עבור לתוכן

זקוק להסבר קצר על הדרך שבה steam ו origin עובדים

Featured Replies

פורסם

אוקי, אז אני משתמש שנים בסטים.

לאחרונה הדיסקים של CS:CZ וHL2 עשו בעיות (ישנים כבר) אז זרקתי הכל עם הקופסא, ושמתי בתיקייה של הדיסקים דיסק עם סטים+כל הקבצים ואת המדבקה של הסידיקי של השניים.

לפי מה שראיתי אם אני משחק רק אונליין אין צורך בדיסקים, אני רק רוצה לוודא שאין בעיה עם זה שאני מוריד ומתקין את כל המשחקים דרך סטים (בהנחה שאני תמיד באונליין).

אם כך אז למה הדיסקים בכלל? אם אפשר להוריד הכל דרך סטים ואין צורך בהכנסת הדיסק בשביל לשחק??

לגבי אוריג'ין, חשבתי לקנות BF3 ואת simcity החדש שיצא עוד כמה חודשים, אבל:

המחירים כפולים בחנות של אוריג'ין מגרסאות ה hard-copy שנמכרות ב PCGAMES ו SHOPTO, אפשר להבין למה?

ועוד דבר, אם אני קונה BF3 או משחק אחר של אוריג'ין עם הדיסקים, אני ישר מתקין מהדיסק ורק עושה אפדייט זריז למשחק דרך האוריג'ין?

תודה מראש.

פורסם

אף משחק בSTEAM לא דורש את הדיסק בכונן, זה שאריות מהעת העתיקה של עולם הגיימינג.

המשחקים בORIGIN יקרים כי הנחמדים בEA שדרגו את ישראל למעמד של חברה באיחוד האירופי לכן אנו מקבלים את המוצרים באירו, לדוגמא משהו שיעלה לתושב ארה"ב 20$ לנו יעלה 20 אירו.

פורסם
  • מחבר

קודם כל, תודה רבה לך על התשובה.

אם אתה אומר שמשחקים ב STEAM שמגיעים עם דיסקים זה שייך לעת העתיקה, למה עדיין מוכרים משחקים של STEAM ב hard-copy? כמו civ v?

בנוסף, נגיד קניתי BF3 עם הדיסק, אני מתקין את המשחק, מתקין origin, מכניס את הקוד לorigin כדי שיהיה אפשר להפעיל את המשחק? (זה עובד כמו בסטים?)

תודה רבה!

פורסם

כן, אם אתה קונה משחק של EA אתה מקשר אותו למשתמש ORIGIN ויכול לזרוק את הדיסק.

למה למכור משחקים באריזה יפה ודיסק? כי יש אנשים שמעדיפים לקנות עותק פיזי. עדיין הרבה אנשים קונים דיסקים ולא מורידים מ STEAM וגם החברות שמיצרות את המשחקים לא יכולות להרשות לעצמן לפסיק לתמוך בחנויות שמוכרות את המשחקים.

פורסם
  • מחבר

כן, אם אתה קונה משחק של EA אתה מקשר אותו למשתמש ORIGIN ויכול לזרוק את הדיסק.

למה למכור משחקים באריזה יפה ודיסק? כי יש אנשים שמעדיפים לקנות עותק פיזי. עדיין הרבה אנשים קונים דיסקים ולא מורידים מ STEAM וגם החברות שמיצרות את המשחקים לא יכולות להרשות לעצמן לפסיק לתמוך בחנויות שמוכרות את המשחקים.

אהה תשובה מעולה!

שאלה אחרונה ובזאת סיימתי, אם הדיסקים של CZ ו HL2 עשו לי בעיות (התקנה דרך סטים עבדה חלק) וזרקתי אותם עם האריזה ושמרתי רק את המדבקות של הסידיקי זאת לא טעות נכון? (מהיום בו יצא CS 1.6 ועד היום השתמשתי אולי פעמיים בדיסק וזה היה בפעם הראשונה שהתקנתי וזהו..)

פורסם

זה לא טעות. טכנית גם אין מה לעשות עם הסידיקי אחרי שהוא מקושר לחשבון שלך, אף אחד לא יוכל להשתמש בו שוב, אבל תשמור את המדבקות סידיקי למקרה שתאבד גישה לחשבון שלך, זאת אחת מהדרכים שניתן לשחזר באמצעותו ססמא שאיבדת/שכחת + זו דרך להוכיח שהחשבון באמת שלך במקרה ופרצו לך לחשבון וכו' (אבל נראה לי שצריך קבלה עם זה בשביל שזה יהיה תקף)

פורסם
  • מחבר

זה לא טעות. טכנית גם אין מה לעשות עם הסידיקי אחרי שהוא מקושר לחשבון שלך, אף אחד לא יוכל להשתמש בו שוב, אבל תשמור את המדבקות סידיקי למקרה שתאבד גישה לחשבון שלך, זאת אחת מהדרכים שניתן לשחזר באמצעותו ססמא שאיבדת/שכחת + זו דרך להוכיח שהחשבון באמת שלך במקרה ופרצו לך לחשבון וכו' (אבל נראה לי שצריך קבלה עם זה בשביל שזה יהיה תקף)

זאת הסיבה שאני שומר את הסידיקי כמובן.

ולא צריך קבלה, מספיק הקוד, מה שכן רכישות דרך החנות של סטים לא מגיעות עם סידיקי, סביר להניח שהם מאמתים רכישות כאלה עם השאלה/תשובה של הסטים שלך + חשבון paypal או משהו כזה.

בכל מקרה תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים