עבור לתוכן

מצלמת אבטחה

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני לא בטוח אם זה קשור לפה אבל אני מקווה שתוכלו לעזור לי

אבי סגר את החנות שלו ושבלכתי לעזור לו לפרק את המדפים נצנצה לי בזווית של העין מצלמת אבטחה

לפי מה שאבי אומר היא לא עובדת אבל לדעתי זה סתם בעיה בתוכנה שהוא לא ידע לסדר ופה אני צריך אתכם

אני לא כל כך מבין בתחום מצלמות האבטחה ומצלמות הרשת אז אני ישמח א תגידו לי איך אני יכול לבדוק אם היא עובדת או לא

המצלמה היא של חברת VIVOTEK מדגם IP3132

יש לה מאחורה חיבור חשמל, חיבור רשת וארבע מקומות להכניס כבלים (כמו הפלסטיקים השחורים האלא עם שני הברגים שנועדו לחיבור שני כבלים)

כאלא: http://img.dxcdn.com/productimages/sku_29014_3.jpg רק בלי החיבור לאנטנה

שאני מחבר אותה לחשמל יש אור אדום ככה שכן עובר חשמל

עוד משהו מוזר במצלמה היא עושהצפצופים בלי הפסקה (ממש ממש חלשים אם אתה לא צמוד למצלמה אי אפשר לשמוע)

איך אני בודק אם היא עובדת או לא?

תודה רבה לעוזרים

פורסם
  • מחבר

אחרי חיפוש לא ארוך באינטרנט הצלחתי להפעיל אותה וכמו שחשדתי זה סתם היה בעיה בהגדרות שאבא שלי ממש לא מבין בהם

בכל מקרה הייתי שמח אם אתם יכולים להגיד לי אם היא שווה משהו (מבחינה כספית) ואם כן אז בכמה אפשר למכור אותה

ושאלה נוספת היא עובדת על רשת ביתית או שאפשר להתחבר אליה מכל מקום?

ואם אפשר אז איך עושים את זה?

פורסם

מבחינה כספית אתה יכול לקחת את הדגם המדוייק ולחפש ביד2 או בזאפ ולראות כמה היא שווה.

מהרשת הפנימית תמיד תוכל להתחבר למצלמה. כדי להתחבר מבחוץ אתה צריך לבדוק על איזה פורט עובד הדגם של המצלמה ולוודא שהפורטים האלה פתוחים בראוטר. אחר כך תצטרך להתחבר לכתובת האייפי הציבורית שלך, זאת שאתה מקבל מהספק. ככה שתצטרך או לבדוק מהי כתובת האייפי שלך בכל פעם לפני שאתה יוצא מהבית (כי גם אם היה ניתוק לא מורש הכתובת השתנתה) או לשלם על כתובת אייפי קבועה.

פורסם

על המצלמה אמורה להיות מדבקה עם הדגם תחפש בגוגל. ואתם יכולים להעביר אותה הביתה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים