עבור לתוכן

עזרה בבנית מפרט לתלת מימד - עד 5000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?תלת מימד

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?אין צורך בציוד היקפי כלל

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?6-7

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ללא תוכנות וללא הרכבה

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.מעדיף מ KSP חיפה

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

חשוב שיהיה SATA 3 ן USB 3

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד כמובן תמיד כדאי להשאיר אופציה לשדרוג עתידי

אז אחרי 4 שנים החלטתי להחליף את תחנת העבודה שלי .

בעיקרון מה שאני צריך זה מעבד לוח זכרון וספק - קשיח וכרטיס מסך אני מעביר מהמחשב הנוכחי וכנראה בעתיד שיהיה עוד קצת מזומן נזיל אני יקנה איזה כונן SSD גדול .

כרגע הכרטיס שלי הוא קוואדרו 2000 ויש לי בנוסף SSD 80 גיגה של INTEL שהם יעברו למחשב החדש ועוד איזה כמה כוננים שקיימים כרגע .

מעבד אני חושב שאני יקח את ה 3770

בקשר לזיכרון חשוב שיהיה 32 גיגה

G.Skill 4x8GB DDR3 1600Mhz Ripjaws Z Edition Quad Channel CL10-10-10-30

וראיתי באתר שלהם שיש סט של 64 שעולה 100 שקל יותר ? יכול להיות הגיוני ?

בכל אופן חשוב הרבה זיכרון ומעבד מהיר עם לוח שיתן את העבודה .

תודה :)

פורסם

אתה לא ממש מפרט כדי לדעת להתאים לך לוח, נשמע שכל לוח מבוסס Z77 / H77 עם 4 חריצים לזיכרונות יהיה טוב בשבילך.

אולי אפילו B75.

לגבי זיכרונות, אין תמיכה ב64GB זיכרון ללוחות לסוקט S1155 שאני שמעתי עליהם. אם אתה רוצה 64GB זיכרון לך על X79, אבל זה בזבוז טיפשי למדי בדרך כלל.

לגבי זיכרונות, קח 32GB בתצורת 4X8GB אין חובה לקחת קיט שבדרך כלל סתם יקר. הקיט של 1600MHZ CL10 יקר ולא משתלם.

פורסם
  • מחבר

היי

תודה על התגובה

בקשר ל 64 זכרון בדקתי את העניין ובאמת דרוש לוח הרבה יותר יקר X79 משהו כזה .

אשמח לקבל המלצה לחלקים .

בקשר לזכרונות זה הדבר היחיד שקיים בKSP- כמובן שלא מחייב לקנות הכל באותה החנות - במידה ויש חנות אחרת בחיפה שמומלצת והמחירים בהתאם אין שום בעיה לקנות שם את הזכרונות .

בקשר ללוח עוד פעם אני לא מחפש משהו מיוחד- שיהיו מספיק חיבורים לכוננים ( לפחות 8 ) תמיכה ברייד אני מאמין שקיים כבר בכל לוח ?(תקנו אותי אם אני טועה ) ושיתאים לקוואדרו 2000 שלי.

תודה :)

פורסם

לא מובן מה אתה צריך.. רק מעבד לוח וזכרונות? מה לגבי ספק ומארז? צורב?

פורסם
  • מחבר

לוח מעבד זכרונות וספק

תודה

פורסם

לוחות אם עם יותר מ-8 חיבורי SATA מאוד יקרים ולא שווים את המחיר. אפשר לקנות כרטיס PCI-E עם ארבעה יציאות SATA3 בנוסף ללוח עם 2 יציאות SATA3 ו4 יציאות SATA2. קח בחשבון שלא תוכל לבצע BOOT או RAID לכוננים שתחבר לכרטיס כלומר הם יוכלו לשמש אך ורק לאיחסון. עדיין תוכל לעשות RAID לשישה שמחוברים ללוח אם.

זה הכיוון בעיקרון

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Ivy Bridge Core i7 3770 Socket 1155 8MB 3.4Ghz Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪1527

קירור למעבד:

ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪129

לוח אם:

MSI H77MA-G43 Sata3/Usb3 VGA/DVI

כמות: 1 - מחיר: ₪448

ספק כוח:

SeaSonic S12 II 430W A.PFC 30A @ 12V Bulk

כמות: 1 - מחיר: ₪263

זיכרון:

Elpida 1X8GB DDR3 1600Mhz 1.5V

כמות: 4 - מחיר: ₪190

סה"כ: ₪3127

מתחרים בכל הצעה בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 3065 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/gehnpldf

פורסם
  • מחבר

היי תודה

אשמח לקבל עוד הצעות אם אפשר ועדיפות ל ksp

תודה

פורסם
  • מחבר

הופ הופ טרלללה - מצטער על ההקפצה

עדיין רלונטי, אשמח לקבל המלצות נוספות

תודה ויום טוב :)

פורסם
  • מחבר

חשבתי על משהו כזה

מעבד

I7 3770

לוח

Gigabyte H77-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI

זיכרון

Corsair 4x8GB Vengeance Quad Channel CL10-10-10-27

קרור

Arctic Freezer 13 Pro

ספק

Thermaltake TR2 450W PSU Active PFC

מה דעתכם ?

פורסם

מחירים? אני מניח שזה מ KSP

פורסם
  • מחבר

כן KSP- תאמת שלא ממש הסתכלתי על המחירים . זה לא כזה משמעותי אם המחירים קצת לפה או קצת לפה בין חנות לחנות .

חשוב לי מפרט טוב וחזק

פורסם

זכרונות מוגזמים לגמרי. קח 4 סטיקים פשוטים של 8. אתה לא צריך צלעות קירור כאלה כשאתה לא הולך לעשות OC. כנ"ל לגבי הקירור של המעבד, אפשר להסתפק במשהו קצת זול יותר. הלוח סבבה. לגבי הספק, הספק שאני הבאתי זול יותר וכולל סליבינג שחור איכותי שאין בספק של TT.

tms עושים משלוחים חינם לכל אזורי הארץ, אז אם תזמין מהם לא תצטרך להגיע לשום מקום אם זאת הייתה הבעיה שלך.

פורסם
  • מחבר

היי תודה על התגובה

אני צריך רכיבים איכותיים ומקוררים כמו שצריך מהסיבה שהמחשב הזה הולך להטחן מבחינת רנדרים והרצת סימולציות וכ'ו וכ'ו .

אני יודע שיש משלוחים מ TMS אבל הייתי מעדיף פשוט להכנס לחנות לקחת את החלקים לשלם תכסף ולנסוע הביתה :)

פורסם

אם אתה לא עושה אוברקלוק הרכיבים לא יתחממו יותר מדי. קח 4 סטיקים כאלה http://ksp.co.il/?uin=17295 . את המאוור למעבד אפשר עדיין לתרץ איכשהו בזה שהוא יצטרך לפעול במהירות נמוכה וככה לא יהיה רעש. אבל מבחינת קירור נטו גם אחד פחות טוב יעשה אותה עבודה, פשוט ביותר רעש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים