פורסם 2012 בנובמבר 2812 שנים שלום,אני לא בטוח אם זה קשור לפה אבל אני מקווה שתוכלו לעזור ליאבי סגר את החנות שלו ושבלכתי לעזור לו לפרק את המדפים נצנצה לי בזווית של העין מצלמת אבטחה לפי מה שאבי אומר היא לא עובדת אבל לדעתי זה סתם בעיה בתוכנה שהוא לא ידע לסדר ופה אני צריך אתכםאני לא כל כך מבין בתחום מצלמות האבטחה ומצלמות הרשת אז אני ישמח א תגידו לי איך אני יכול לבדוק אם היא עובדת או לאהמצלמה היא של חברת VIVOTEK מדגם IP3132יש לה מאחורה חיבור חשמל, חיבור רשת וארבע מקומות להכניס כבלים (כמו הפלסטיקים השחורים האלא עם שני הברגים שנועדו לחיבור שני כבלים)כאלא: http://img.dxcdn.com/productimages/sku_29014_3.jpg רק בלי החיבור לאנטנה שאני מחבר אותה לחשמל יש אור אדום ככה שכן עובר חשמלעוד משהו מוזר במצלמה היא עושהצפצופים בלי הפסקה (ממש ממש חלשים אם אתה לא צמוד למצלמה אי אפשר לשמוע)איך אני בודק אם היא עובדת או לא?תודה רבה לעוזרים
פורסם 2012 בנובמבר 2812 שנים מחבר אחרי חיפוש לא ארוך באינטרנט הצלחתי להפעיל אותה וכמו שחשדתי זה סתם היה בעיה בהגדרות שאבא שלי ממש לא מבין בהםבכל מקרה הייתי שמח אם אתם יכולים להגיד לי אם היא שווה משהו (מבחינה כספית) ואם כן אז בכמה אפשר למכור אותה ושאלה נוספת היא עובדת על רשת ביתית או שאפשר להתחבר אליה מכל מקום?ואם אפשר אז איך עושים את זה?
פורסם 2012 בנובמבר 2812 שנים מבחינה כספית אתה יכול לקחת את הדגם המדוייק ולחפש ביד2 או בזאפ ולראות כמה היא שווה.מהרשת הפנימית תמיד תוכל להתחבר למצלמה. כדי להתחבר מבחוץ אתה צריך לבדוק על איזה פורט עובד הדגם של המצלמה ולוודא שהפורטים האלה פתוחים בראוטר. אחר כך תצטרך להתחבר לכתובת האייפי הציבורית שלך, זאת שאתה מקבל מהספק. ככה שתצטרך או לבדוק מהי כתובת האייפי שלך בכל פעם לפני שאתה יוצא מהבית (כי גם אם היה ניתוק לא מורש הכתובת השתנתה) או לשלם על כתובת אייפי קבועה.
פורסם 2012 בנובמבר 2912 שנים על המצלמה אמורה להיות מדבקה עם הדגם תחפש בגוגל. ואתם יכולים להעביר אותה הביתה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.