עבור לתוכן

העברת אייפון 5 במכס

Featured Replies

פורסם

דוד שלי טס לארה״ב עוד חודשיים בערך ורציתי לדעת כמה הוא יצטרך לשלם במידה והוא ירכוש לי אייפון 5 בארה״ב המחיר הוא 650$

פורסם

המכס ומע"מ על המכשיר הוא בסדר גודל של כ-220 דולר.

אבל אתה תמיד יכול להכניס את המכשיר לכיס, ולזרוק את הקופסא וככה אף אחד לא יטען שהוא נקנה בחול.

במיוחד כשהוא יתחיל להמכר בארץ עוד שבועיים.

פורסם

יש לי ידע מעובדים בנמל תעופה שמודים שהם בכלל לא בודקים ניידים ומכשירים אלקטרונים במידה והם לא בקופסאות וסתם במזוודות של אנשים או בכיסים

הם רק ילכו על דברים כאלו עם זה בכמויות או בקופסאות המקוריות

אה שמעתי שלפעמים הם כן פותחים ניידים ומסתכלים אם הם רואים שיש תוכנות מותקנות וזה נראה מחשב לא ישר מהקופסא אז בכלל הם לא עושים כלום

פורסם

כל הקטע של המכס בשדות תעופה נראה לי ממש חרטה. הם לא מחפשים מתחכמים שיודעים להעביר דברים בלי לשלם. הם מחפשים את הטרף הקל, כמו אנשים שקנו במעל 200$ בדיוטי פרי וחייבים במכס. עברתי די הרבה בשדה תעופה ורק פעם אחת עצרו אותי וזה היה בכלל סמוי של המשטרה שמעכב חבר'ה צעירים שבדיוק חזרו מדרום אמריקה \ הודו (מחשש שהביאו איתם סמים).

בקיצור, אם אתה רוצה אייפון 5, תגיד לו שיביא לך ומקסימום שיזרוק את הקופסא וילך עם המכשיר בכיס.

פורסם

מממ מישהו מכיר דרך להעביר איזה 30 אייפונים ? :D

פורסם

זה כבר משהו אחר.. הרבה יותר מסובך לעשות ואם תופסים אותך אתה מקבל נקנוק של החיים ויש מצב מחרימים לך את כל הסחורה כי מעבר לכמות מסויימת זה נחשב מסחר וזה צריך לעבור את הבירוקרטיה המתאימה.

פורסם

אם סחורה כזאת עוברת במשלוח,הם כבר דואגים לזה שאני ישלם את מה שצריך? יודע כמה אחוזים צריך להוסיף? מכס,מס וכל זה...

פורסם

מינימום 30% + קנס אם תופסים.

פורסם

אם אתה שולח משהו והמכס מעביר בלי לחייב אתה מכוסה מבחינה חוקית (למרות שזה תחום קצת אפור)

אם אתה נכנס עם סחורה לארץ, אתה מסתכן מאוד שיתפסו אותך ותקבל עד כדי עונש מאסר ופתיחת תיק פלילי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים