עבור לתוכן

** בזק תציג בשבוע הבא מודם/נתב VDSL דואלי סימולטני (* עדכון: נוספו תמונות)

Featured Replies

פורסם

אפשר לשאול מה נותן לי 5GHZ? לעומת 2.4?...

ומה זה אומר DUALY? מה שונה ממנו לעומת אחרים?

• תגובות 38
  • צפיות 6.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עכשיו אתה צודק. פירוט מלא יש כאן -- http://www.netcheif.com/Articles/Wireless/wireless.htm

דרך אגב, נתב שתומך ב-150Mbps אינו נחשב שנתב בתקן N - כדי להיות תואם לתקן N הנתב חייב להיות בעל שתי אנטנות לפחות ולתמוך ב-300Mbps לפחות.

לפי השמות של מוצרים שתומכים ב150Mbps זה נקרא "nLITE"

פורסם

אפשר לשאול מה נותן לי 5GHZ? לעומת 2.4?...

ומה זה אומר DUALY? מה שונה ממנו לעומת אחרים?

5 ג'יגה תדר פחות צפוף מאשר 2.4 ג'יגה לכן בד"כ הביצועים טובים יותר. אבל, הוא חודר פחות טוב מכשולים, ולכן פחות טוב למרחק רב יותר.

דואלי אומר שהוא עובד ב-2 התדרים בו זמנית. אם הוא לא דואלי הוא יכול לעבוד או בזה או בזה.

פורסם
  • מחבר

הסבר מפורט על היתרונות והחסרונות של תדר 5Ghz, כולל התיחסות למצב של תדר זה בישראל, יש כאן -- http://www.netcheif.com/Articles/5GHZ/5GHZ.htm

פורסם

באיזו גרסה כניסת הUSB? למה הנתב עוד לא משווק אם תאריך הייצור של הנתב שברשותך הוא מיולי?

פורסם
  • מחבר

כניסת ה-USB היא 2.0. אין לי מושג למה זה התעכב - אני מנחש שהקושחה (FIRMWARE) לא היתה מוכנה.

פורסם
  • מחבר

דרך אגב, לנתב הזה יש תכונה לא סטנדרטית ומפתיעה במיוחד.

מישהו רוצה לנחש מה היא?

פורסם

DLNA?

פורסם
:silly: ..שהוא עומד ?
פורסם

מישהו רוצה לנחש מה היא?

אנדרואיד 5 ? :o

פורסם

אין לנתב הנ"ל אנטנות !!!

דעתי האישית לאחר שימוש של 12 שעות :

מכשיר מעולה . DONLOUD מעולה וקבוע עומד על 90 מגה !

פורסם

השאלה הגדולה אז..האם זה טוב שאנטנות פנימיות? סתם תוהה למה יש ראוטרים אם אנטנות פנימיות, בחיים שלי לא הבנתי את הרעיון, אבל מנסיון שלי אם הוטבוקס ו כמה נטגייר מבזק..הם על הפנים, תלוי כננרה מה גודל האנטנות בפנים, בנוסף לכך עד היום איני מבין למה לעשות ראוטר עומד? זה סתם תופס מקום, יופי זה לא מוסיף, והכונה עומד, היא שזה המצב הסטנדרתי שלי ולא כזה שבה עם מעמד כאופציה, זה לא ואזה או תמונה אנשים חח...

פורסם

מישהו רוצה לנחש מה היא?

נו?
פורסם
  • מחבר

השאלה הגדולה אז..האם זה טוב שאנטנות פנימיות? סתם תוהה למה יש ראוטרים אם אנטנות פנימיות, בחיים שלי לא הבנתי את הרעיון, אבל מנסיון שלי אם הוטבוקס ו כמה נטגייר מבזק..הם על הפנים, תלוי כננרה מה גודל האנטנות בפנים, בנוסף לכך עד היום איני מבין למה לעשות ראוטר עומד? זה סתם תופס מקום, יופי זה לא מוסיף, והכונה עומד, היא שזה המצב הסטנדרתי שלי ולא כזה שבה עם מעמד כאופציה, זה לא ואזה או תמונה אנשים חח...

לאנטנות פנימיות יש דווקא יתרון - המיקום שלהם נקבע על ידי היצרן באופן אופטימאלי כך שאפקט ההתאבכות שלהן יתן את הקליטה הטובה ביותר. הראוטר עומד על מנת שהאנטנות יהיו בראש הנתב.

פורסם

מהי התכונה הלא סטנדרטית? אנחנו במתח :smile1:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים