פורסם 2012 בנובמבר 2613 שנים שלום חברים אני צריך לעשות עבודה בשפת C שהיא תעשה צורות גאומטריות אחד צורת שאני לא מצליח לעשות היא מקביליתאך אני עושה מקבילית תעזרו לי בבקשה
פורסם 2012 בנובמבר 2613 שנים למה הכוונה "לעשות מקבילית"?האם הכוונה היא להדפיס תווים על המסך וליצור צורות?
פורסם 2012 בנובמבר 2613 שנים יהיה יותר קל לשנינו אם תביא את הקוד שלך. בכל מקרה - יצרת מלבן. סוג של מקבילית אם אתה רוצה מקבילית שאינה מלבן, אתה צריך "למתוח" אותו הצידה. לכל שורה תוסיף רווחים, למשל 0 רווחים לשורה הראשונה, שניים לשנייה, שלושה לשנייה וכך הלאה.
פורסם 2012 בנובמבר 2613 שנים מחבר #include<stdio.h> void main (){ int a,b,i,j; printf("enter to num\n"); scanf("%d%d",&a,&b); if (a<5 || a>30 || b<5 ||b>30) printf("not good\n"); else for(i=0;i<a;i++){ for(j=0;j<b;j++){ if(j==0|| j==(b-1) || i==0 || i==(a-1)) printf("x"); else printf(" "); } printf("\n"); }}
פורסם 2012 בנובמבר 2613 שנים אחרי שתסדר את הקוד תרשום את השאלה בדיוק בבקשה או פשוט תסרוק אותה אם יותר נוח.
פורסם 2012 בנובמבר 2613 שנים שלום חברים אני צריך לעשות עבודה בשפת C שהיא תעשה צורות גאומטריות אחד צורת שאני לא מצליח לעשות היא מקביליתאך אני עושה מקבילית תעזרו לי בבקשהאני מניח שזה מקבילית - ######### # # # # # # # # #########תנסה להבין לבד מה החוקיות... זה לא קשה מאוד.
פורסם 2012 בנובמבר 2713 שנים מחבר אחי אם אתה יכול לשלוח לי קוד (רק קטע של מקבילית עצמה) רק ככה אני יבין
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.