עבור לתוכן

באג מוכרים דגם מחשב נייד עם ביוס בעייתי.

Featured Replies

פורסם

אני לא חושב שיש כאלה ::)

פאראנויה זה בסדר ;)

פורסם

אני קצת מקפיץ את הנושא, אבל ראיתי צורך להגיב.

הבעייה היא בעיקרון בגלל שכנראה המחשב הנ"ל בא בתצורת BIOS של UEFI.

מה שצריך לעשות בכזה מצב כשרוצים להעלות מדיסק וכדומה,זה לשנות ב BIOS בהגדרות ה BOOT, את ה UEFI, ל Legacy mode .

ואז אפשר להעלות מהדיסק..

ראו פה:

http://www.sevenforums.com/installation-setup/254195-if-uefi-mode-bios-cannot-boot-cd.html

ופה:

http://benhamo.org/wp/tag/uefi

--האמת שגם לי הסוג ביוס הזה (UEFIׂ) ממש חדש, אבל מה שכתבתי זה מה שהבנתי..---

פורסם

האמור לעיל רק מחזק את כך שהמחשב לא תקול כלל וכלל.

פורסם

אני חולק על דעתך - באג יוצאים מזה מצויין - הם זיכו את המחשב לפי מה שקראתי בהודעה הפותחת - והציעו לו חלופות:

"הגעתי היום לסניף באג. לזכותם יאמר שאחרי בדיקה קצרה הם החליפו לי את המחשב, בלי להערים מכשולים.... בבדיקה של באג מול התמיכה הטכנית הסתבר שאין מה לעשות עד שלא יצא עדכון לביוס כי זאת תקלה לא מכוונת ולא מתוכננת בדגם. סירבתי לקבל את הדגם הזה או לשלם עוד מאות שקלים לדגם מקביל של HP. וביטלתי את העסקה, שוב ללא הערמת קשיים מצד הסניף"

לדעתי - לא רק שירות טוב אלא שירות מעולה. שכדאי שנותני שירות אחרים גם ילמדו מהם.

פורסם

כל הצדדים יצאו בסדר בגדול, מה שכן ליבואן כנראה לא היה מספיק ידע במחשבים החדשים כדי לעזור לפתור את הבעיה.

באג גם עם שירות מעולה והעובדה שפתחו לו במקום מחשב חדש ולקחו סיכון על זה - כל הכבוד. אני רוצה לראות אותך מגיע לחנויות אחרות שיטפלו בך במקום ככה... היו מעיפים אותך בבעיטה עם פתק וטלפון של היבואן.

ולמה עדיין כותרת הדיון לא שונתה?

פורסם

... מגיע לחנויות אחרות שיטפלו בך במקום ככה... היו מעיפים אותך בבעיטה עם פתק וטלפון של היבואן....

בדיוק.

פורסם
  • מחבר

שיניתי כותרת. לא משוכנע לגמרי שזאת אכן בעיה שאפשר לפתור בשינוי הגדרה קטן בביוס, אבל ניתן לבאג לההנות מהספק.

חזרו אלי מבאג לאחר מספר ימים וטענו שבכל מקרה אי אפשר לעשות בוט מכונן אופטי בדגם הזה, אבל אמורה להיות אפשרות לעשות מ-USB. עם זאת הנציג, למרות שעבר די זמן לבדיקה לא יכל לההסביר איך עושים זאת, רק שבאופן כללי אמורה להיות אפשרות כזאת. כאמור, גם הטכנאי שדיברתי איתו וגם התמיכה הטכנית שאנשי באג דיברו איתם לא הצליחו לעשות זאת.

בדקתי שלושה דגמים חדשים עם WIN-8 של אסוס, דל ו-HP, בכולם לא הייתה בעייה לעשות בוט מכל התקן, כך שהטענה שבסמסונג ישנה הגבלה קצת מוזרה. בכל מקרה מאכזב אותי שאף נציג של סמסונג לא טרח לבדוק את העניין ולהגיב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים