עבור לתוכן

בעייה ב-Mozilla Thunderbird: מעביר כל אימייל שאני מקבל, לסל המיחזור של התוכנה

Featured Replies

פורסם

לאחרונה החלטתי לעבור מ-Windows Live Mail ל-Mozilla Thunderbird. ייבאתי כמובן את כל ההודעות שלי ל-Thunderbird מה-Mail.

אבל לאחרונה יש לי בעייה לא ברורה ב-Mozilla Thunderbird: כל הודעת אימייל שאני מקבל, איננה נכנסת לתיקיית הדואר הנכנס, אלא מושלכת לסל המיחזור של התוכנה (תיקיית הפריטים שנמחקו, או תיקיית סל האשפה), כך שאני צריך להעביר את ההודעות למקום המתאים בשביל זה ידנית.

מה הסיבה לבעייה? איך פותרים אותה?

(עדכון: הבעייה נפתרה)

פורסם

רוב הסיכויים שהגדרת איזה RULE או FILTER שעושה את זה.

לא זוכר איפה זה בתפריטים אבל תבדוק איזה RULES/FILTERS פעילים ותבטל אותם אחד-אחד.

בלי קשר, בתור משתמש מאוד ותיק של Thunderbird (ומאוד אהבתי את התוכנה, במיוחד הפורטאבילית) עברתי בשנה האחרונה לממשק ה-WEB של GMAIL ו(כמעט)לא חסר לי כלום. מצד שני יש המון פיצ'רים מצויינים, אינטגרציה מעולה עם היומן, DRIVE והאנדרואיד שלי, אין כמעט צריכת משאבים במחשב, לא מתנפח לי ה-HDD מגיבויים וזה זמין לי מכל מקום מהדפדפן.

אין עדכוני גרסאות, אי תאימות תוספים לאחר שדרוג, קינפוכ מחדש לאחר פירמוט או בכלל תלות במחשב המקומי.

מאוד מרוצה מהמעבר - מומלץ בחום.

פורסם
  • מחבר

הבעייה נפתרה.

נראה שמדובר באחד מהתוספות שהתקנתי בתוכנה.

כרגע מותקנות לי התוספות הבאות:

1. ImportExportTools (ייצוא ויבוא הודעות של Windows live mail)

2. Adblock Plus והתוסף המשני שלו: Element Hiding Helpter

3. Email Security Plus (תוסף אנטי ספאם חיצוני, מאחר ולא היה נראה לי שת'ונדרבירד חוסמת ספאם כהלכה כמו Windows live mail, ושאין רשימת תחומי שליחה ושולחים חסומים או בטוחים).

ניטרלתי את 2 ואת 3, והבעייה נפתרה. ככל הנראה תוסף מס' 3 הוא הגורם לבעייה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים