עבור לתוכן

מדוע יש צנזורה בוטה בפורומים? (בתקווה שגם פוסט זה לא יצונזר)

Featured Replies

פורסם

כפי שכבר אמרתי בעבר - הפורום הוא ציבורי - האנשים בו עושים אותו - לטוב ולרע.

עצתי לך - תשאר. בסה"כ האנשים כאן "חומר טוב"

כלומר, אתה טוען שיכול להיות שפשוט מישהו בא מרוגז, לרבות MILFORD שגם אתה לא רגיל אליו, ולכן מצנזרים התבטאויות בפורום?

טוב לדעת.

כן. עצוב\מפתיע אבל זה מה יש.

אגב - כפי שכבר נאמר - יש כאן גם מודים - שיודעים להתייחס עניינית ומכבדים דעות. קורה לי גם שאני לא מסכים או שלא מסכימים איתי - אפשר לנהל דיון בצורה מכובדת.

גילוי נאות - לא ראיתי במה המדובר - לא ראיתי ההודעות המקוריות ולא ראיתי ההודעות המחוקות - אני מתייחס עניינית לטענות שהועלו כאן.

פורסם

איחלתי לו ולאתר בהצלחה.

אפשר לחשוב שאתה עושה למישהו טובה בזה שאתה פה.

קל מאוד לשחק אותה נעלב ופגוע ולהאשים את "המנהל האידיוט הדיקטטור" כשרוב האנשים לא ראו ולא יכולים לראות את ההודעות המדוברות.

אבל בתור מישהו שכן ראה - לא הייתה בהן שום ביקורת עניינית, או שום דבר ענייני בכלל. רק עלבונות ברמת גן חובה לכיוון Milford ועל האתר.

אם זו ההגדרה שלך לשנינות, אולי באמת כדאי שתחפש פורום אחר. כזה שבו רוב האנשים יסכימו עם ההגדרות שלך.

למען הסר ספק, אני גם לא חושב שהיה בהן משהו שמצדיק מחיקה, ואני לא הייתי מוחק אותן - שכן הן מוציאות אותך הרבה יותר פוץ מאשר אותו. :)

פורסם
  • מחבר

אפשר לחשוב שאתה עושה למישהו טובה בזה שאתה פה.

קל מאוד לשחק אותה נעלב ופגוע ולהאשים את "המנהל האידיוט הדיקטטור" כשרוב האנשים לא ראו ולא יכולים לראות את ההודעות המדוברות.

אבל בתור מישהו שכן ראה - לא הייתה בהן שום ביקורת עניינית, או שום דבר ענייני בכלל. רק עלבונות ברמת גן חובה לכיוון Milford ועל האתר.

אם זו ההגדרה שלך לשנינות, אולי באמת כדאי שתחפש פורום אחר. כזה שבו רוב האנשים יסכימו עם ההגדרות שלך.

למען הסר ספק, אני גם לא חושב שהיה בהן משהו שמצדיק מחיקה, ואני לא הייתי מוחק אותן - שכן הן מוציאות אותך הרבה יותר פוץ מאשר אותו. :)

אסביר שוב, בקצרה, נא לקרוא לאט ויותר מפעם אחת אם יש צורך:

1. תגובות היו מעט עוקצניות, אך עינייניות לחלוטין, וסיפקתי דוגמא, קרא שוב מעלה.

2. ברור שאי כתיבתי לא תזיק כהוא זה לאתר, אך פרסום הנתונים, לרבות צילומי המסך, אולי יפריעו לאנשים נוספים.

3. אני לא מוכן להיות שותף בפורום שבו מעבר לכך שמנהלים כותבים בחוסר ידע, הם גם מוחקים באופן שרירותי, לא מוצדק ואף לא מודיעים.

לא חסרים פורומים טובים יותר וראויים יותר,

איחלתי לעבדים הנרצעים בהצלחה :-)

פורסם

אתה פתטי עד גיחוך. :)

פורסם

ביוש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים