פורסם 2012 בנובמבר 2513 שנים מחבר לא נראה לי שיש משהו חסר פשוט לא מבין למהיש הבדל מחירים , מה מציע לוח אם ב 500 פלוס שלא מציע הלוח אם הזה ??ואתה צודק אולי עדיף לוותר על הכונן בלו ריי וללכת על כונן אופטי רגיל ובקשר לזכרון - למה זה בזבוז יותר מ 8gb ? רוב המשחקים דורשים היום מינימום של 2gb כבר עדיף 16gb ככה אני מכוסה לעוד שלוש - חמש שנים והלוח אם משתמש גם ב sli ו crossfire ??
פורסם 2012 בנובמבר 2513 שנים הספק מגיע בחד עם המארז.ערכת שבבים מתקדמת...כי קונים היום 8 רק בגלל שזה זול, לא בגלל שצריך, 16GB זה בזבוז שחוץ מחור בכיס לא יוסיף כלום, אם עוד כמה שנים יחסר, אז קונים עוד (כנראה יהיה יותר זול).רק CF, אבל אין סיבה לבנות על זה. עוד שנתיים כבר יהיו כרטיסים (יחידים) עדיפים על זוג כאלו.
פורסם 2012 בנובמבר 2513 שנים מחבר ומה עם האפשרות של לקנות יד שנייה דרך האתר ?? יש הבדל משמעותי בין לקנות מעבד חדש למשומש או חומרה אחרת ??
פורסם 2012 בנובמבר 2513 שנים מעבד זה הכי בטוח, הדברים האלו לא נהרסים (אתה מתכנן על I5?), רק צריך לבדוק שהוא עובד ועובר מבחני מאמץ לפני הקניה.
פורסם 2012 בנובמבר 2513 שנים מחבר מה אתה חושב על המעבד הזה : http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/24578/cat/24
פורסם 2012 בנובמבר 2613 שנים ישן, הוא לא יעבוד על הלוחות החדשים. היום אנחנו ב-1155, המעבד הזה הוא 1156 (שני דורות אחורה).לפי דעתי לך עכשיו עם מה שהבאתי, אתה בכלל מבין את ההבדלים? כי I7 לגיימינג זה לא דבר מומלץ...
פורסם 2012 בנובמבר 2613 שנים אני ממליץ לך לקרוא ביקורות. ההבדל בין I5 ל-I7 מסתכם ב-HT בלבד, דבר שלא טורם בגייניג וברמות מאמץ מסוימות אף גורע מהביצועים.
פורסם 2012 בנובמבר 2613 שנים מחבר אז אם אני לוקח את המפרט שהצעת לי ואני מחליף את הזכרון ל crossiar 8GB ואת המעבד ל core i5 לכמה אני מגיע ?? וגם - במידה ואני כן יחליט להוסיף מסך , מחפש משהו שייתן לי את התמונה והגרפיקת משחקים הכי טובה במינימום מחיר .
פורסם 2012 בנובמבר 2613 שנים אז אם אני לוקח את המפרט שהצעת לי ואני מחליף את הזכרון ל crossiar 8GB ואת המעבד ל core i5 לכמה אני מגיע ?? וגם - במידה ואני כן יחליט להוסיף מסך , מחפש משהו שייתן לי את התמונה והגרפיקת משחקים הכי טובה במינימום מחיר . עוד כ-1000 ש"ח.תגדיר מינימום?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.