עבור לתוכן

האם ה HOTBOX של הוט השתפר כראוטר מאז ההשקה ועד היום ?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אחרי מספר עדכוני קושחה הביקורות היום אומרות שהנתב הזה מתפקד ללא דופי, ואני לא מאמין שהוא ירו לעצמם ברגל עד כדי כך( או שכן?) וישווקו המון חבילות 100 מגה עם נתב שלא תומך בכך

זה בדיוק העניין,על הוט אפשר להאמין הכל... להזכירך שהם משווקים ממיר HD מקליט שלא עושה כמעט שום דבר כמו שצריך.. הוא מקליט מתי שבא לו, התפריט זז לאט בטירוף, יש שם כל מיני חיבורים שלא הפעילו אותם עד היום ועוד...

פורסם

ההוטבוקס היה פשוט נוראי בהתחלה, בלתי נסבל, אבל היום לאחר מספר עדכוני קושחה הוא באמת מתפקד בצורה מושלמת, יש לי 100 מגה ואין לי איתו שום בעיה.

פורסם
  • מחבר

טוב אז אחרי התנסות של מס' ימים, כולל ביקור של טכנאי שלא פתר שום דבר משמעותי, חזרתי לקונפיגורציה של הוטבוקס כמודם בלבד+הנתב של דילינק DIR-655.

הגלישה הרבה יותר טובה, הניתוב יותר טוב, אתרים עולים מהר יותר, בדיקות מהירות מראות מהירות יציבה וכמובן היתרון שהרשת הביתית מנוהלת על ידי ראוטר טוב ויציב.

בקיצור, ההוטבוקס כראוטר עדיין לא מומלץ וכנראה גם אף פעם לא יהיה כזה..

דרך אגב, אחד ה"תיקונים" ברשימה הקבועה של טכנאי הוט מעכשיו הוא החלפת השנאי המקורי של ההוטבוקס באחד אחר.. זה לא שינה בכלום לפחות אצלי.. מעניין מה הם כבר מצאו בשנאי המקורי שלו שהחליטו להחליף אותו.

פורסם

הוא לא הסביר למה החליף את השנאי?

פורסם
  • מחבר

הוא לא הסביר למה החליף את השנאי?

ככה הדריכו אותם.. הם הרי עובדים לפי check list.. לא מפעילים מחשבה בכלל...

ושוב, במקרה הזה לפחות, אין שינוי בעבודה של ההוטבוקס.. זה לא שיפור ולא קלקל.

פורסם

מוזר... ייתכן והשנאים הסינים האלה שרפו כמה מודמים והוט קיבלו חדשים

פורסם

או שהוא גורם לרעש אלקטרומגנטי. אם הספק לא נותן מתח נקי זה מאוד יכול להשפיע על התפקוד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים