אם לא התחלת עדיין, המלצתי לחכות לסוף שנה א' ואז תדע בדיוק מה אתה צריך. זה דיי מצחיק לראות סטודנטים בשנה א' מגיעים עם כל טיב הטכנולוגיה העולמית לשיעור הראשון של פיסיקה, ואז מגלים שהם הולכים ללמוד חומר מהמאה ה-19 :) (במקרה הטוב)

בהצלחה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים