פורסם 2012 בנובמבר 2513 שנים אוקי אז בהתחלה די חששתי מ SSD, ואז ראיתי כמה ביקורות טובות יש עליו, אז אמרתי נלך על 1TB כונן קשיח + 64GB או 128GB מסוג SSD רק בשביל מערכת ההפעלה (ווינדוס 8 + תוכנות).אז עכשיו קראתי מפה:http://hwzone.co.il/wiki/SSD"יחד עם זאת קיימים גם מספר חסרונות לכוננים אלה - בעת הפסקת חשמל פתאומים עלול המידע בכונן להיפגם עקב העובדה שהוא נשלט חשמלית ולא מכאנית."ואני שואל את עצמי, הפסקת חשמל, יש חשש שהלכה לי מערכת ההפעלה והתוכנות? למה אני צריך את הפחד הזה? בשביל עוד קצת מהירות? גם ככה זאת השקעה של 300-400 שקל, אז אני עוד עומד מול חשש שחברת-חשמל תהרוס לי את המערכת (למרות שיש לי מערכת UPS שנותנת מתח שמספיק ל 2-3 דקות ללא חשמל)?ובנוסף לכל זה:http://www.bit-tech.net/news/hardware/2011/09/01/ssd-users-report-widespread-data-loss/1אשמח אם משהו ישפוך אור על הדברים, האם הבנתי את הדברים כמו שהם, והאם באמת כדאי ללכת על SSD למרות הסיכונים, ואם כן למה?
פורסם 2012 בנובמבר 2513 שנים בדורות האחרונים כבר כמאת ואין את הבעיה הזאת (אפשר לומר שזה נעלם). אני עוד לא נתקלתי בא ועברתי הרבה הפסקות חשמל.
פורסם 2012 בנובמבר 2513 שנים האמת! עם איך שתארת את זה, זה באמת מפחיד.קראתי כתבה שגם כונן מכאני עלול להתקלקל בהפסקת חשמל או אפילו סתם כך לפתע פתאום, אז אלו המילים האחרונות שלי אליכם כי אני מכבה את המחשב ביי.
פורסם 2012 בנובמבר 2513 שנים יש בזה משהו, כי באותה מידה מערכת הקבצים יכולה להיפגם בהפסקת חשמל (זה דבר שמתרחש לפעמים, זה יכול לקרות גם ל-קשיח וגם ל-SSD באותה המידה).
פורסם 2012 בנובמבר 2513 שנים ציינת שיש לך UPS, אז פשוט תבצע כיבוי ברגע שיש הפסקת חשמל והוא נכנס לפעולה (אפשר לעשות את זה אוטומטית תלוי ב-UPS).
פורסם 2012 בנובמבר 2513 שנים מחבר קודם כל, ברוס לי אני לא יודע אם אתה מנסה להיות מצחיק או מטריד, בכל מקרה הבנתי שעדיף להתעלם מהתגובות שלך.לפי מה שהבנתי מהתגובות האחרות פה הסיכוי ש SSD ייהרס מהפסקת חשמל לא גבוהה מזה של HDD?ולאחרון, בכוונה התלבטתי אם לציין את הקטע עם ה UPS, כי אני לא רוצה לקנות SSD ולדעת שאם קורה משהו ל UPS תהרס לי המערכת כליל.כי מה לעשות אנחנו חיים במדינה שמקבלת חשמל מחברת חשמל, שעושה הרבה בעיות וזאת תוצאה של מונופול.
פורסם 2012 בנובמבר 2513 שנים מחבר אין לך סיבה לחשוש, היום זה כבר לא נפוץ.תודה רבה על התשובה, פתרת לי את הבעיה.אפשר לנעול.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.