פורסם 2004 בינואר 2521 שנים מה זה בנצ'מרק... ומה אני צריך לעשות עוד, אם נגיד ש לי לוח עם כרטיס מסך אוןבורד ואני מרכיב בלוח בAGP כרטיס אחר חוץ מההרכבה הפיזית מה אני צריך לעשות כי חבר שלי עשה את זה וב לא זיהה לו תכרטיס מסך שהיה VOODOO 3 תודה מראש
פורסם 2004 בינואר 2521 שנים מבחן ביצועיםזה לא חלק מתהליך ההתקנה, זה רק בודק את הביצועים אם אתה רוצה לדעת איך המערכת או חלק ממנה מתפקדיםמה שאתה צריך זה דרייבר.
פורסם 2004 בינואר 2521 שנים מחבר אבל הוא משתמש בכרטיס שבלוח איך אני יעשה שישתמש בAGPאו שלפעמים הוא מצפצפ ציפצוף של כרטיס מסךעדכון חיברתי גם כרטיס אחר והוא לא פועל כאילו המך לא עולה לא יודע מה לעשותמדובר במחשב IBM PL 300למשיהו יש נסין בחיבור כרטיסי מסך על לוחות בעלי אוןבורד?? ???
פורסם 2004 בינואר 2521 שנים אולי טפשי, אבל זכרת להעביר את הכבל של המסך מהכרטיס המובנה לכרטיס שבסלוט ?כי בעיקרון אם יש סלוט AGP אז המובנה אמור להתבטל אוטומטית.חפש ליתר ביטחון בביוס פונקציה שאולי מבטלת את המובנה או קובעת את ה INIT VGA שיהיה ב AGP SLOT.
פורסם 2004 בינואר 2521 שנים מחבר אולי טפשי, אבל זכרת להעביר את הכבל של המסך מהכרטיס המובנה לכרטיס שבסלוט ?כי בעיקרון אם יש סלוט AGP אז המובנה אמור להתבטל אוטומטית.חפש ליתר ביטחון בביוס פונקציה שאולי מבטלת את המובנה או קובעת את ה INIT VGA שיהיה ב AGP SLOT.תודה רבה אחי!למי שיש עוד רעינות שיעזור לי בבקשה ???
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.