עבור לתוכן

מפרט למחשב המיעוד לגיימינג כבד 5500

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 5500

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי חריגה

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים ושיהיה מסוגל להראות סרטים בHD

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Crysis 2, Prototype 2, MW3,NFS, Battlefield 3, Skyrim

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ' 1920X1080

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות מאוד

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6-7

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא, אבל האם מומלץ לי לעשות לספק ואו לכרטיס מסך?

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? TMS

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).לא

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? כן חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב.

פורסם

זה הכיוון:

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪953

קירור למעבד:

ZALMAN 7000V Al SI EDITION FAN CONTROL - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪55

לוח אם:

Gigabyte GA-B75M-D3H

כמות: 1 - מחיר: ₪373

מארז:

SilverStone Redline 1 USB 3.0

כמות: 1 - מחיר: ₪256

ספק כוח:

Seasonic PSU 520W Active PFC 80+ Retail

כמות: 1 - מחיר: ₪331

זיכרון:

Corsair 4Gb CMX4GX3M1A1600C9 CL-9-9-9-24

כמות: 2 - מחיר: ₪126

קשיח למחשב שולחני:

Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14

כמות: 1 - מחיר: ₪413

קשיח למחשב שולחני:

OCZ SSD VERTEX 3 Sync Nand 120GB - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪520

כרטיס מסך:

Gigabyte GTX670 2GB GDDR5 WindForce OC - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪2243

כונן אופטי:

LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ₪104

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪5500

מתחרים בכל הצעה בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 5390 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/xm6yarul

אפשר אולי לרדת מהSSD ולהרכיב מערכת מבוססת על CF של זוג 7850, אבל נשמע שזה יהיה פחות תועלתי.

פורסם
  • מחבר

קודם כל,תודה.

אבל שמתי לב שלמארז יש רק מאוור אחד, זה לא בעייתי?

ולמה דווקא בחרת בזיכרונות האלה ולא של קינגסטון, יש הבדל בינהם? כי זה הפעם הראשונה שאני רואה זיכרון שכזה.

ראיתי שיש את המארז שבחרת כולל מעבד של seasonic 430W ב475, זה לא משתלם יותר?

פורסם
  • מחבר

*הקפצה*

עוד מישהו?

פורסם
  • מחבר

*הקפצה שנייה*

למישהו יש עוד מפרטים, ויכול לעזור לי?

פורסם

אני הייתי מציע לך מפרט טיפה שונה, עקב מבצעי ה-black friday.

המפרט עם דגש על חיסכון אך כמובן מספק ביצועים מצויניים ועם חומרה איכותית.

כעיקרון זה השילוש, אשר כולל מעבד מרובע ליבה עם קירור בסיסי (אין ממש צורך בחזק יותר), ביחד עם לוח אם משתלם וכ-8GB זיכרון ראם בסטיק אחד (הלוח תומך רק ב-2 סטיקים, לכן תוכל להוסיף בעתיד עוד סטיק של 8GB במידת הצורך).

מעבד:

קירור למעבד:

Intel Original for 1156 - בקניית מעבד בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪42

לוח אם:

MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0

כמות: 1 - מחיר: ₪315

זיכרון:

Corsair 8Gb CMX8GX3M1A1600C11 CL11

כמות: 1 - מחיר: ₪252

לגבי שאר החומרה, יש לך את המבצעים כאן.

- כונן קשיח יש שם את הטושיבה בנפח טרה ב-350 ש"ח. אם אתה רוצה גם ללכת על SSD (לקבלת בוסט במערכת ההפעלה ובתוכנות נבחרות שתשים עליו), אתה יכול ללכת על קשיח איטי יותר- הטרה וחצי שמוצע שם ב-360 ש"ח, ביחד עם כונן SSD של אינטל 180 ג'יגה ב-670 ש"ח.

- מארז וספק- מארז אמליץ לך ללכת על bitfenix survivor (לא ה-core) ביחד עם ספק seasonic 750w. ביחד שניהם יעלו לך 650 ש"ח.

- כרטיס מסך אתה יכול לבחור GTX660/HD7870 שמשתלמים מאוד, או על אחד מעט חזק יותר כגון HD7950.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העזרה, עכשיו בהתחשב במחירים המוזלים, זה אומר שהאיכות מפרט\מוצרים ירדה?

בנוסף הזיכרון שהמלצת יותר טוב מזיכרון של קינגסטון?

אני רוצה לקחת SSD אך אני חושב שאני לא אצטרך טרה וחצי, אבל בכל מקרה לקחת או שאפשר לקחת טרה ולעשות את זה זול יותר?

חיפשתי ביקורות על המארז שבהנחה, הבנתי שהוא לא משהו האם כדאי לקחת משהו אחר שהוא לא בהנחה?

ולמה אחרי שעשיתי את המפרט שהמלצת אין את ההנחות?

תראה: [table][tr][td]מק"ט[/td][td]מוצרים[/td][td]

כמות

[/td][td]

מחיר

[/td][/tr] [tr] [td]C3470T[/td] [td]Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray[/td] [td]

1

[/td] [td]

₪953

[/td][/tr] [tr] [td]E41759-002[/td] [td]Intel Original for 1156 - בקניית מעבד בלבד[/td] [td]

1

[/td] [td]

₪42

[/td][/tr] [tr] [td]MB75MAE33[/td] [td]MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0[/td] [td]

1

[/td] [td]

₪315

[/td][/tr] [tr] [td]BITS[/td] [td]Survivor 2X 20cm Fan on top & Front 2X USB 2 & 2X USB 3 + ידית נשיאה + e-SATA + אפשרות להתקנת 9 דיסקים 2.5[/td] [td]

1

[/td] [td]

₪595

[/td][/tr] [tr] [td]SS-750JS[/td] [td]Seasonic 750W Active PFC 80MM 4*Sata 8-pin[/td] [td]

1

[/td] [td]

₪429

[/td][/tr] [tr] [td]C8G1600C11X[/td] [td]Corsair 8Gb CMX8GX3M1A1600C11 CL11[/td] [td]

1

[/td] [td]

₪252

[/td][/tr] [tr] [td]ST1500DL003[/td] [td]Seagate 1.5TB Sata3 BaracudaLP 64MB cache[/td] [td]

1

[/td] [td]

₪443

[/td][/tr] [tr] [td]SSDSC2CT180A3K5[/td] [td]Intel SSD 180G Sandforce 2281-330 Sata 3[/td] [td]

1

[/td] [td]

₪716

[/td][/tr] [tr] [td]S7953GD5HD[/td] [td]Sapphire 7950 3GB GDDR5 HDMI RETAIL[/td] [td]

1

[/td] [td]

₪1703

[/td][/tr] [tr] [td]GH22NS70[/td] [td]LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black[/td] [td]

1

[/td] [td]

₪104

[/td][/tr] [tr] [td][/td][td]

סה"כ:

[/td] [td]

10

[/td] [td]

₪5552

[/td][/tr][/table]

סליחה על החפירה, אך אתה יכול לתת מבט במפרט הזה ולהגיד לי איך הוא והאם הוא שווה קניה?

http://www.tms.co.il/preview/spec/2bk43crp/1

תודה !

פורסם
תודה רבה על העזרה, עכשיו בהתחשב במחירים המוזלים, זה אומר שהאיכות מפרט\מוצרים ירדה?

כמובן שלא, אלא להפך- אתה מקבל כאן חומרה חזקה/איכותית יותר באותו המחיר.

בנוסף הזיכרון שהמלצת יותר טוב מזיכרון של קינגסטון?

אין הבדל בין הזכרונות. שמתי לך את הזכרון הזה משום שהוא סטיק אחד של 8GB והוא משתלם למחירו.

אני רוצה לקחת SSD אך אני חושב שאני לא אצטרך טרה וחצי, אבל בכל מקרה לקחת או שאפשר לקחת טרה ולעשות את זה זול יותר?

לא ממש, טרה יעלה לך 10 ש"ח פחות (אם כי הכונן עצמו מעט מהיר יותר). לשיקולך.

חיפשתי ביקורות על המארז שבהנחה, הבנתי שהוא לא משהו האם כדאי לקחת משהו אחר שהוא לא בהנחה?

אתה מדבר על ה-bitfenix? לפי מה שאני יודע, מדובר על מארז מצויין ועם הרבה פיצ'רים מצויינים, אשר עולה ברוב המקרים על מארזים במחירו (במחיר המקורי שמוצג) ולדעתי הוא טוב יותר גם מהסילברסטון redline- אני מציע לך לקרוא סקירות נוספות ברשת/יוטוב.

סליחה על החפירה, אך אתה יכול לתת מבט במפרט הזה ולהגיד לי איך הוא והאם הוא שווה קניה?

http://www.tms.co.il/preview/spec/2bk43crp/1

גם כאן מדובר על אחלה מפרט טוב אך פשוט לא משתלם עקב המבצעים שיש שם. לדעתי עדיף להוסיף את ה-170 ש"ח הללו ולקחת את כונן ה-SSD של אינטל- לרוב הפרש המחירים בין הנפחים די גדול אז שווה לנצל את ההזדמנות. לגבי המארז והכונן קשיח- רשמתי לך למעלה את דעתי. לוח האם שהוכנס כאן יקר יותר בעיקר משום שהוא כולל יותר חיבורים עליו- אם אתה רוצה ללכת על לוח משופר, אמליץ על H77-D3H, אבל תבדוק אם אתה באמת צריך אחד שכזה והאם יש תמיכות/יציאות נוספות שאתה צריך ואין בלוח ששמתי לך. הקירור למעבד משופר, אבל זה לא קריטי שכן גם הסטוק הבסיסי של אינטל אמור להחזיק את המעבד על טמפרטורות טובות.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה רבה,

אם אמרת שאין הבדל בזיכרונות אז כדי לקחת את של קינגסטון, שני לוחות של 4 עולים 125 אם אני לא טועה, אז עדיף לא ? או שיש הבדל בין 2 זכרונות לזיכרון אחד...

הכנתי מפרט לפי מה שאמרת (הוא מוצג בהודעה הקודמת שלי) אבל אין את ההנחות, זה אומר שנגמר או שזה לא הרכיבים הנכונים ?

פורסם
אם אמרת שאין הבדל בזיכרונות אז כדי לקחת את של קינגסטון, שני לוחות של 4 עולים 125 אם אני לא טועה, אז עדיף לא ? או שיש הבדל בין 2 זכרונות לזיכרון אחד...

לוח האם כולל 2 חריצי זיכרון בלבד. לכן, אם תשים 2 סטיקים של 4GB, אתה בעצם חוסך לעצמך את האפשרות להוסיף עוד זיכרון בעתיד.

אם אתה לוקח סטיק אחד של 8GB, נשאר לך חריץ אחד נוסף להוספה של סטיק זכרון נוסף בעתיד, לכן בעצם את מגדיל את כמות הזכרון המקסימאלית שאתה יכול להכניס ל-16GB במקום 8GB סה"כ. בתוספת של כמה עשרות שקלים אתה יכול לקחת גם B75M-D3H של ג'יגבייט שכולל 4 חריצי זיכרון אך איני רואה ממש טעם בכך.

הכנתי מפרט לפי מה שאמרת (הוא מוצג בהודעה הקודמת שלי) אבל אין את ההנחות, זה אומר שנגמר או שזה לא הרכיבים הנכונים ?

המחירים שמוצגים באתר הם מחירים רגילים, החומרה שיש עליה הנחה מוצגת כאן.

כלומר:

- על הכונן הקשיח אתה חוסך 83 ש"ח.

- על כונן ה-SSD אתה חוסך 46 ש"ח.

- על המארז אתה חוסך 245 ש"ח.

- על הספק אתה חוסך 129 ש"ח.

- על כרטיס המסך אתה חוסך 254 ש"ח.

לכן, המחיר שאתה אמור לשלם על המפרט הוא 4795 ש"ח.

כמות שכשאתה מזמין, תוודא זאת מול המוכר. לפי מה שרשום שם, המבצעים הללו עם עד יום שישי הקרוב.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה.

קראתי עוד כמו שהמלצת על המארז Bitfenix Survivor ויש דעות שנויות במחלוקת...

קודם כל אם אני לא טועה המארז לא בא עם מאוור מאחורה, בנוסף אומרים שהמערכת קירור שלו לא משהו.

(http://www.tms.co.il/product/10209 זה המארז לא?)

דבר שני, אני רוצה לדעת עם הכונן הזה טוב : LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black ?

האם המאוור למעבד באמת יקרר אותו? האם האיכות שלו טובה למרות המחיר?

תודה מראש

פורסם

כן זה המארז. מבחינת הקירור שלו, לפי מה שאני רוצה, הוא מצויין. 2 מאווררים בגודל 200 מ"מ (כאשר כיום ברוב המארזים יש מאווררי 120 מ"מ) כאשר אחד דוחף אויר לתוך המארז מקדימה והשני נמצא למעלה ומעיף אותו (אויר חם עולה למעלה, לכן אין זה לא קריטי האם המאוורר למעלה או בחלק האחורי העליון). לפי מה שאני רואה, בחו"ל המארז הזה עולה סביב ה-100 דולר ככה שעושה רושם שהוא די נמכר במחיר הפסד.

כמו שאמרתי, לי לא היה נסיון איתו אך מבחינת המפרט שלו ואיכות החומרים, לדעתי הוא שווה את המחיר. אתה גם יכול לשאול בחנות, אני מניח שיש להם נסיון איתו.

בכל מקרה, זה לשיקולך- אם יש מארז אחר שאתה אוהב בין אם הוא כחלק ממבצע או לא- שים אותו פה ונבדוק.

לגבי הצורב- הוא בסדר גמור.

פורסם
  • מחבר

אז ככה, אני מתלבט בין שני מארזי באנדל:

1) http://www.tms.co.il/product/11576

2) http://www.tms.co.il/product/10486

3) המארז Bitfenix Survivor כולל מאוור נוסף מאחורה, רק ליתר ביטחון...

עכשיו, שני המארזים הראשונים באים עם ספק 620W והסורביבר בא עם 750W, אז אני רוצה לדעת עם אני באמת אצטרך כזה ספק חזק או שאני יכול להסתפק ב620 ?

והמארזים האלה בשביל המפרט הזה:

מעבד:

קירור למעבד:

Intel Original for 1156 - בקניית מעבד בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪42

לוח אם:

MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0

כמות: 1 - מחיר: ₪315

זיכרון:

Corsair 8Gb CMX8GX3M1A1600C11 CL11

כמות: 1 - מחיר: ₪252

קשיח למחשב שולחני:

Seagate 1.5TB Sata3 BaracudaLP 64MB cache

כמות: 1 - מחיר: ₪443

קשיח למחשב שולחני:

Intel SSD 180G Sandforce 2281-330 Sata 3

כמות: 1 - מחיר: ₪716

כרטיס מסך:

Sapphire 7950 3GB GDDR5 HDMI RETAIL

כמות: 1 - מחיר: ₪1703

כונן אופטי:

LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ₪104

סה"כ: ₪4528

מתחרים בכל הצעה בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 4438 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/p9flg134

פורסם
  • מחבר

*הקפצה*

אני רוצה לקנות את המחשב היום אז בבקשה תעזרו לי עם התגובה הקודמת שלי

פורסם

אני לא כ"כ אוהב את ריידמקס (בעיקר בתקציבים גבוהים) כי בחלק מהפעמים אחוז גדול מהמארז עשוי מפלסטיק ואין תחושה של מארז איכותי.

לגבי ה-lancool (חברת-בת של lian-li) מדובר על חברה מצויינת עם מארזים איכותיים יותר, אבל לאחרונה המוצרים שלהם לא ממש מושכים (מבחינת מראה) ולא נותנים הרבה תמונה לכסף מבחינת פיצ'רים.

בנוגע לספק, גם ספק של 500W יהיה כאן מעל ומעבר. שמתי את הספק של ה-750W בגלל ה-black friday כאשר במחיר שהוא מוצג שם חבל שלא לקחת אותו, לרוב הוא עולה הרבה יותר.

כמו שאמרתי מקודם, לרוב זה קשה מאוד להמליץ על מארזים שכן לכל אחד יש את הדרישות והעדפות האישיות שלו.

קרא סקירות ברשת/יוטוב ותלך על מה שנראה מתאים לך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים