עבור לתוכן

מחפש מערכת לניהול משתמשים לאתר PHP

Featured Replies

פורסם

אני מחפש מערכת לניהול משתמשים לאתר שבנוי ב PHP.

אני צריך משהו פשוט, אבל מאובטח. שהמערכת תנהל הרשמה, התחברות, איפוס ססמאות וכו',

אבל הדבר הכי חשוב שאני צריך הוא שאם אני כבר מחובר ממחשב A, ומנסה להתחבר ממחשב B, שהמערכת תנתק את המשתמש במחשב A.

(אני לא יודע כמה זה אפשרי, או בטוח, אבל זה מה שביקשו ממני)

אשמח להמלצות,

תודה

• 5 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

היי אני ממליצה בחום על מערכת וורדפרס.

אני מקימה איתה אתרי אינטרנט והיא מתוכנתת ב- PHP

הנה משהו שכתבתי, מקווה שזה יעזור לך...

בהצלחה!

bit.ly/WGkr2a

פורסם
  • מחבר

כמו עוד המון אנשים, גם אני מכיר את וורדפרס, ויש סיבה מסויימת שלא השתמשתי בה- אני צריך רק מערכת משתמשים ולא מערכת ניהול תוכן מלאה.

בסופו של דבר השתמשתי במערכת הרבה יותר פשוטה ממה שרציתי, כל מה שהיא עושה זה התחברות התנתקות. הוספתי "מעליה" סוג של מערכת ניהול משתמשים עם החלפת ססמא והוספת משתמשים. כרגע זה מספיק לי.

וממה שזה נראה וורדפרס גם מערכת לא מאובטחת בשיט (לא שמה שאני משתמש בו עכשיו יותר מאובטח :P) כמובן שאפשר להוסיף לה עוד מודלים של אבטחה כאלו ואחרים, אבל אני בטוח שאפשר למצוא מערכות ניהול הרבה יותר מאובטחות ממנה

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

יש צעדים מאוד פשוטים כדי להפוך את הוורדפרס שלך לבטוח. להגיד שוורדפרס לא מאובטחת בשיט זה קשקוש. אין לך מושג וחצי כמה מיליוני אתרים משתמשים בתשתית הזו. אם היא לא מאובטחת זה כי אתה עשית משהו לא בסדר - לא נתת הרשאות נכנות לקבצים, לא שינית סיסמאות, לא עשית עדכונים וכו וכו'...

בכל מקרה, זה אכן נשמע אוברקיל למה שאתה צריך.... למען האנשים הבאים שיגיעו לפורום - יהיה נחמד אם תשתף בפיתרון שלך (איזו מערכת השתמשת למשל?)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים