עבור לתוכן

מפרט למחשב גיימינג ב4500 שקל

Featured Replies

פורסם

. מה התקציב המקסימאלי? 4500

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD, assasins creed, Battalefield, ובעיקרון כל משחק חדש שיוצא אני ישחק בו

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 22 אינץ

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כן - כונן דיסקים

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? TMS.

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). חשוב לי שהמארז לא יהיה כלכך גדול ויהיה בגודל סטנדרטי. חשוב לי שהמחשב שלי גם יוכל להריץ משחקים טוב מאוד גם על משחקים שיבואו. ואני מעדיף גם לשלב את המבצעים של הבלאק פריידיי ככה שיצא יותר משתלם, אני חוויתי מלא בעיות של החום של המעבד ושל הכרטיס מסך במחשב שלי, אז אני מעדיף שיהיה לו קירור טוב שלא יעשה לו בעיות. ואם יש מחיר טוב גם לSSD להוסיף למחשב אני אשמח גם

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?

פורסם

קרא בבקשה את הדיון הזה, המפרט שם (ביחד עם התיקונים שלי) רלוונטי גם אליך.

כרטיס מסך אתה יכול לקחת GTX660 עקב הרזולוציה היותר נמוכה שיש לך, הוא עדיין כמובן יריץ בצורה מצויינת כל משחק מודרני.

אם אתה רוצה קירור משופר, תחליף את קירור הסטוק למעבד לזלמן CNPS5X שעולה 129 ש"ח.

לגבי המארז- זה די בעייתי להכניס חומרה שכזו במארז קטן. בדוק את גודל ומאפייני המארז שהצעתי שם.

פורסם
  • מחבר

קצת בילבל אותי הנושא שם, התקציב הוא לא אותו תקציב.

אבקש אם תוכל לתת לי מפרט מדיוק כי אני רוצה כבר מחר להתחיל להזרים את ההזמנה הזאתי.

תודה ויום טוב =]

פורסם

אם היית קורא שם את הדיון, היית רואה שהמפרט האחרון שם (ביחד עם השינויים שהצעתי לעשות) 4795 ש"ח.

לאחר שתשנה שם את כרטיס המסך ל-GTX660 ותשים קירור משופר למעבד כפי שרשמתי, המחשב יעמוד בתקציב שלך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים