עבור לתוכן

והנה דברי אחרית הימים.

Featured Replies

פורסם

לפני כשנה התנבאתי פה על הפיכות איסלמיות שיתבצעו במצרים,לבנון,סוריה וירדן וכן בלוב.

עתה הגענו לשלב השני שבו מצרים ,לבנון סוריה כבר נשלטות הלכה למעשה על ידי איסלמיסטים שיעים וסוניים כאחד.

באתי לפה כדי לתת את נבואתי האחרונה בטרם יתחיל התהליך כולו ויצא משליטה בהמשך....

כמו שכולכם ראיתם בשבוע האחרון,חזינו בשידור חי בתבוסה השלישית של צה"ל כאשר מי שהלחין על המהלך היה בנימין נתניהו.

בנימין נתניהו,המנהיג האחרון של הליכוד הישן,המנהיג האחרון של מדינת ישראל המדינה היהודית,הדגים לכולנו את סופה ומותה של הציונות בכך שנכנעה לתכתיבי אמריקה ודרישתה להפסקת אש מיידית.

בנימין,הוא גילגול של נשמתו של הורדוס,ואסל של רומא וכיום ואסל של ארה"ב. בנימין ילחם במלחמה אחת אחרונה ונוספת בלבד,או יותר נכון במערכה השנייה האחרונה שלו בקרוב מאוד.

במערכה השנייה,בנימין וצבא ההגנה לישראל יובסו בקרב על ידי מדינות האזור. זו תהייה התבוסה הרביעית ברצף,התבוסה הקשה מכולם.

במערכה זו בנייינים שלמים בתל-אביב,באר שבע,ירושלים,חיפה יעלו באש ויתמוטטו. כפרים בגבולה של ישראל יופקרו,וירושלים תהייה תחת מתקפת טילים אימתנית.

מניין ההורגים הישראלים יהיה קשה מנשוא עבור בנימין. הוא יאלץ להתפטר ולרדת מן הבימה ההיסטורית.

אל הבימה הזו יעלה משה פייגלין. משה ינהיג את הליכוד החדש ויחדש את מדינת ישראל תחת שרביטו.

במהלך הלחימה העזה,יפגע בניין מקודש ביותר על ידי חיזבאללה,והיא כיפת הסלע הידועה. הבניין יתמוטט לחלוטין אלפי מתפללים באל-אקצה הסמוכה יפגעו וימותו.

החל מכניסתו של משה אל המערכה,ירדן תיהיה כבר בשלב שבו הפלשיתנים יחלו למרוד בגלוי כנגד המלך עבדאללה.

משה יכריז על סיפוח שטחי יהודה והשומרון ,כקריאת תיגר על ניסיון הערבים לחסל את ישראל.

הערבים עצמם,יגיבו בהקמת קואליציה חזיתית כנגד ישראל. מנגד מצרים תעניש את איראן וחיזבאללה על מיטוט כיפת הסלע,על ידי שיתוף פעולה עם האמריקאים.

בשלב זה עבדאללה,יעזוב את ירדן יברח לבריטניה. ירדן תוכרז כפלשתין,ותחל מלחמה בגבולה המזרחי של ישראל.

האמריקאים והאירופאים מנגד יגיבו בכעס רב על החלטת ישראל לחסל את החלום הפלשתיני. תוקם שורה של מדינות קואליציה שתשחרר את יהודה והשומרון מידי הישראלים,וכן תחצה את ירושלים.ידרש להם כשנה להתארגן ולהסכים על פלישה לארץ

משה,ינצל את העובדה שכיפת הסלע נחרבה ויכריז על הרצון להקים את בית המקדש מחדש,הבנייה של המקדש תושלם במהרה מכאן הנס של בית המקדש שיופיע מן השמיים.

אם כן מה יש לנו פה,מספר דברים:

משיח השקר של אחרית הימים הוא ראש הממשלה הנוכחי,בנימין נתניהו.

משיח שקר נוסף הוא ברק אובמה,גילגול של פרעה המקורי.

אחמניג'אד הוא משיח שקר נוסף,הוא גילגולו של המן.

מורסי הוא המלך הערבי המדובר בכתובים,חמנאי הוא המלך הפרסי המדובר.

בשאר אל אסאד הוא גילגולו של סנחריב.

ארדואן הוא גילגולו של נשמתו הארורה של היטלר.

כפי שניתן לראות שרוב הנשמות של צוררי ישראל יחזרו להכות בישראל לקראת אחרית הימים.

משה פייגלין הוא גילגול של נשמתו של משה רבנו,ולכן גם המילה חירות והשאיפה שלו לשחרר את עמו,היא זהה. רק שאז משה שיחרר את עמו מעבדות פיזית,ומשה הנוכחי ישחרר את עמו מעבדות רוחנית ונפשית שהגלות כפתה על נשמתנו. כמו כן נשים לב שמשה פייגלין איננו דומה לשאר חובשי הכיפה,הוא איננו מגדיר את החילונים ככופרים או דורש כפייה של דת מסוימת שכן בדומה למשה המקראי,הוא אדם פרגמטי שמבין את המציאות שעומדת מולו ופועל בהתאם אליה ולא כופה עליה את רצונותיו.

האם משה פייגלין יגמור את חייו בדומה למשה המקראי?

האם הוא בדומה למקורי יחזה בעם ישראל מפר את הברית שלו עם אלוהים בדומה למעמד הר סיני?

זה כבר תלוי בכם,לכם ניתנה הבחירה.

יש לציין שמשה איננו המשיח המדובר,אותו משיח מדובר הוא בן לשולשלת דויד והוא לא מופיע בפוליטיקה עד לרגע זה.

המשך יום נעים ואני מציע לכם לגזור ולשמור ולבדוק את הנבואה שלי במשך החצי שנה הקרובה.

להתראות.

• תגובות 51
  • צפיות 4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ליתיום 200 מיליגרם פעם ביום ואתה תרגיש יותר טוב

פורסם

tl;dr

פורסם

מה לא ברור.

הנבואה ניתנה לשוטים...

פורסם

האמת שזה היה קצת הגיוני לפי שהגעת לעניין הגלגולים...

פורסם

תמיד תהיה הספקה זמינה של שוטים,מכל הסוגים.

--------------------------------------------------

אהבתי את ההגיון (לפחות של החלק הראשון) של הנבואה.

גוזר וממתין חצי שנה.

פורסם

אשכרה קראתם עד הסוף?

הבנאדם מסומם

פורסם

משיח השקר של אחרית הימים הוא ראש הממשלה הנוכחי,בנימין נתניהו.

משיח שקר נוסף הוא ברק אובמה,גילגול של פרעה המקורי.

אחמניג'אד הוא משיח שקר נוסף,הוא גילגולו של המן.

מורסי הוא המלך הערבי המדובר בכתובים,חמנאי הוא המלך הפרסי המדובר.

בשאר אל אסאד הוא גילגולו של סנחריב.

:lol:

פורסם

הפסקתי לקרוא אחרי תבוסה

תבוסה של מי ?

להם נהרגו יותר אנשים ונהרסו יותר מיבנים אני לא אוהב את ביבי ,והוא "גמר בחוץ" והחליט לעשות את זה קרוב לבחירות

אבל לא היתה תבוסה וזמנית הטילים שהם ירו הפסיקו ,והפעם בלי תרוצים שזה ארגונים אחרים ולא חמס

פורסם

Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former.

איש חכם אמר

פורסם

וואלה קנית אותי בנאום שלך.

בגלל שכבר אחרית הימים ואין מה לעשות, אני מניח שאני אתכרבל לי בפינה של החדר ואמתין שהזומבים יגיעו.

פורסם

חייב לציין שחיצוני הוא מממש מזכיר אותו

הנה "נבואתי" תגובה 4

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=512000.msg4376453#msg4376453

עכשיו,לגבי "הטוב" שאתה עושה. אתה גורם לאנשים עוד יותר ללגלג על ביאת המשיח.. בזה שאתה מציין תאריך ואז היא עוברת 'והופה' לא קרה דבר. לכן שוטה גדול אמרו חז"ל. גם אם דברייך "נכונים".. הרי שאתה נוהג בטעות .

מדוע צריך להמתין חצי שנה אם כבר טעויות.

נשים לב שמשה פייגלין איננו דומה לשאר חובשי הכיפה,הוא איננו מגדיר את החילונים ככופרים

לא מכיר את המושג שחילוני הנו כופר. דווקא לחילוני יש מושג הלכתי של 'תינוק שנשבה'- לא אשם שגדל בסביבה שאינה דתית .

נכניס למחברת האישית שלי .עוד נביא שקר בישראל. :hat:

פורסם

אני היחיד שזוכר את הטרול הגזען danker מלפני שנתיים בערך?

זה שהוא היה מתלהם, גס רוח ולעיתים חסר תרבות דיון, לא הופך אותו לפחות צודק בדבריו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים